Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Co chtít v zemi, kde je nejčtenější deník Blesk a nejsledovanější Tv Nova.

10 0
možnosti
MV

ja bych byl pro celkem jednoduchou vec - zacit zase pouzivat vlastni mozky...moc to nestoji a v hodne ohledech by to zlepsilo kvalitu zivota

preju fajn den!

0 0
možnosti
TS

Bóže, to je brak... Nemyslím váš článek, Marku, ten je naopak výbornej, ale opravdu to pako konfrontuje řadové prodavačky a peskuje je jako služtičky? Já snad na tu Novu začnu koukat, protože dřív nebo později mu někdo ten shnilý banán nacpe kamsi a to bych si neměla nechat ujít ;-) Hezký víkend!

14 0
možnosti
Foto

Také jsem si říkal, že bych se i podíval. :-)

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, posledních pár Vašich blogů mě moc neoslovilo, ale tento je pecka a mluví mi z duše, karma,Marku, díky, že blogujete a přeju fajn den.;-DR^

7 0
možnosti
MV

no tak aspon ze tak...zdravim, Sarko a preju fajnovej slunecnej vikend

p.s. dnes jdu na missí afterparty, ocekavam inspirativni prostredi pro neco radku do dalsiho blogu

0 0
možnosti
MF

Naprosto výstižné, šílený reportér Vláďa Hruška ;-D Já se ale při jeho reportážích královsky bavím, ty vypoulené oči a našpulená ústa mě fascinují, je to šoumen;-D   Škoda, že ho nikdo s těmi shnilými bramborami nenasměruje třeba za majitelem nebo členy vedení Alberta, to by bylo výživnější.

4 1
možnosti
Foto

To najde v každém obchodě, jde jen o to, kde onu kontrolu udělá... Když ho pošlou za vedením, tak to řekně, že to mají prodavačky kontrolovat a je vymalováno.

0 0
možnosti