Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Děkuji za blog a karma.

Jinak by měl pro páně Hrušku nápad no novou investigativní sérii. Až se oteplí, tak by mohl běhat po různých restauracích a chytat tam mouchy. Jako bych to viděl. Na kameru by v dlani ukázal chycenou mouchu, pak by dramaticky řekl jaké všechny nemoci může moucha přenášet a pak by vyzpovídal celý personál včetně majitele. Co tomu říkáte, že jsem u vás chytil mouchu? Co kdyby mi spadla do jídla, vy byste chtěl mít v jídle mouchu?

7 1
možnosti

;-Dtaky by mohl třeba slídit na hajzlíkách

2 1
možnosti
JM

J30a75n 42M28r85á24z21e27k

24. 3. 2013 10:15

Todle je  tak tendenčně napsaný článek, že si s panem Hruškou můžete podat ruce a odhopkat na nákup. Samozřejmě, že hledat shnilé ovoce je blbost, vždycky se takové najde a v tom množství se to asi neuhlídá. Ale kromě ovoce, taky zjistili jiné prohřešky. Když vám  třeba na regál dají nápis sleva 30% a ona ve skutečnosti je jen 14% a další prohřešky. Já si naopak myslím, že je dobře, že vzniká nějaký tlak na řetězce, aby z nás nedělaly voly, protože občas je opravdu do nebe volající, co všechno na nás jejich manažeři zkouší. Možná to není úplně nejlepší metoda, kterou zvolila Nova, ale pořád je to lepší, než je prázdně plkat na blogu.

4 3
možnosti
MV

"prazdne plkani", jak pisete, zaujalo o vikendu temer 8.000 lidi - to za prvé

vas komentar k "prazdnemu plkani" je mezi temi 8.000 jediny - to za druhe

ale i vas nazor je nazorem a dekuju za nej a odhopkavam (krasne slovo) na nakup

1 2
možnosti
Foto

Mám totožný názor. Perfektně vyjádřeno. Dík.R^

4 1
možnosti
MV

dekuju, ze me ctete a preju fajn nedeli!

0 1
možnosti
Foto

Jeden z nejsvělejších.R^:-)

0 1
možnosti
LP

Mám opačný názor a nejde v tomto případě jen o Hrušku. To co nedokáží nejrůznější inspekce placené ze státního rozpočtu, vezmou na svá bedra občané, nakupující a nespokojení s kvalitou nabízených potravin. Co je na tom špatného, že to zase někdo kritizuje? Jinak to asi nejde. Když si neumí udělat pořádek zodpovědní pracovníci v obchodních řetězcích, tak aspoň ty nešvary zveřejnit a nebát se ozvat. Ty směšné pokuty co dávají státní inspektoři asi nezabraly. Zveřejnění nešvarů ale zabralo. Tak na ně!

5 12
možnosti
WS

Myslíte, že je problém najít v bedýnce jednu špatnou hrušku? Podívejte se pořádně do své lednice chlape.

13 1
možnosti
JK

J66a85n 82K31u11r74e79k

23. 3. 2013 19:36

Už jsem se lekl, že jsem jediný komu novinářský parazit Hruška (a jemu podobní) vadí. Skvělý blog.

16 2
možnosti
ZK

Z50d18e63n14a 46K38o50č60í

23. 3. 2013 21:26

Takový novinářský nýmandi, jako Hruška,  nemají ve sdělovacích prostředcích co pohledávat - jeho laciné žvásty si může Nova strčit za klobouk.:-P

6 2
možnosti
TH

V uzeninách jsem ukázal na párky co bych chtěl,cena nehrála roli,prodavačka je vzala a čichla k nim,odhodila je někam pod pult a jenom řekla nechtěl byste jiný?.Jsme jenom lidi a chyby se stávaj,semtam něco zkaženýho,trochu nahnilýho a co,ukázal jsem na jiný a náhodou jsem se ani nepos....A konkrétně Nova,pustí do světa reportáž o holce co stalkinguje nějakého kluka a ono ejhle,ono to bylo naopak a z oběti(pronásledovaného mládence) je vrahoun.A co na to Nova?.

1 0
možnosti
MV

blby je, ze ty parky byly na pultu, ale chovani vas i prodavacky mi prijde normalni, narozdil od chovani investigativce Hrusky

diky za to., ze me ctete a preju fajn den

0 0
možnosti
JV

Já tuto věc vidím jako porovnávání možností posttotalitní a ryze vyspělé kapitalistické společnosti. Proč to v Německu funguje a u nás ne. To naši obchodníci tak málo vydělávají, že musí podvádět za každou cenu? Nebo sousedé mají jiné podmínky pro podnikání, než u nás? 

Nadnárodní řetězce si nejen v Čechách diktují, co sami chtějí, ale v Česku je to víc markantní. Pokuty za prohřešky jsou jen symbolické a zcela jistě na příště neodradí.

Očekávám, že v porovnávání bude dál pokračovat a dotkne se konečně podstatných záležitostí, a to mezd. Proč některá odvětví mají již mzdy na evropské úrovni a jiné za nimi silně pokulhávají. Mnoho věcí platíme v mezinárodních cenách, ale platů se to netýká. Docela mám pocit, jako by ti mocní ani nechtěli pomoci a nás drží u krku, bez možnosti se nadechnout.

Šizunkům se krize vyplatí, lacino nakupují, co ostatní musí prodávat a ještě mají zastání u mocných a např.exekutoři jsou kapitola sama pro sebe.

3 0
možnosti
RH

a co to má společného s jednou nahnilou mandarinkou ukrytou na dně bedny mezi desítkami nádherných mandarinek? To se totiž stane i v Rakousku nebo Německu. Opravdu jsem si nevšiml, že by ten investigativec Hruška odhaloval nějaké obrovské šizení a nekalé bohatnutí řetězců. Čuchá v tunách ovoce a zeleniny a to by bylo, aby tam něco nenašel, co pak může v dramatické reportáži doplnit hudbou a výdusem nebohé prodavačky. Škoda klávesnice.

10 2
možnosti

;-DR^...snad mi ta reportaz o kondomech neunikne..konecne bude na TV Nova nejake poradne vzruso! ;-) Perfektni blog!

7 2
možnosti
MV

no, chtelo by to nejak ozivit, to mate recht!

diky za to, ze me ctete a preju fajn víkend

0 0
možnosti
RH

Mít obchod, tak na vstup umístím ceduli:

Potravinovým inšpektorům resp.bonzákům zblblých televizí Nova vstup zakázán. Kvalitu si hlídáme sami, jak jen je to možné. Na případné nedostatky prosím upozorněte personál prodejny. Jsme přece lidi a ne ovce. Děkuji Houska.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 28,12
  • Průměrná čtenost 2417x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik