Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak že je to úplně v pořádku. Náš nový prezident má správnou kvalifikaci pro svůj úřad. A pěkně autorovi vyšlo konstatování o smrtících lžích těsně za sexuální aféru - skutečně třešnička na dortu.

8 2
možnosti
Foto

Psal jsem, že jsem zde nečetl článek, který by urážel pana K.S. a jeho příznivce. Mýlil jsem se. Dnes ten článek zde vyšel.;-€Rv

7 5
možnosti
PD

Pane Koliho, přečtěte si poslední blogy pana Olšera (od konce prezidentských voleb).

8 3
možnosti
Foto

Především je nutno říci, že ostatní kandidáti měli jinou startovní pozici. Někteří byli slabší o jednu třídu .. a někteří o víc .. Také do toho vstoupilo vyřazení některých kandidátů. Až do chvíle, než vstoupil do druhého kola, Zeman taktizoval - to bylo ještě jaksi v mantinelech přijatelnosti. V druhém kole pak nasadil špinavý styl, který gradoval až do opravdové nechutnosti. Bylo o tom už napsáno mnoho a bylo to s úspěchem dokumentováno.

8 7
možnosti
HH

Z dokumentováno? To myslíte lži z médií, která je stále dokola opakovala. Téma Sudet otevřel p.Moravec a to, jak reagoval  Karel, Zeman neovlivnil.

7 0
možnosti
MR

Tak nezveřejnění původce masakru v Katyní americkou vládou, způsobilo smrt milionů rudoarmějců, protože se Stalin nenaštval a za cenu nesmírných obětí dobyl Berlín. Tak to je opravdu zajímavý pohled na historii. Takový neotřelý.

11 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce