Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Od okamžiku, kdy ČR vstoupila do EU, jsem byl zastáncem toho, aby do EU vstoupila i Ukrajina. Kdyby to udělali před deseti lety, k žádným nepokojům a bouřím by to nevedlo; možná ani ke ztrátě Krymu.

Kdyby Ukrajina vstoupila do EU, velmi by se tím posíli slovanský prvek. To soustátí by přestalo být tak dominantně germánské. A špatné imperiální směřování by se tím možná zastavilo.

Pokud se Ukrajina rozpadne, bude nutné západní část do EU co nejrychleji přijmout, aby byla zachráněna. Jinak hrozí její další rozpad a per partes přičlenění k sousedícím státům.

2 9
možnosti
JS

Vy si myslíte, že "otcové" EU, Německo a Francie, touží po posílení slovanského prvku?

6 1
možnosti

Podpisuji, právě z téhož důvodu jsem na EU tak rozlobený, že se mermomoci asociuje s někým, kdo jí může doslova rozložit.

4 0
možnosti
Foto

A vy si nepřejete rozpad EU? Já myslel, že ano.

0 0
možnosti
AS

A13d69a38m 63S53t33a66v97a

14. 4. 2014 13:37

Největší ostuda je, že dnešní marxisticky anarchističtí papaláši EU svým manévrováním kolem Ukrajiny zradily ideály otců zakladatelů Evropského společenství..... a snížili se k podpoře rozšiřování EU i za cenu podpory násilí, které jí mělo k tomu dopomoci. Tím vlastně potvrdili všechny ty poletující zvěsti o rozpadu EU.

5 1
možnosti
AG

A77l82e57x 35G81r56e56g78o37r

14. 4. 2014 13:36

No dle mého názoru se Rusko nerozpíná ale jen se snaží zachovat sféru svého dosavadního vlivu. Krym je problém ale pokud mohu posuzovat tak Evropa se s tím, že je již Ruský smířila.

A rozdělení Ukrajiny je naprosto katastrofální scénář ,protože východní část je ta, která momentálně živí tu západní. Bohužel je zřejmě reálnější než by si mnoho lidí přálo.

10 0
možnosti
JS

Máte pravdu, že východní část Ukrajinu živí. Ovšem je třeba dodat, že exportem na východ. V EU jsou tyto produkty neprodejné.

0 1
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik