Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Těší mě, děkuji R^

2 0
možnosti
MC

Pokud |idská práva nejsou vyjádřena pomocí majetkových práv, stávají se tato práva vágními protikladnými, což vede socialisty k oslabování těchto práv ve jménu"veřejné politiky" nebo "veřejného blaha". Jde o socialistický nástroj na legální krádež za bílého dne na který je neustále třeba upozorňovat, ale bohužel nebude to nic platné, protože lidé volící socialisty žijí na dluh. tedy nemají žádné volné prostředky. Jejich lídři a horních 10000 socialistů si se svými nejrovnějšími prostředky své finanční prostředky vždy tou správnou a včasnou informací odvedou do llepšího prostředí. Vám karmaR^

6 0
možnosti
Foto

Tak nějak :-/

Vám dík R^

4 0
možnosti
Foto

Dnešní krize západu, to je krize vlád a jejich centrálních bank.   Vládci ale budou lidu podsouvat, že za to může kapitalismus.   Dokud tomu lidé budou věřit, vládci (politici a spříznění oligarchové)  zůstanou vysmátí, protože jim se daří čím dál tím lépe.

5 0
možnosti
Foto

Nejhorší kapitalismus je ten, který regulují socialisté. A to je případ EU R^

6 1
možnosti

M81í58l50a 93Š29u33l35a

28. 3. 2013 12:08

.. jestli tohle už někdo nepochopí, pak je to s mnohými velmi, ale velmi špatné .. 

.. pokud by socialisti rozuměli ekonomii, nebyli by socialisty (Friedrich Von Hayek) :-)

.. no a co jiného, než karma R^

7 1
možnosti
Foto

Taky nechápu, že ještě někdo nechápe...:-/

Čím více se potvrzují všechny argumenty euroskeptiků, tím více těch integračních hloupostí vrší. Jako by chtěli léčit tím, co nemoc vyvolalo. Kdysi jsem to nazval koncentrovaným homeopatikem, což je stejný kontraproduktivní protimluv.Rv

Vám dík za komentář i karmu R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...