Diskuse

Pravda a lež

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Lež je odporná, ale když lže pan Okamura nebo jeho oblíbenci, je to odporné jen zdánlivě. To ví přece každý okamurovec!

3 1
možnosti
JP

J35a37n 28P79a51p12e61ž

1. 11. 2013 21:19

Moje osobní zkušenost s panem exsenátorem, nyní poslancem panem Okamurou je jasná = lže, když se mu to hodí. Jednou mi podal ruku před televizním studiem a věděl, že jsem připravený v přímém přenosu dokázat, že lže a že manipuluje s fakty. Byl sladký jako turecký med a vyzval mne k tomu, abychom ve studiu na sebe neútočili. Napřáhl teatrálně ruku a stiskem potvrdil, že to tak bude. Vstoupili jsme do studia a jakmile jsme vstoupili do přímého vysílání neurvale zaútočil. Takový kabrňák je to.

Lhal celou dobu o tom, že je podnikatel v cestovním ruchu a byl zaměstnancem u společnosti, která mu nepatřila, ale nechal všechny mluvit o tom, že mu patří. Všichni ti politici, kterým teď nadává mu byli velmi blízcí, když mu dodávali váhu, křtili jeho knihu apod.

Lže i o tom, že Úsvit je jeho projekt - je to projekt jeho ideologa a loutkáře (v divadle jsme této pozici říkali i "vodič") pana Jaroslava Večerníčka Nováka.

4 1
možnosti
Foto

Já se zeptám dvě věci:

1. Pokud na Vás pan Okamura proti dohodě zaútočil, proč jste mu to nevrátil?

2. Nevím, odkud má pan Okamura příjmy, ale vím, že Aston Martin není nejlevnější auto.

4 1
možnosti
LH

L70u76k40á61š 61H76á27b24a

1. 11. 2013 20:01

pane Okamuro, to je těžké onemocnění, které Vás postihlo.

4 4
možnosti
Foto

Když si vemu jak dopaly volby, tak nechápu ty příspěvky pod tímto blogem. Drtivá většina občanů si zvolila lháře, kteří jim slíbili, že se postarají o jejich štěstí. Tím jen potvrdili to, co nyní napsal pan Okamura v blogu, že to, zda je třeba odsoudit lež, závisí na souvislostech.

10 2
možnosti
JH

Pan Okamura volal střelhbitě v pondělí panu Haškovi a zkoušel, co by se dalo ze socanské rebélie vytřískat. Opravdu křišťálový charakter.

1 1
možnosti
VS

Jestliže si dobře pamatuji, tak Pitomio bývá pravidelně ohodnocován Demagogem v televizních debatách jako největší lhář, proto se vůbec nedivím, že hájí dalšího lháře Michala Haška. Nechápu, kdo tohoto trapného, populistického a xenobobního (paradoxně navzdory jeho původu) mohl volit8-oRv.

2 8
možnosti
RS

Pane Okamuro, jestli jsem správně pochopil obsah vašeho článku a především jeho závěr, vlastně jste přiznal, že jste lhář, který lhal svým voličům, aby byl zvolen. Povedlo se, tak teď už můžete říkat jenom pravdu. Tak to jsem tedy zvědav co z vás vyleze příště.

Ale osobně si nemyslím, že jste vždy v minulosti lhal, nedá se roky tak lhát jako jste to dělal vy. Tak by jste si měl uvědomit, že teď budete pod drobnohledem a při první příležitosti můžete narazit.

7 1
možnosti
VS

Není překvapivé, že trpíte omylem relativní pravdy. Musíte si uvědomit, že to co říkáte je princip "účel světí prostředky", který je filozofickým východiskem komunismu a nacismu.

3 1
možnosti
JH

Pletete se, Okamura světí prostředky!;-D

1 0
možnosti
JH

už jen tím, že Hašek řekl, že se žádná schůzka nekonala, porušil slib, jelikož už jen jejím popřením se o ní zmínil :-)

3 0
možnosti
LH

Tak tenhle se přesně hodí do té naší křišťálově čisté politiky.8-o

2 0
možnosti
Foto

Pane Okamuro, podle mě jste blázen!

8 5
možnosti
VS

Výborně, lépe bych to neshrnul;-DR^!

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/