Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Slyšel jsem, že Shell a OMV mají nejepší benzín a naftu. A navíc mají akci, za body dostanete Power Diesel o 2 Kč na litr  levněji.Celé léto budu tankovat je u Shella,

o jaké akci to mluvíte? Je něco v tom jejich časopise ? To já ale nikdy nečtu, jen vyberu

kupóny. Lepší ověřená kvalita než nějaký pančovaný benzín/ nafta/ z nějakého pochybného zdroje. . :-P

3 1
možnosti
ML

M94i13l18a67n 74L58u30k16e83š

10. 6. 2013 11:53

Je zajímavé, kolik takových "postmodernistických" příspěvků dnes vzniká a je ještě zajímavější, jak mnohé z nich přehlížejí ten nejkrystaličtější fakt - když se vám to nelíbí, máte svobodu volby. Vy místo toho, abyste k Shellu nejezdila a do světa toto jednoduché rozhodnutí netroubila (není jednoduššího řešení), rozhodnete se napsat rozsáhlý, vpravdě globální článek, věnovat mu několik desítek minut vašeho života a... nesdělit v podstatě ani myšlenku. Snažila jste se popsat paradoxy moderního života, ale ten svůj paradox o tom, jak sdělovat světu své pravdy, aniž jsou o něčem, jste ani nezaregistrovala. Přeji vám vše dobré, ale podruhé už svobodně volím to nečíst...

15 0
možnosti
IV

Ja teda nevim ale prave proto ze me u shell sami natankujou a nemusim si matlat ruce vecne oblitou pistoli od nafty tak proto tam jezdim, navic maji levnou naftu a prijemnou obsluhu ... kdyz se mi to nelibi tak tam nelezu, jednoduchy ... opravdu zavdecit se vsem nejde ... vzdycky se remcal najde ... i kdyby se ten druhej rozkrajel ..

5 1
možnosti
IH

I16r97e57n20a 38H55r31u85b46á

10. 6. 2013 11:40

Co je špatného na tom, že chlapi nechodí chlastat? (teda podle vás). To je podle mě velké plus.

4 2
možnosti
MB

Je mnohem jednodušší - prostě jste byla mladá.

0 0
možnosti
PH

P68e92t34r 27H19l56a79v23í34k

10. 6. 2013 11:34

Na tomto příkladu je krásně vidět, že nikdy se nelze zavděčit všem :-) Spoustě lidí se například návrat obsluhy u čerpací stanice zdá jako skvělý nápad. Já pamatuju dobu kdy vůbec neexistovalo aby si člověk natankoval sám :-) A zmíněná obsluha u Shelky mně třeba nikdy nějakými nabídkami neobtěžovala....a i kdyby tak přece asertivně odmítnout není snad vůbec žádný problém ? Když jsem se dokázal ubránit nabídkám na arabském tržišti tak nějakou obsluhu na benzínce zvládnu hravě :-) Nicméně rada pro dotyčnou...a co jednoduše říct obsluze - natankujte mi to a to, za tolik a tolik, děkuji ... a klidně odcházet k pokladně ? To je fakt takový problém ? Končím tím čím jsem začal - nelze se zavděčit všem :-)

2 0
možnosti
Foto

tu dobu taky pamatuju, ale raději si natankuju sám, aby mi nějakej trotl nepoblil půlku auta, když vyndavá hadici z nádrže (s oblibou Italští pumpaři)

1 0
možnosti
Foto

A proč tedy k té Shellce jezdíte? Vždyť je spousta jiných levnějších pump kde si vás nikdo nevšímá.

2 0
možnosti
KV

no, uz nikdy znamena, ze tam po te zkusenosti nepojede, aspon tak to chapu ja :-) 

Delam to stejne, dost toho jsem schopna zkousnout, ale jakmile mam zkusenost, ktera prekroci me meze, proste tam uz nejdu. :-)

2 0
možnosti