Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to naprosto neproduktivní a zbytečné. Jako vždy s někým od Svobodných. Ztráta času.

Dobrou.

3 5
možnosti
JV

J78a56n 83V30e48s22e25l74ý

24. 6. 2013 21:56

Matějka, Matějů, co byste chtěl? Vždyť i Mach je takový jednoducý Matěj. :-)

1 3
možnosti
Foto

Pane Matějů, "hrdinsky" ostatní "utloukáte" rádoby argumenty, ale na konkrétní připomínky nejste schopen korektně odpovědět. Stejně jako Mach a další nohsledi. Rv

Slabota....

2 4
možnosti
DM

Asi neumite cist, nebot jako jeden z mala v teto diskusi nize vysvetluji, proc a jak bychom se napriklad bez EU v pohode obesli. Ale klidne navrhnete dalsi tema a pripominky, rad se k nim vyjadrim. Ale abyste pak nelitoval :-)

2 0
možnosti
JF

Jen se podívejte na výši karmy - ta něco říká ;-). V komentářích většina plácá páté přes deváté.

3 0
možnosti
Foto

Od kdy je karma ukazatelem kvality blogu? 8-o

3 4
možnosti
DM

Koukam, ze nadavat nebo pomlouvat Macha, Svobodne ci jejich program tu umi kde kdo. Ale zatim tu nikdo neumel cokoliv z jejich programu nebo z uvedeneho blogu rozporovat nebo alespon zduvodnit, proc je to spatne. Tak co, najde se mezi temi kritiky nekdo, kdo ma alespon zlomek vedomosti se k tomu smysluplne vyjadrit a zduvodnit svuj negativni nazor? Nebo na to nemate?

6 0
možnosti
Foto

A vy jste kdo a odkud človíčku?

Já už s Machem vedu polemiku, resp. pokouším se, několik let. Stejně tak s jEho vášnivými příznivci a obhájci.

A víte, jak to většinou končí? Mlčením "diskutéra" a ukončením polemiky, protože došly argumenty.

Proto si troufám tvrdit, že Mach a celá jeho kampaň je pouze sestavení líbivých návrhů bez dotažení do konce a zpravidla bez pochopení souvislostí.

Je to diletant, alespoň v tom, co jsem mohl číst a zkoušet debatovat.

2 7
možnosti
AK

Predseda, bily Klausuv kun, si opravdu hodne veri. Svobodni machovci maji v predsednickem ansamblu mladeho Smetku, ze by nas cekal dalsi tunel, prevratny, sbodny Ha-Ha-System?

A kam se podel nefachcenko Matejka? Je prece nutne vsemi prostredky prilozit ruce k dilu a zrusit letni cas. :-)

0 4
možnosti
RK

Pro některé přispěvatele. Svoboda = peníze. Dneska je člověk bez peněz zároveň nesvobodný, protože nemůže vůbec nic. Maximálně tak svobodně zhebnout.

2 4
možnosti
AZ

Tím že někomu stát dá peníze tak z něj udělá svobodného člověka ? Domnívám se, že ne, pouze se z něj stane občan na státu závislý, protože rezignuje na snahu postarat se o sebe sám.

5 0
možnosti
RK

To je neuvěřitelné. Člověk by čekal politicko - ekonomický rozbor předsedy strany a místo toho napsal dost nepovedenou pohádku která zdánlivě připomíná krále Miroslava a statečného Kováře.   Ten člověk je naprosto mimo realitu, jen blbě fantazíruje.

1 13
možnosti
RK

Pro Petra Svobodu. Mínus mi doopravdy nevadí. Naopak mě těší když vidím zoufalce, kteří si myslí že Bůh sestoupil na zem. Škoda že se pitomec nepodíval třeba na Ukrajina, která v mnoha ohledech splňuje jeho představu o blahobytu. Jak si chce pomoct zrušením minimální mzdy doopravdy nevím. Možná neví, že minimální mzda doopravdy nepřipomíná odměnu člena dozorčí rady MERO. Přeřizovat si hodinky dvakrát za rok se dá přežít. Přeřizovat si je pokaždé, když člověk jede na Slovensko, do Polska, do Německa..... to je fakt nádhera. Naštěstí za vlády Svobodných něco takového nebude možné. Před zlou unií nás ochrání, třeba i násilím proti naší vůli.... Ještěže takovej člověk se nedostane ani do sněmovny, natož do vlády:-)

2 8
možnosti
Foto

Tedy, s prominutím, to je ještě horší náborovka, než od socanů.

4 19
možnosti
Foto

Zdá se, že politika p.Kalouska ještě nevyčpěla, když ji chcete zopakovat. Jako malé děti Rv

1 15
možnosti
Foto

Kdyby to šlo, dal bych vám kolotoč a sebral klávesnici. Jste zoufalcem, který nedosáhne na zem.

12 3
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky