Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Zprávy jsem neviděl, televizi raději ani nevlastním, ale co jsem tak četl váš blog, tak pochybuji, že by někdo, kdo sleduje pořad "Sex ve městě", měl dostatečnou kapacitu pochopit nový formát zpráv na ČT. Ať je dobrý nebo špatný....

3 2
možnosti
Foto

Ale nejvíc sexy je sporťák v kvádru s bílou košilí ;-D;-D. Na zprávy ale takřka vůbec nekoukám, takže mě v poslední době stran ČT nejvíc nadzvedlo, jak pan generální (přes přísný zákaz kouření v celé budově) poníženě a tryskem poslal Zemanovi pro popelníček. To byla fakt velká síla.

2 1
možnosti
PA

jeee, zpravy jsem nevidel nekolik let. nepocitam-li okamziky, kdy zahlednu sousedovu televizi v pergole, kdyz jdu v lete kolem plotu. budu se muset nekdy podivat. dik za tip! s obsahem zpravodajstvi si nema smysl delat starosti. je poplatny dobe. stejne jako zpravodajstvi za minuleho rezimu. vic mi vadi, ze misto zprav jsou lidem predkladana reseni. tedy misto abych se mohl dozvedet co se stalo, dozvim se: co se stalo, proc a kdo to udelal. takze vlastne lide prestavaji pouzivat vlastni hlavu a usudek. ale to je nejspise ucelem.

0 1
možnosti
Foto

Mně na Událostech vadí hlavně to, že nejsou objektivní a jsou cenzurované. Co se týče kostýmků, jsem pro větší rozmanitost.

2 2
možnosti
KL

asi mate pravdu, taky se mi vice libi format se serioznim zkusenym tymem, ale zbytecne bych to nedramatizoval. spise mi vadi absence dulezitych zprav, jako kdyz napr. dnes na CT24 prohlasil p. Skromach ze pravda je relativni, v hlavni zpravodajske relaci se toto pro mne naprosto zasadni (a udesne) vyjadreni celneho predstavitele nejvetsi opozicni strany vubec neobejvilo.

5 1
možnosti
JD

A vy si snad myslíte že pravda relativní není.

1 0
možnosti
AK

Oproti Nove jdou. Tam nejsou zpravy, ale cerna kronika. Novy format se mi celkem libi. Ale jako spravni Cesi frfname;-)

11 0
možnosti
MC

Mně se ty kostýmky docela líbí.Já bych jen ty sukně zkrátila o deset centimetrů.Od pasu dolů mně to připadne jak pytel. Větší prsa, kratší sukně a hned by měli vyšší sledovanost.;-)

8 0
možnosti

tenhle styl ma tv fanda. jmenuje se to red news

2 1
možnosti
BM

Já bych to neřešil..... Avšak proti NOVĚ to ještě jde. (I když nevím, NOVU jsem již neviděl víc jak rok)

4 1
možnosti
JK

J78i79r43k14a 34K92o78c78h

7. 2. 2013 18:09

ja jen pro jistotu, ten clanek jste psala ted nebo se nejakym zazrakem posunul rok stary clanek na dnesek

kde ste proboha byla posledni rok ? ted pisete na naprosto vycpele tema

8 1
možnosti
JAN

Karma. Zprávy jsem zrušil, naposledy ty veřejnoprávní, aby mi někdo předkládal názory tzv. kontroverzních lidí / př. Benda jr., nebo kdosi z MUP , jejíž šéfová byla amnestována Klausem/, nebo mi zde lékář vysvětloval, co se stane ročnímu dítěti, když spadne z okna ve 3. patře, tak na to opravdu nemám, o tom že mají přechod na sport stejně jako komerční TV, kdy vám 1 věc zopakují 3x nemluvě, děkuji vám , jn

5 4
možnosti
ZK

Z48d40e48n64a 30K15o66č52í

7. 2. 2013 19:28

Pokud chcete poslouchat objektivní zprávy v řeči, které rozumíte, tak si pusťte STV. Tam vám řeknou to podstatné ze světa i ČR.  České zprávy jsou zaplevelené nesmysly a zmanipulovanými informacemi. !!

8 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2872x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)