Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

každý občas sní o tom jaké by to bylo umět létat jako ptáci ti největší snílci to jdou vyzkoušet, natlučou si obyčejně čumák a pochopí že letadla nebyla vymyšlena jen z plezíru

no a tohle je jen sen o létání, tvrdá země v podobě reality už čeká

3 3
možnosti
DM

Mozna byste take pred 150 lety tvrdil, ze ocelova roura s kridly prece nikdy nemuze letat, vzdyt je prece tezsi nez vzduch, ze? :-)

4 0
možnosti
PK

P19e10t97r 25K44o70l13á56ř

25. 6. 2013 12:05

Až Svobodní sestaví vládu, tak Vy už tady babičko nebudete.:-P

1 0
možnosti
PH

P69e77t70r 38H22á76l18a

25. 6. 2013 12:00

Mám pocit že je řada diskutérů nějak niterně přesvědčená, že to, co navrhuje pan Mach, není možné. Zajímalo by mě ovšem proč?

Jste si opravdu jistí, že to není možné, nebo jde jen o vaši "zkušenost" danou tím, že takový systém nebyl (skoro) nikde zaveden?

Uvědomte si ale, že socialismus, plánování, a vůbec byrokracie je zavedena všude a to navzdory skutečnosti, že nefunguje... zdá se mi, že "zavedenost systému" tedy není tím pravým kritériem.

7 0
možnosti
MB

Nefunguje to zatiaľ nikde na svete a to si myslíte, že práve Mach a Svobodní sú tí svetoví géniovia, ktorí to zmenia? Zadruhé, Mach a spol nepoznají, jako fungujú ľudia, aké sú ich preferencie, aké sú ich vnútorné pohnutky, aké majú skutočné potřeby. Preto sú ich nápady sice možno skvelé, ale absolútne odtrhnuté od reality. A preto má ich podpora klesajúcu tendenciu.

0 2
možnosti
DJ

solidne naklkana karma, clovek by rekl, ze to 1.3% co maji snad ani nemuze byt pravda :-)

2 1
možnosti
JV

J78a78n 31V61e39s60e53l50ý

25. 6. 2013 11:04

Internet je mocná čarodějka. Před volbami na NETU tvořili Svobodní dusno s 15% podporou. Ale u nás se zatím může volit jen jednou, takze výsledek byl úplně jiný... :-)

Pokud budou NETové preference kolem 50%, mohli by se Svobodní dostat do parlamentu a překročit alespon 5%. Při smůle by možná do sněmovny neprošli, ale šáhli by si alespoň konečně "na státní podporu" za volby.

Očekávám, že ji dají na dobročinné účely, když jsou tak opupínkovaní ze státních podpor ( tedy i z příspěvku na volby) ;-)

2 1
možnosti
MS

Došel jsem jen k větě o jakémsi případném rušení zákonů všelidovým vetem, a to mi bohatě stačí. A spousta diskutérů vám to žere i s navijákem. :-/ Rv

3 3
možnosti
Foto

Mach není Okamura, ani Cibulka.net - jeho varianta je promyšlená. Žádné lynčování jednotlivců, ale lynčování špatného zákona a pak sněmovny jako celku. Ve skutečnosti by tomu nedošlo, kapříci by si dobře rozmysleli, jak mají hlasovat, aby jim rybník nebyl vypuštěn předčasně.

4 0
možnosti
RV

Ještě vyzbrojit obyvatelstvo a budu to skvělé;-D Ovšem to jsou sny, které jsou drceny realitou.;-(

2 0
možnosti
DM

"There are three kinds od people - those who make things happen, those who watch things happen, and those who wonder what happened". Mam pocit, ze vetsina diskuteru je zde z te druhe a bohuzel i treti skupiny :-(

1 0
možnosti
MB

No, vy ste evidentne z tej tretej skupiny. Ale máte pocit, že ste z tej prvej. Nič nového pod slnkom.

1 0
možnosti

Svět je příliš komplexní a složitý na to, aby jednoduché poučky Svobodných byly uplatněny.

1 3
možnosti
Foto

Ano, svět je komplexní a složitý. A PRÁVĚ PROTO je třeba použít jednoduché poučky "laissez faire", protože žádný ministr svět v jeho komplexnosti neuřídí.

7 0
možnosti
KK

O Svobodnych vi porad malo lidi..A Svobodni toho pro nápravu, na male vyjimky, moc nedelaji:-/

6 0
možnosti
RK

Tuhle lež si Svobodní namlouvají už od chvíle, kdy jejich strana byla založena. O Svobodných ví už poměrně dost lidí, jenže někoho odradí příliš radikální a hlavně naivní program, někoho lidé kteří stranu reprezentují. On podivínů z okolí Klause, nebo dokonce komunistů, kteří pod křídly SSO nadávají na komunisty, někteří by je i věšeli. Pak tady máme další členy a příznivce, kteří žijí v představě, že nás svět chce a potřebuje. Máme co nabídnout. Ale co, to už nikdo z nich nenapíše. Prezidentská kampaň byla posledním hřebíčkem do rakve strany. Nejdřív kandidatura Jakla (ten co vytáhl jeho jméno z klobouku, nemohl být zcela při smyslech), pak taktní mlčení, až po podporu Zemana od nejužšího vedení. Ten toho teď na hradě zneužívá a chlubí se kolik ho volilo lidí a co si jeho voliči přejí.

1 4
možnosti
JZ

J57a43n 57Z69a25b76a16b65a

24. 6. 2013 22:21

kromě toho rušení letního času, dobrý

2 1
možnosti
RV

Tak zrovna mě se líbí zrušit ten nesmysl , kdy 2x ročně se šoupe hodinou. Je to již tak nějak k hounu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky