Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M28i16l12a20n 83K92e41s13l

29. 3. 2013 18:07

My dříve narození to vše těžko chápeme.Jihlava - Tato patnáctiletá školačka již dříve několikrát u dvacetiletého vraha přespala.Nedovedu si představit, co by má patnáctiletá sestra schytala,kdyby v devět večer nebyla doma.Moje dcery v patnácti letech by nedopadly lépe.Co na to říkají rodiče zavražděné dívky?Nezajímalo je nebo jim bylo jedno,kde školačka v noci je?Praha - studentka na maturitním plese umře na předávkování drogami.Jakýsi lumpové ji prodali nezvykle silnou drogu.Nemá vinu rovněž ten kdo tu drogu užívá?Myslím,že pořád platí: příležitost dělá zloděje a zlodějům se šance v obou případech sama nabízela.

30 4
možnosti
ZV

Víte nejde o to, že jí bylo 15, to se mohlo stát 18tileté, 20tileté. Myslíte, že je věk mohl přesvědčit nevraždit? Neházejme vinu na oběť, ale na vrahy.

9 5
možnosti
ZB

"Národ volá"...po trestu smrti. Národ? To je jako kdo? V tomto národě žije přes deset milionů individuálních bytostí, káždá má trest smrti svůj názor. Několik z nich hystericky volá po trestu smrti,ale i kdyby to byla většina,jistě ne celý "národ".

2 9
možnosti
Foto

Promiňte, že jsem vás urazil... už se to nestane.

6 0
možnosti
LK

Trest smrti není a nebude. 

Neexistuje trest, který by si ti šmejdi zasloužili. 

Je nutno ocenit práci policie, která takový odporný případ dokázala vyřešit. Většinou se tady na blogu na všechno nadává.

5 0
možnosti
VK

Naprosta vetsina vrahu jsou smutne pripady lidskeho dna. Jen nemnoho z nich po propusteni z vezeni bude vrazdit znovu. Nemluvim o mafianskych vrazich, ktere stejne malokdy nekdo zive do vezeni dostane. Trest smrti neumi vyresit zadnou otazku. Je to jen dalsi smrt a rodina obeti, timto trestem klidu nedosahne. Anebo mate pocit, ze kdyz rodice zavrazdene divky uvidi vraha viset, budou najednou stastni? Nebudou. Bude to jen momentalni uleva ale vetsi spokojenost bude zazivat dav, ktery si zamne ruce ale ktery s danym pripadem nema nic spolecneho.

2 6
možnosti
JS

Máte sice pravdu, ale zapomínáte na to, že případní další následovníci těchto zločinů si to asi rozmyslí. Je rozdíl deset let ve fešáckém kriminálu nebo smrt. Trest smrti není pouze pomsta, ale prevence dalším vraždám.

6 1
možnosti
PK

mě by jen zajímalo,jak si vychutnává dotyčný svobodu,ten který pouze jenom pomáhal odklízet-šílené

10 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s tezí, že trest smrti nic neřeší. 

Trest smrti jednou pro vždy vyřeší to, že ti samí ... už nikdy vraždit nebudou.

21 2
možnosti
Foto

Taky bych spoustu bestiálních vrahů popravil a vůbec by mi jich nebylo líto! Jenže oni už vraždili a jejich obětem to život nevrátí... Trest smrti by byl dobrý pro tyto bestie, ale jako prevence se zatím nikde na světě neosvědčil! Lidé vraždí dál...

1 2
možnosti
Foto

Nechal bych na poškozených, tedy rodičích té dívky, aby rozhodli o trestu. Kdyby to byl trest nejvyšší bylo by to spravedlivé.   Oko za oko, zub za zub, život za život.  Je to nejosvědčenější řešení.  Je opravdu zbytečné chovat  zrůdy v kriminále.

13 2
možnosti
LS

L42i43b88o19r 22S48y19n74e84k

29. 3. 2013 17:06

Je hrůzné jakou generaci vychováváme. Já osobně jsem volal kámoše jen, že půjdeme na zábavu, nebo na pivo. Dnes se volají kamarádi, aby pomohli zabít patnáctiletou holku.

A nejhrůznější na tom je, že oni jdou a pomohou..... neexistuje trest, který by je napravil..... v tomto konkrétním případu, si připouštím i islámské tresty.

11 3
možnosti
Foto

Ale ono to není jen otázkou dnešní mladé generace... Lidé jsou prostě různí a někteří jsou schopní i takových zvěrstev. Běhá mi z toho mráz po zádech.

3 2
možnosti
Foto

Otřesné! Jen  jsem zvědavá, co na to soudní psychologové. Že by oba mladíci byli duševně nemocní? A taky by bylo zajímavé se dozvědět z jakých rodin vrahové pocházeji...

8 2
možnosti
TS

Dobrá připomínka R^

1 1
možnosti
VK

Velice casto se setkavam s nazorem ze v Americe toto, v Americe tamto a pak jeste tamhleto. Jako by Ceska republika byla americkou provincii. Takze dnes udelam neco podobneho. V Americe trest smrti mame. Kontrolni otazka: myslite si ze to vrahy odradi od vrazdeni. Napriklad pred par dny v Georgii dva zmetci vytahli z kocarku nemluvne a pred ocima matky ho zastrelili, protoze  nemela penize ktere pozadovali.

Trest smrti je naprosty nesmysl a nic neresi.

7 6
možnosti
VK

Jeste jsem zapomel dodat, ze Georgia trest smrti ma a velice aktivne jej praktikuje.

5 0
možnosti