Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Se Zemany do horoucích pekel a nikdy zpět. Na věčné časy. Teprve pak se odrazíme od morálního dna. Dokážeme to?

0 2
možnosti
Foto

Díky Vám za příspěvek.

Zeman asi není moc vhodný prezident. Dle mne však důležitější, než někoho posílat do pekel, je nalézt schopné, čestné a politicky inteligentní lidi pro politiku. Ti se musí obětovat a politicky angažovat. A až pak bude v ČR dobrá politika. Dřív ne.

2 0
možnosti
Foto

M.Z.?Sám voják v poli!!Proč?Protožezatřásl současnou politickou ,,scénou"!!On to přece slíbil!!Proto také vyhrál!!Individualita jdoucí proti proudu, ale i individualista. Kde jsou ti, kteří ho volili?Zapomněli,proč mu dali své hlasy.A dnes chce dav jeho hlavu!!Kdose ho nejvíc bojí!!A proč? Že se nechová jako ,,tatíček", či pravdoláskař? V téhle současné džungli a marasmu? Byl by k smíchu!! A komu, to přece všichni víme. Je to nerovný boj. A on to dopředu věděl. zná své ,,papenhaimské"!!I to byla  jeho motivace.

4 1
možnosti
Foto

Díky za příspěvek.

Z části s Vámi souhlasím. Zeman se jistě nechová moc jinak, než jak se dalo očekávat, a z velké části se chová dle toho, co svým voličům slíbil.

I s tou džunglí a marasmem v české politice s Vámi souhlasím.

Vy zde dost právem kritizujete kritiky Zemana a ne mne.

V článku jsem chtěl totiž hlavně říci, že pokud se politika v ČR má změnit k dobrému, tak je třeba, aby se do ní zapojilo více čestných a politicky schopných lidí. A to se musí budovat odspoda v politických stranách. A k tomu je třeba hodně trpělivosti a bude to dlouhá cesta.

3 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky