Diskuse

Putin = Vor!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ocituji Putina: "Jakákoliv menšina, ať už přišla od kdekoliv, když chce v Rusku žít, pracovat, jíst, by měla mluvit rusky a respektovat ruské zákony. Jestliže dává přesnost zákonům šárii a žít jako muslim, v tom případě jim doporučujeme, aby odešli tam, kde to je zákonem. Rusko muslimské menšiny nepotřebuje. Menšiny potřebují Rusko a my jim speciální privilegia dávat nebudeme, ať sebehlasitěji vykřikují o 'diskriminaci'. My nebudeme tolerovat nedostatek respektu vůči naší ruské kultuře. My se raději poučme ze sebevražd v Americe, Anglii, Holandsku a Francii, jestliže chceme přežít jako národ. Muslimové se zmocňují takových zemí, ale v Rusku se jim to nepovede. Ruské obyčeje a tradice nejsou slučitelné s neexistující kulturou nebo s primitivismem zákonů šária a muslimů."

0 0
možnosti
PN

jasan, s tím souhlas..

0 0
možnosti

Buď je toto všechno pomluva, a nebo je to pravda, pak je Putin obyčejným nešikou, protože se to na něj všechno provalilo. A pokud je nešikou, tak není nebezpečný. Skutečně nebezpečnými jedinci jsou pouze, o nichž za jejich života a po smrti se nikdy nedozvíme žádné negativní informace. Tedy státníci.

1 2
možnosti
PN

stačilo napsat-miluji Putina.

2 0
možnosti
JB

J84a12n 84B82í64l75e30k

8. 4. 2014 6:01

Podobně se chovají politici skoro všude:-(.

2 0
možnosti
MM

R^ Já to furt říkal, že Putin je slizký skřet.

2 2
možnosti

Pak není nebezpečným, když se o tom ví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1288x
Kritický racionalismus, humanistický pragmatismus a konstrukcionismus jsou myšlenkové směry, které mě oslovují. Tomáš G. Masaryk, Karl R. Popper, Viktor E. Frankl a George Kelly jsou pánové, které obdivuji. Žasnu nad divy technické civilizace, jako je maják na Bell Rocku a nad divy přírody, jako je včelstvo. Jsem toho názoru, že svoboda člověka nespočívá v konzumu a expanzi, ale v dobrovolném sebeomezování se, s přihlédnutím k ostatním a k ostatnímu. Jsem ročník 68.

Seznam rubrik