Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

StB tedy rozhodně karmu nedává. ;-D Bodejť by ne. Estébáků měl kolem sebe Klaus nenáhodně po celých 23 let plno. Jednoho z tzv. "nevědomých" agentů si udělal šéfem, resp. šéfkou Nadace manželů Klausových. Alena Vitásková "nevědomě" spolupracovala s StB po pěkných 25 let, plné čtvrtstoletí. I ostatní práskači samosebou dobře viděli, jak se to s panem Klausem má a stali se jeho horlivými přívrženci, bojují až do roztrhání těl, jako zastara. :-)

Podobně se to ovšem mělo s komunisty. Však to také nejsou žádní blbci. "Raději Klause než Havla", napsal před pár dny jakýsi Kojzar v Haló novinách. Jistě. V.K. s pravicovou rétorikou, na niž se nechalo nachytat tolik lidí, byl vždycky jejich člověk a je jím dodnes. Do NATO nechtěl nikdy, z EU má fóbii, bojoval za naši závislost na ruském plynu a nepřehlédnutelně hájil i jiné ruské zájmy (všichni se pamatujeme, že "v r. ´68 nás neobsadili Rusové, nýbrž komunismus"), utajeně se stýkal s Vagitem Alekperovem a Lukoilem se nechával dotovat. Banky museli privatizovat socialisté a na Klausovo "a jak na tom bude moje maminka, důchodkyně z Vinohrad ?" nebo na strach ze železničářů také zapomenout nelze. Fóbii má pan Klaus také z české šlechty a historických cizojazyčných obyvatelů českých zemí, opět ve shodě s komunisty. V.K. prý hájil, hájí a hájit bude naši svobodu.  Ano, když už se to smí. Svoboda se z pozice vrcholného představitele státu hájí dobře. Nebolí to a žádné nebezpečí už nehrozí. Je snadné (a dobře čitelné) stát se bojovníkem za svobodu. Když už je po všem. :-)

Summary, Klaus není a nikdy nebyl liberál ani konzervativec, jak už si stačil leckdo povšimnout.

http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/klaus-havel-jakobini-konzervatismus

18 4
možnosti
IC

Paní Sylvo, máte naprosto pravdu. Jeden z nejvzteklejších blogerů za Klause je Jiří Hermánek, evidovaný spolupracovník s STB s krycím jménem "Dvořák".

17 8
možnosti
JN

J22a74n 98N82o26v90á37k

6. 3. 2013 15:55

"Spolu s ním odejdou i jeho spolupracovníci - Ladislav Jákl a Petr Hájek. Ti spolu s Klusem vytvořili trojici podívínů" Tak Vám nevím, zda odchází český slavík. A Ladislava Jákla také neznám [>-]R^EURv

1 13
možnosti
Foto

Tak já tedy karmu nedávám a ptám se autora: Kde jste sebral toto: "Díky prezidentově amnestii nemají stovky podvedených lidí nárok ani na sebemenší odškodnění."

Kteří lidé to konkrétně jsou a o jaké odškodnění se má jednat? 

Dokud se to průkazně nedozvím, tak se budu domnívat, že, jak mnoho dalších autorů jen plkáte, aby Vám k tomu stále stejná a jasně definovatelná skupina.

Je to jako v románu 1984, také lidé provolávají slávu a hanbu na povel.

6 30
možnosti
JL

Stručně, Karma!

13 1
možnosti
PK

Mozna si sve spolupracovniky vybral, aby mohle jeho hvezda patricne vynikat.

8 1
možnosti
AF

Nebyla jsem sice voličkou ODS (v té době ani nemohla), ale za Klause jsem se též bila do roztrhání těla. Dnes musím bohužel uznat, jak strašně jsem se mýlila. Nebo byl Klaus v téhdejší době jiný???

21 2
možnosti
JL

Dovolím si Vás ujistit, že nebyl.Tenkrát jsem si říkal jak je to možné, že tolik v

jádru inteligentních lidí pro něj může horovat.R^

17 1
možnosti
MJ

Až na tu poslední větu s Vámi, pane autore souhlasím. A dávám karmu.

15 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik