Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se očima pozná vytvarování mikrovlnou?:)

3 0
možnosti
Foto

vy to nevíte, vy ignorante!?!

1 0
možnosti
JS

Paní Plíšková, všimněte si jaké pojmy používáte:

– zelené obilí vytvarované mikrovlnnými paprsky;

– harmonické energie posilující planetu;

– jemné energie šířící se krajinou;

– energie má rozptyl až 300 metrů.

Co je na těchto pojmech vědeckého? Vždyť to není ani česky, natož vědecky. Vy klidně napíšete, že "množství stébel je poškozeno mikrovlným zářením" a zároveň píšete o tom, jak vysoce kladný vliv to může mít "na kvalitu zrna, klíčivost (dokonce DNA) výnosnost, prospěšnost pro zdraví člověka a zvýšení bonity půdy". Tak k čemu tedy došlo? K POŠKOZENÍ mikrovlnným zářením nebo k jakémusi VYLEPŠENÍ "harmonickými energiemi"? Co jsou to ty "harmonické energie"? Tím myslíte mikrovlnné záření? Co je na mikrovlnném záření harmonického? Vyzýváte vědce, aby zkoumali "množství stébel poškozených mikrovlným zářením". Tak tedy: když polévku rozdělím do dvou misek, jednu dám ohřát na elektrický vařič a druhou do mikrovlnné trouby, můžete mně říci, jak poznám, která z polévek byla ohřáta teplem z plotýnky a která teplem z rozkmitání molekul vody v mikrovlnné troubě, tedy rádiovým zářením o vlnové délce v řádu mikro, tedy mikrovlnami? Nijak, paní Plíšková. To jenom lidé jako Vy píší články, které popírají harmonii přírody, tvořivost lidí i harmonii jazyka.

3 0
možnosti
Foto

Oceňuji, že nepíšete o tom malostranském kabaretu. Být ovšem majitel pole, už běžím pro vidle.

1 0
možnosti
MR

Takové to zkreslené vnímání světa, kde chybí značná část poznání je hodně nebezpečné, neboť si následně vytváří z informací jen určitý obraz, a díky chování mozku a jeho zpracovávání informaci ze smyslů, pak vytvoří určitou odpověď a své opodstatnění. Už jen Církev, Český národ, svědčí o  vytrhování dějů z celistvého příběhu. Církev zachránila Evropu z chaosu, ona přenesla znalosti z Římské říše a snažila se kultivovat barbarskou Evropu ... . Kdyby jste se vrátila do starověku či středověku, tak by jste rázem zakusila pravou skutečnost a přízemnost člověka. Tyto lidé žili mnohdy na hraně přežití, kdy nebyla voda v kohoutcích, jídlo v samoškách, bezpečnost, medicína, právo ... .

0 0
možnosti
MZ

Pani Pliskova je byvala ucitelka dejepisu. Takhle se to ucilo za komancu, tak do toho moc nerejpejte ;) Logiku sem netahejte, proste se s tim smirte... Pravda je jen jedna a svet je cerno/bily a plny tridniho boje dobra a zla !:-P

1 0
možnosti
Foto

Netušil jsem, že součástí terapie v psychiatrických léčebnách je i přístup k internetu. Kde se ten pokrok zastaví? :-)

1 1
možnosti
OK

Celý článek se těším na důkaz. A kde nic, tu nic.

"Věda je slepá a hluchá - nevidí a neslyší! Vytváří nové teorie, aby je vzápětí popřela." - díky této slepé a hluché vědě píšete na počítači blog, v nemocnici si necháte dělat namátkou CT nebo laparoskopickou operaci, můžete sednout na letadlo a být za pár hodin na opačném konci světa. To vše je o přírodních zákonech, které věda objevila a popsala.

Někteří vědci s jistou dávkou recese také popsali návody, jak vytvářet kvalitní obrazce v obilí. Dnes na internetu najdete řadu podrobných návodů, dokonce i v češtině. Je vůbec možné, že by to nikdo podle návodu nezkusil? I kdyby podle vás měly existovat obrazce vytvářené mimozemšťany, je z hlediska sociologie takřka jisté, že by se tyto obrazce snažil někdo z pozemšťanů napodobovat. Ale vy absolutně každý obrazec přičítáte mimozemšťanům. Už tímto automatickým závěrem bez kritického zkoumání, které je vlastní vědě, popíráte sama sebe.

2 1
možnosti
BD

Vy znáte nějaký návod jak během krátké doby vytvořit složitý obrazec v rostliném poli ?

Proč by to nemohlo být zatím nepoznané něco ? Proč by tisíce pomatenců v dešti,horku i sněhu vytvářeli nějaké podivné obrazce ?

0 1
možnosti
Foto

"Výzkum může prokázat zvýšení kvality zrna, klíčivosti, DNA, výnosnosti, prospěšnosti pro zdraví člověka, zvýšení bonity půdy."

Jj, majitel to jistě ocení.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik