Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

čistě technická - proč je tento blog označen jako krátký ?

0 0
možnosti
PZ

Autor zjevně ve své až groteskní neschopnosti zpracovávat fakta a rozlišovat dojmy a pojmy nechápe rozdíl mezi pozváním vojsk k provedení státního převratu (srpen 1968) a mezi dohodou o společné vojenské základně.

Ty z prstu vycucané bláboly o "sudeťácích" už nemá ani cenu komentovat, to už se dostáváme za hranice reálna.

6 2
možnosti
JN

XTen kdo přijde z gulagu bude ČR obdivovat, ten kdo přijede z demokratické země, tak se poblije.

10 2
možnosti
Foto

Konečně jste vyrobil alespoň pravdivý nápis.R^

15 2
možnosti
Foto

Blábol věrozvěsta z Liháče, nic víc. Rv A co se průzkumů týká, tak profláknutá agentura STEM (vzpomeňme na Paroubka) i jiní, dělají průzkum na vzorku cca 1200 - 300 lidí. Při vědomí, jak se tento vzorek vybírá, je pro mne výpovědní hodnota těchto průzkumů, řekněme víc než pofidérní. ;-D

8 3
možnosti
PS

Ale my se mame opravdu dobre. Nikdy se bezny clovek nemel v Ceske kotline po materialni strance lepe.  Moje babicka v mladi jedla maso jen v nedeli, nechtejte vedet kolik jich byllelo v jedne mistnosti. Podivejte se jak jsou dnes vybavene domacnosti, kolik lidi ma auto. Mame se lepe i v porovnani s ostatnim svetem, zivotni uroven v EU je velmi nadprumerna. Lidi vydelavaji okolo 1000 dolaru mesicne a skuci, ze maji malo. Podle mne jsou nestudni nenazranci. Ja si nemyslim, ze lide kteri narikaji jak spatne  jsou komunisti, jen si myslim, ze  neznaji historii, moc necestovali za hranice EU a neuvedomuji si jake maji stesti kde se narodili. Narikat na hmotny nedostatek je castecne i soucasti lidske povahy.  Mam celkem dost opravdu bohatych pratel a temer vsichni nadavaji jak se jim nedari.

18 2
možnosti
Foto

Jsem si vzpomněl na bývalého zaměstnavatele - dvakrát ročně dovolená v Africe nebo v Asii, dvě auta, jedno z nich poslední typ Mercedesu a neustále naříkal, že má málo, že se vydělává a prodává málo....

0 0
možnosti
Foto

O autorovi:

Jsem spokojený restituent. Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.

Máte pravdu, strašně kecáte.

11 1
možnosti

Včera na Fandě běžel americký film Město šílenců, jak tam jeden nezaměstnaný se stal teroristou. Vše samozřejmě v TV. A jeden divák volá: Vždyť v bývalém SSSR se mají hůře,tak na co si stěžujete.

2 0
možnosti
Foto

No, v demokratickém řádu to jde se stát teroristou. Bláznů je vždy dost. V tom minulém byste se mohl jen nastínit a už byste šel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik