Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

V současné době cestují dnes a denně miliony lidí po celém světě a střídají časová pásma. Často na pár dní či týdnů a zase zpět. Neznám ale nikoho kdo by přijel třeba z Londýna, natož z Ameriky, že se tam nemohl kvůli časovému posunu na nic soustředit a měl s tím zásadní problém. Když tady přijde na střídání času, tak najednou má třetina zásadní psychické problémy.

12 5
možnosti
FL

Obtěžující je už jenom to štelování hodinek.

7 4
možnosti
FL

Zrušení by mohlo přijít z Bruselu, ale to by jim nebylo moc podobné, bylo by to od nich první užitečná instrukce. Už se těším jak budu zítra štelovat asi šestery hodiny. Procvičím mozkové závity, na mých digitálkách je to pokaždé hlavolam

2 6
možnosti
LC

Tak to je na celé té blbině nejnepříjemnější.

1 5
možnosti
AK

"Ne, miláčku, letos do Dominikánské republiky prostě nepojedu...víš ten časový posun...ani za dva dny nejsem ok. Pojedeme raději na Mácháč! Když jsem to říkala Milče, tak mi tak záviděla! Představ si, ten její jí chce chuděrku odvézt až někam do Acapulca! No úplně zpackaná dovolená" ...... :-P

11 3
možnosti
Foto

Do Dominikánské republiky se letí ;-)

0 7
možnosti
Foto

letní nechat celý rok. Je výhoda, když Slunce zapadá o hodinu později

11 1
možnosti
PS

P21e34t29r 75S95k45á25c80e51l

30. 3. 2013 23:50

Takže když je od zítřka "jako delší odpoledne" (den má stále 24 hodin), posuňme čas o tři hodiny a bude i odpoledne o tři hodiny delší, což? Cítíte ten nesmysl??R^

0 5
možnosti
RK

Díval jsem se na váš životopis. Úžasné. Jste velmi renesanční člověk. Možná ale, že kdybyste někdy zkusil i pracovat, pak by vám byla nějaká hodina ukradená. :-)

12 6
možnosti
Foto

Pokud jste opravdu četl můj životopis, tak Vám muselo dojít, že bych těžko dosáhl toho, co je v něm uvedeno, pokud bych ležel na gauči :-)

4 9
možnosti
PP

Prosím nemluvte za VĚTŠINU!!!! Ve Vámi předkládaném průzkumu má "problémy" 1/3 lidí a například v mém okolí není ani jeden... Mě osobně je úplně šumafuk jestli se čas mění nebo nemění a pokud to Vám a Vašim, problémy s časem "spolutrpícím" soukmenovcům projde klidně zavěďte jednotný, ale nepasujte se do role mluvčího "většiny"Rv

15 7
možnosti
Foto

:-/A opravdu jste se někoho zeptal?

4 8
možnosti
Foto

Asi stejná jako psát blog proti zavedení letního času pět hodin před jeho spuštěním. To ten pekař byl jiný frajer.:-)

8 2
možnosti
Foto

Reaguji na věci, které jsou aktuální... Rv

3 11
možnosti
JK

J64i18r41i 37K96u55c24e63r90a

30. 3. 2013 20:42

Dobrý den, ABSOLUTNĚ nesouhlasím. Pracuji již 12 let s dětmi ve sportovním kroužku a tzv. "letní čas" je nejen pro nás, ale pro drtivou většinu sportovních oddílů doslova požehnání. Je možno trénovat venku o hodinu déle, což je pro nás nesmírně důležité, protože hřiště je od 15 hodin neustále využité. Takže za mne jednoznačné ano střídání časů a díky za něj ;-).

13 4
možnosti
Foto

Pane Kučero, mně vadí střídání časů. Klidně zaveďte letní čas nastálo jako v Rusku, ale hlavně nic nestřídejte! 8-o

3 8
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.