Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Za dementa, navíc frustrovaného tam byl zcela evidentně ten chlap.

2 0
možnosti
FS

Nicméně, přece jenom u autorky nechápu drobnost - proč se vůbec s někým snaží bavit, když si není jistá s výsledkem hovoru a když to viditelně není nutné (ten člověk není v nouzi). Prostě na první, zřejmě věcný dotaz, bych věcně odpověděl -promiňte, já špatně slyším, zeptejte se někoho jiného.  Mě když na sídlišti zastaví lidé (chodím často dokola se psem) a začnou se vyptávat na ulice, tak je okamžitě zarazím, že to neznám (je to fakt, já si je nepamatuji, je to tu zmatené). A neznám větši hloupost než jakou vidím někdy u mých "kolegů", když si nechají problém od spěchajícího tazatele třikrát vysvětlit, zamudrují, zauvažují a pak dotyčnému sdělí to samé - že neznají ulice.

2 0
možnosti
MT

Se silnou nedoslýchavostí mám zkušenost. Matka má podle posledních vyšetření 82% sluchu pryč. Ale narozdíl od Vás to naslouchátko nosí a je schopna alespoň nějak fungovat a ne si stěžovat.

3 0
možnosti
PP

tak to gratuluji Vaší matce, že jí naslouchátko vyhovuje, že řečeno vámi: "je schopná alespoň nějak fungovat a ne si stěžovat.." Je mi líto, ale některým naslouchátko prostě nevyhovuje a "fungují " si po svém....Já si na nic nestěžuji, jen jsem v blogu popsala ukázkový příklad hulváta, který mne urazil a ponížil. Tak proč si nezanadávat? Všichni si na všechno stěžují, nadávají, proč bych nemohla já? :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ držím palec...ať těch netolerantních blbců potkáte ce nejméně;-)

4 0
možnosti
PZ

Jak jste mu rozuměla zrovna tu větu s nadávkou, to začal silně řvát nebo líp artikulovat?

2 0
možnosti
PP

obojí...silně řvát i artikulovat pod vousy. Vidíte, zase to samé - neslyšícím a nedoslýchavým se nevěří, že mají opravdu problém....:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6074x
Jsem normální občan ČR

Seznam rubrik