Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezký výhled. Já to vidím asi takto. Stát nemá žádný příjem z daní. Musí proto propustit všechny státní zaměstnance. Nejdříve učitele, lékaře, zdravotní personál, policisty, hasiče, armádu. Nastává všeobecná anarchie. Vězni se dostávají na svobodu. Nikdo je nehlídá. Nejsou daně, stát nemá peníze a nemůže si dovolit zaměstnávat vězeňské dozorce. Ti si jdou hledat novou práci nechávají věznice bez dozoru. Dochází k hromadnému rabování bank, prodejen a rodinných domů a bytů. Děti nemají kam chodit, protože školy zůstávají zavřeny. Bandy uprchlých vězňů zapalují auta a veřejné budovy. Většina obyvatel se vydává na útěk k státním hranicím. V čele uprchlíků prchají členové vlády Svobodných. Evropská unie musí výplat na pomoc svému členovi policisty a vojáky, kteří znovu nastolí vládu práva. Pochytají většinu zločinců a pověří opravdu země dočasnou vládu, která obnoví výběru daní, ovšem ve větší výši, protože stát musí zaplatit škody na své infrastruktuře. Škody na soukromém majetku zaplatí členové vlády Svobodných ze svého a poté bude celá vláda uvězněna na doživotí za obecné ohrožení. Statisíce mrtvých bude pohřbeno jako obětí neoliberální politiky svobodných a ze speciální daně jím bude postaven pomník jako memento upozorňující na šílený sociální experiment pravicové Strany Svobodných.

7 3
možnosti
JB

Kde jste sebral, že stát nebude mít daně? Většina daní, jež chtějí svobodní zrušit, buď mají malý, nebo záporný příjem do státní kasy.

7 2
možnosti
Foto

Nějak nechápu, proč někteří diskutující, a to zejména pánové Jan Veselý a Radoslav Klauda, vynakládají tolik času a intelektuálního úsilí k potírání názorů tak bezvýznamné politické strany (podle jejich názoru), jakou jsou Svobodní. Základem politiky Svobodných je předání možného maxima pravomocí nakládání s daněmi občanům a sebrat je politikům v parlamentu a ve vládě. Pokud se to někdy podaří, tak se omezí plýtvání a rozkrádání penězi daňových poplatníků a zároveň ve velké míře přestanou lézt do politiky zločinci. Nebudou k tomu totiž mít důvod.

12 1
možnosti
MB

Možno práve kvoli takým ako ste vy alebo ďalší naivní blúznivci. To by bola totiž tragédia, keby sa Svobodní skutočne k moci dostali.

3 10
možnosti
ML

Ano, a po přečtení článku se vzbudím do reality a ruka v nočníku (cosi hmatká)...

3 2
možnosti
AR

A69d68a84m 31R90y34c18h43l81ý

26. 6. 2013 16:43

Máte můj hlas, i když je to dáno částečně tím, že už nevím koho volit..............

9 1
možnosti
LC

Bohužel, svobodní volby nevyhraji a zcela urcite ne tak, aby mohli zasahovat do zivota společnosti. Zadnou politickou stranu jeste nevynesla do parlamentu jeji neviditelnost. Například to, jak využila příležitosti , kterou ji nabídla neschopna politicka garnitura, policie pracující systémem mafie prodávající své služby a prezident, který jiste pracuje v zajmu země,jen neni tak úplne zřejmé jake. No a pan Mach na to reaguje článkem , jako z humoristickeho časopisu. Tak se volby vyhrat nedaji a bohužel nedokáží ani posílit rozhadanou a rozvracenou pravici. Poznamka závěrem: u nás politika neni pravoleva ,ale jen stredoleva proti extrémně levé, ale co nadelat, jaci voliči,takoví politici a takova politika

1 1
možnosti
RK

Pan Mach je z humoristického časopisu. Kdyby volby doopravdy vyhrál, tak by se podělal strachem. Nic z toho co slibuje by nesplnil. Vystoupení z EU je příliš riskantní a od to ví velmi dobře.

2 6
možnosti
TB

Hezká sci-fi.

Ne že bych s některými body nesouhlasil ale sepsat jen to pozitivní a o tom negativním mlčet, to snad už vážně přeháníte.

Pokud byste se někdy ptal proč většina lidí nevolí Svobodné (dříve SSO) tak je to právě pro Vás diletantismus, kdy si vypůjčíte cizí myšlenky a nosná témata, kterým ani zbla nerozumíte a díky Vaší prezentaci pak právě tyto myšlenky ztrácí předem důvěru občanů a tedy voličů.

Jedním z důvodů, proč v této zemi je problém najít zajímavou a důvěryhodnou pravicovou stranu je právě existence Vašeho uskupení, které spolehlivě diskredituje téměř jakoukoliv pravicovou myšlenku.

Škodíte pane Machu, škodíte.

8 11
možnosti
Foto

Tak tenhle článek, to je Petře něco mezi narcizmem a lístkem do Bohnic. Víc už k tomu nic nemám.R^

11 7
možnosti
RK

Už začíná bejt zoufalej. Do nekonečna nemůže vykřikovat, že Svobodní jsou nová strana a proto mají tak málo voličů. Čas plyne, blíží se další volby a na nějaký převratný úspěch strany to nevypadá. Členové a příznivci začínají být mírně nervózní a i přes optimistické články nejužšího vedení začínají být pesimističtí. Pád jeho politické kariéry, která nikdy ani nezačala, se nezadržitelně blíží:-)

6 8
možnosti
RJ

Tak já to taky odlehčím, když vy jste si začal. Svobodní vyhrají drtivě volby a sestavují jednobarevnou vládu. Jako první věc vystupuje ČR za ohromného potlesku z EU. Zemi začínají úprkem opouštět investoři a EU zavádí celní bariéry. ČR ústy svého premiéra Macha říká, že chceme status jako Švýcarsko, ale EU vzkazuje, že ČR rozhodně NENÍ Švýcarsko. Při prudce se zvyšující nezaměstnanosti přicházejí Svobodní se svým druhým trumfem a to maximálním snížením přímých daní a pojištění. Ministr financí Hájek přichází za Machem, že má max. tak na dva měsíce důchodů. Důchodci, kteří přežili fašismus, komunismus, rozkrádačky devadesátých let i klientelismus a korupci posledního desetiletí poprvé táhnou ve svém třímilionovém počtu na Prahu. Obkličují parlament a ti nejpohyblivější z nich vtrhnou dovnitř a vynášejí premiéra Macha. Nastává nehezké lynčování. Do země přijíždí jednotky OSN ...

8 7
možnosti
RK

..... až na ten konec. Obkličují parlament a ti nejpohyblivější z nich vtrhnou dovnitř a .... a nikoho nenajdou. Vláda i parlament už několik měsíců "řídí" stát z potají přestěhovaného Institutu Václava Klause do vily Viktora Koženého na Bahamách. Jediné na co narazí je obří televize, ze které prof. Mach promlouvá k národu. Je potřeba vydržet. Musíme přinášet oběti. Tři miliony obětí za svobodu národa není tak moc:-)

6 5
možnosti
VN

Kdyby měl vládu sestavovat Petr Mach , vyšlo by to podobně , jako kdyby ji sestavoval Vojtěch Filip.... Podobné fantasmagorie , pouze otočeno o 180 stupňů.

3 4
možnosti
Foto

J63a77n 68Č18e29r72m23á55k

26. 6. 2013 6:03

1)buďme realisté

2)buďme realisté

3)buďme realisté

nelze sedět jedním zadkem na více posvíceních a nikdy nelze mít vše ihned...

nelze si vzít z Unie to, co se nám líbí a zbytek tam nechat

naše země je na unii závislá. minimálně hospodářsky... Holt měsíce obíhají kolem svých planet planety kolem hvězd. Nikdy ne naopak... A Zemi dává život Slunce. Bez Slunce by se vše zhroutilo... Tedy kdybychom my zrušili jednostranně dotace a zároveň ponechali Schengen, zažili bychom maximálně jeden obrovský kolaps. nikoliv prosperitu, neboť lidé by i u nás kupovali levné dotované potraviny z dovozu a zemědělci a potravinářský průmysl  by se mohli jít spolu s kravami pást...

2 4
možnosti
PH

P92e88t53r 26H64á61l36a

26. 6. 2013 14:50

Tak BUĎTE REALISTA VY a POCHOPTE KONEČNĚ, ŽE CENTRÁLNĚ PLÁNOVANÉ HOSPODÁŘSTVÍ NEFUNGUJE.

Jeden by řekl, že právě proto se v roce 89 rušil socialismus.

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky