Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J37a51n 87A71n83d40r70l41e

6. 1. 2014 14:18

To je hrozny, ja vždycky vymyslim nejaky pekny komentar a Ty mi ho vyfouknes před nosem! ;-) Tak se jen pripojuji R^R^

4 0
možnosti
MS

Má žena si pořád drží svou váhu. Od svatby snad přibrala jen dvě-tři kila. Na jejím příkladu vidím, že toho lze dosáhnout bez drastických diet a nějakého šíleného makání ve fitku. Stačí si to jen trochu hlídat, nepřežírat se, a hlavně se hýbat a ne čučet pořád u televize.

1 1
možnosti
Foto

Zřejmě jste se dobře oženil...;-)

1 0
možnosti
MM

JóóóóóR^:-) nejhorší pocit je, probudit se vedle vyzábliny, až mne studený pot polil.

0 0
možnosti
MS

No, krev a mlíko. Já jsem spíš jatka a mlékárna;-). Ale zato jsem skoro populární. Zkuste si představit, když vlítne do nějakého trpasu neduživá chudinka. Každý za chvíli zapomene. Kdežto já, malá koule, mnozí se zacechtaj a zapamatují. A manžel, začínající zapomínat, si mne pamatuje ještě z dob, kdy jsem vážila míň, jak pytel cementu.

3 0
možnosti
Foto

jinak to nebude, jinak to nevidim

stihla uz nebudu, za to se nestydim.

Do vany se nevlezu,

tak se koupu na jezu!!

Casem se clovek nauci vizlofily a vizlofilky (ano, i nektere zeny pohrdaji zenami, ktere nosi vetsi velikost nez ony) brat s rezervou: jinak clovek prozije zivot zakomplexovany a na dietach, misto aby si uzival zivota, vychutnal si kazde jidlo, nasel si partnera, kteremu se nelibi holky kost a kuze, a kamaradky, ktere si sebevedomi neumi zvysit nicim jinym nez srovnavanim tukovych zasob.

6 0
možnosti

Pár kilo navíc u ženy nevadí. Někdo má rád štíhlejší, jiný baculatější. Každý si najdeme to svoje. Problém je v tom, že na spoustě žen ty špeky prostě visí. Sport vidí maximálně tak v televizi a to omylem, když hledají svou oblíbenou telenovelu a nebo jim to manžel zrovna přepne. Nějaká kila navíc mohou vypadat pěkně, ale na vysportované holce.

Problém mnoha žen je v tom, že místo aby zvedly zadek a sportovaly, tak se snaží shodit dietou. Přísnou, krátkodobu, kterou si zadělají na jojo efekt. Nikdy nepochopí že jejich postava odráží jejich životní styl. Když budu pravidelně sportovat (hodina aerobiku týdně není dostatečná) a přiměřeně jíst, pokud nebudu nemocný či nebudu mít v háji genetiku, budu štíhlý či budu mít pár kilo navíc. Ale ne tlustý.

Pokud jste se svou tloušťkou smířená, pro mě není problém. Je to Vaše postava, Váš život. Ale je to prostě handicap.

2 2
možnosti
Foto

Děkujeme za výstižnou přednášku! ;-)

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
  • Počet článků 547
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1510x
Nenapravitelná optimistka s duší v rozletu. A věčná vypravěčka. Někdy je to se mnou mírně náročný ... :-) 

                            ( aladul333@gmail.com )