Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chceš říct, že nějaký pedagog profesionál použil slovo "hloupá"??? A nebyl to náhodou nějaký debil??

4 0
možnosti
Foto

Na moje vlastní uši jsem to slyšela.

0 0
možnosti
Foto

Abych řekla pravdu, tak mám ze současného školství a hlavně systému vzdělávání trochu zmatek. V nějaké hře - myslím, že Čtyři dohody říká Jaroslav Dušek, že jsme si udělali modlu z papíru a naráží tím na doklady o dosaženém vzdělání:) I mým názorem je, že vysoká škola z učitele kvalitního učitele neudělá. Pamatuji si, že jsme na střední měli na odborné předměty kantory, co vystudovali obor, který vyučovali. VŠ se zaměřením na pedagogiku, nebo andragogiku neměli a nebo jen pedagogické minimum a přesto nás jako puberťáky dokázali něco naučit. V současné době...fakt nevím, ale zdá se mi jako by některé obory vztahující se k pedagogice byli prostě snadno získanou vysokou školou. Viděla jsem to při své přípravě na přijímačky na psychologii na FF UK. Někteří se začali připravovat a už v průběhu přípravy zjistili, že těmhle zkouškám se musí sakra něco obětovat a jsou sakra těžké. Tak toho nechali a raději podali přihlášku na speciální pedagogiku. Případně ten rok přípravy dotáhli do konce, ale přijímačky na Psychologii nedali, ale dali je na tu specku. Přitom zrovna tenhle obor je potom v praxi možná náročnější, než psychologie.

1 0
možnosti
PL

P95e42t66r 46L44u54k43e79š

29. 1. 2014 10:50

Staré učitele nahradí ostrostřelci se zfalšovaným diplomem z Ruska. Tak jako na Jižním Městě.

0 0
možnosti
Foto

Dříve děti byly chytré, průměrné, a hloupé. Dnes jsou děti chytré a ti s dysfunkcí. Průměrní a hloupí dnes ve školách neexistují. Vaše dcera není určitě hloupější, má jenom nějakou dysfunkci, třeba na matiku anebo na češtinu.

1 0
možnosti
Foto

Je dysgrafik a dyslektik. V jiných oblastech jí to zas neuvěřitelně pálí.

0 0
možnosti
Foto

Vydrž, Prťka, vydrž. Hlavně to nevzdávej!

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik