Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Euro pro nás i jiné "ekonomicky slabé" státy nikdy nemůže být výhodné. Kurs měny musí odpovídat místní produktivitě, jinak měna ztrácí svou hodnotu. Naše produktivita a produktivita Německa- nesrovnatelné.

5 0
možnosti
MP

Ani komanči nám nezakazovali žárovky, marmeládu, pomazánkové máslo, rtutové teploměry, přikazovali ekologické štítky, další solárky na pole...Už jen proto je otázkou času, kdy Říše velkoněmecká padne.

4 1
možnosti
Foto

Euro? Možná.....až to bude pro nás výhodné....zatím není. Budoucnost Eura nejistá a my sice vývozní ekonomika, ale zatím pořád nestabilní.....

.....takže do Eura jednou možná....ale rád bych v tom EU pokračoval již bez Vás.;-D ....možná to bude těmi zářnými úspěchy co v EP naši poslanci předvedli, co myslíte?;-)

4 1
možnosti
MP

Pan Lietavec je idealista až za hrob, pardon za Brusel. Není Vám hanba, dostávat z daní od Němců víc peněz, než dáváme do EU? Jaký význam má posílání peněz, když někdo jiný rozhoduje, na které věci nám je dá, zda na tunel pro veverky...Každému fanatikovi doporučuji zjistit co je ESM, největší šílenost a megatunel na světě. Jen fanatik věří ne nesmrtelnost eura, které žene celou Evropu do záhuby

3 1
možnosti
JT

co tam hulíte soudruhu Roučku ?

6 0
možnosti
IF

Já myslím, že v Lihovém domě se už jen díky jménu až zas tolik nehulí, ale ty následky po požití lihu jsou evidentně podobné ;-)

1 1
možnosti
Foto

Už plně chápu význam slova - ,,škodná"...:-/Rv

9 1
možnosti
Foto

Já také a škoda, že nemám lovecký lístek a brokovnici.

3 1
možnosti
RC

Konešně nějaký socialista přiznal, že je třeba zavést TVRDÁ restriktivní rozpočtová opatření. Jen nechápu, proč se jim oficialně tak brání? Pan Rouček ví, že už poměrně dlouhou dobu Maastrichtská kritéria nesplňujeme, takže jak by chtěl zařídit přijetí EURa?

5 0
možnosti
Foto

....tak , tak , nezbývá , než vyměnit vládu , táto a minulé tkzv. pravicové vlády , nevím jestli úmyslně , nebo z neschopnosti neúmí účinně bojovat proti korupci a zavádět prorůstová opatření , takže nás brzy doženou všechny východní země , které doposud byly za námi. Hlavně , že máme nejvíc miliardářů ve střední evropě ?

0 0
možnosti
ZB

Roučka nemusím a také s ním v mnoha směrech nesouhlasím. V otázce měny EURa má pravdu, takže se jednou také trefil. Pro Česko je výhodnější mít společnou měnu. Bohužel prokorupčnické vlády ODS, TOP 09, a před tím ČSSD tomu zabránily, a to jak svoji neschopností, tak také všehoschopností. Česko je opravdu zemí, která stabilně stagnuje, ale mohou za to jak vlády ODS, tak ČSSD, pěkně rovnoměrně.

2 15
možnosti
JT

V cem je pro nas euro vyhodnejsi ? Budeme moct pak platit zkrachovalym jizanum ? A navic nebudeme moct devalvovat az budeme mit problem ? Pri ekonomickych problemech je vzdy prvni veci pro zachranu menova odluka.

6 1
možnosti
JP

Milý Roučku běž s EUREM do Brusele!!!!!!!!

20 2
možnosti
MK

R^R^R^;-D;-D;-D jasné, stručné, výstižné

8 1
možnosti
JT

Nebudte na nej tak zli. Plati ho EU, tak musi ty blaboly psat. On vi, ze to neni pravda, ale co mu zbyva. Nejak se zivit musi a normalne pracovat neumi.

13 2
možnosti
ZJ

Omyl, platíme jej MY! A ne málo.

4 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik