Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J36a51n 39V30e88s61e31l97ý

28. 6. 2013 17:00

Zbytečně dáváte průchod své radosti, za tohle peníze z EU opravdu nemohou. Zkuste místo toho ukázat přesně na ty naše české politiky, kteří za to mohou.

Doufám, že jako Svobodní nemáte nějakého zastupitele u těch truhlíků... :-P

2 1
možnosti
MZ

A to jsem myslel, že komunitický program je utopie :D

5 4
možnosti
JJ

Jako sen dobrý. Já zase sním o tom, že zaběhnu stovku za 8,7 sec. ;-)

4 1
možnosti
AK

Až....?:-) 

Toto hohdá nebude. Jedině, že by na to šli jinak a pod vedením nejvyššího berana ze stáda SSO porazili v dalším lítém, předvolebním boji ocelovou stvůru, strašlivý kombajn, ojropožírače ovcí.

http://www.youtube.com/watch?v=5CCiTRGdkhk&feature=relmfu

1 0
možnosti
RP

Jo takhle, všude okolo je ta"ekonomika kažena dotacemi", ale ČR se zázračně prosazuje víc, než když byla také dotovaná, A teď tu o Karkulce prosím :-P

3 2
možnosti
DM

Ekonomiku muzete dotacemi tahnout pouze velmi omezenou dobu, jinak si totalne znicite prirozeny trh. A presne to se uz v cele Evrope deje. Ze to zatim vetsina lidi  nevidi nebo nechce videt jeste neznamena, ze se to nedeje.

11 1
možnosti
PH

P62e62t58r 67H71á65l82a

28. 6. 2013 0:10

Všem, kdo kritizuje Macha za to, že napsal článek na téma "co by se stalo, kdyby" bych chtěl říct, že podle této logiky musíte šmahem odsoudit veškerou literaturu od Mezopotámie po současnost, pouze s výjimkou literatury faktu.

1 3
možnosti
BT

otázkou je zda je to taková nezávazná sci-fi povídka či zda to pan Mach považuje ze nástin plánu toho co by Svobodní chtěli dosáhnout, je nutno rozeznávat literální dílko a politický plán

6 2
možnosti
JP

Poručíme větru, dešti ... Hloupost a naivita dohromady. Jsme stále jednoznačně čistými příjemci peněz z EU, takže efekt vystoupení je přesně opačný než autor uvádí, státní dluh i nezaměstnanost by to výrazně zvýšilo. A představte si třeba německého neofašistu, jak slibuje voličům " vystoupíme z EU, nebudeme platit příspěvek - tam to má smysl, Německo je čistým dárcem - ale zůstaneme v schengenském prostoru a výhody velkého společného trhu si ponecháme ... Co by na to my a ostatní? Zkrátka pane Machu, platí na Vás název filmu " ještě větší blbec, než jsme si mysleli" .

3 10
možnosti
JH

J90a35n 55H64a41v28r76d75a

27. 6. 2013 23:26

I kdyby byla pravda, že Česko víc od EU dostane, než do ní vrzne, neznamená, že to je por nás výhodné.To je základní postulát a dnes ví to i celkem průměrný občan. Možná jenom blbec o tom pochybuje.

6 1
možnosti
Foto

Až do přečtení tohoto blábolu jsem řadil Svobodné mezi ty které by snad šlo volit.Vidím,že pan Mach je utopista a jeho sny jsou pro mě noční můrou.Tak že tyhle rozhodně ne.

10 8
možnosti
RH

Jeden bod, v čem je článek pana Macha blábol, uveďte prosím.

8 0
možnosti
MK

Je roztomilé, že o sestavování většinové vlády (a v podtextu o svém premiérství) sní člověk, jehož politické schopnosti nestačí ani na to, aby jeho strana získala po dvou letech více než dvouprocentní podporu. To už i ta Bobo je úspěšnější.

5 3
možnosti
AZ

Myslím, že on sám ví nejlépe, že příští vládu nesestaví. Je racionálně uvažující, ne naivní. Tento článek je zajímavým způsobem, jak nastínit program a ideály Svobodných veřejnosti.

7 2
možnosti
Foto

P26a58v86e51l 11P73á22t60e42k

27. 6. 2013 18:22

Všem těm pochybovačům a některým rádoby odborníkům zde v diskusi: všude tam, kde je méně státu v ekonomice nebo do ní stát vůbec nazasahuje, tam, kde stát plní důsledně svou jedinou smyluplnou roli ochrany přirozených práv občanů a tam,kde lidé v co největší míře rozhodují sami o výsledcích své práce je a bude vždy lépe. Přerozdělování a státní dirigismus pod pláštíkem poskytování čehokoli jsou důsledkem právě takových postojů, které tu prezentujete. A je to za takovývh podmínek neodvratná cesta k totalitě. Přirovnávat lidi k nesvépravným živočichům je přinejmenším nevskusné nebo spíše ubohé a je to jeden z vašich podstatných kolektivistických argumentů, proč stát něco poskytovat musí, proč to jinak nejde. Zkuste zapomenout aspoň na chvíli na svou malost a strach.

13 6
možnosti
JV

J22a23n 51V66e82s66e88l12ý

27. 6. 2013 18:41

Nemáte pravdu - důkaz sporem:

Skandinávie přerozděluje a diriguje mnohem více než kterékoliv jiné státy. Na rozdíl od nás či Řecka jsou od totality ale pořád mnohem dál.

5 11
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky