Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když budou všichni skákat z okna, skočíte taky, pane Roučku?

12 0
možnosti
PH

SKOČÍ a ještě šťouchne do ostatních.

10 0
možnosti
MP

Pravý komunista Rouček se nezapře. Euro se zákonitě nejpozději koncem příštího roku zákonitě a nevyhnutelně začne krachovat. Socialistické regulace a dotace a EMS a jiné nesmysly nemohou přežít. čím větší kolos, tím blíž ke konci. Žádná velká říše dlouho netrvala. Ještě mi nikdo nevysvětlil, jaký význam má někam posílat peníze a zpět dostávat peníze jen na podchody pro veverky a podobné nesmysly a poslouchat vyhrůžky, že nedostaneme tolik a tolik milionů na mnohem užitečnější projekty. Čest práci soudruhu Roučku a na věčné časy s Evropským svazem!

11 1
možnosti
JL

Že EURO krachuje nebo dokonce, že už fakticky zkrachovalo, se tady na blogu mohu dočíst již minimálně 5 let. Jsem rád, že jste s tím trochu pohnul a tvrdíte, že zkrachuje až za rok a půl (i když nejpozději). Nikoli pan, EURO nezkrachuje, aspoň ne v dohledné době - a dohlednou dobu já odhaduji minimálně na desítky let.

2 8
možnosti
PK

Jediné co by bylo ekonomicky rozumné je vytvořit a schválit ústavní zákon o vyrovnaném rozpočtu který všem vládám zcela zakáže jakékoli zadlužování a půjčování peněz a donutí jí operovat jenom a pouze s penězi které vybere na daních. 

Pak nebude žádná důvěra finančních trhů v český stát nutná.

6 0
možnosti
MK

Zadlužování je odůvodněné snad jen v době války a ta už je velmi dlouho za námi ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik