Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Píšete, proč nevolíte Karla - ale už není 9 kandidátů, ale jen 2 -  takže ono nic jiného nezbývá ;-D Ten druhý je natolik namyšlený, jako Klaus, nebezpečně zaslepený, jako Klaus a k tomu ještě nekultivovaný, koneckonců - pochází ze stejné líhně - prognostického ústavu.

Klaus nebyl nic moc, ale nemluvil alespoň sprostě. Lidé nechtějí stejného, či horšího prezidenta přece :-) Chtějí někoho, kdo se v zahraničí už vyzná. Kdo Rakušanům jasně řekne, a v minulosti už řekl, že nám nebudou mluvit do energetiky a stavu pohraničí. Je nezávislý a narozdíl od pana Zemana nic nikomu nedluží, žádnou službičku za uhrazení kampaně, nebo z let minulých.

Masaryk se stal prezidentem v ještě vyšším věku. Než se z naší politiky vyklube budoucí mladší prezident, tak kníže to 5 let určitě vydrží, nebojte :-)

17 15
možnosti
Foto

naprosto přesná analýza. KARMAR^

13 16
možnosti
RK

"U moci byli socialisté s tichou podporou ODS a rozmáhala se korupce. Tehdejší situace má dodneška negativní vliv na společnost a s následky Zemanova vládnutí se naše země bude vypořádávat několik desítek let. Co byla rodina, najednou není rodina, úplatek není úplatek, výhoda není výhoda…"     Zdroj: http://ona.idnes.cz/pavel-bobosik-jana-bobosikova-d2b-/nasi-muzi.aspx?c=A130104_112640_nasi-muzi_jup

5 11
možnosti
LD

Volte si koho chcete, ale dalším do toho nekecejte.

19 8
možnosti
JD

J31a47n 26D16a15v40i20d

13. 1. 2013 19:44

Opoziční smlouva, Šlouf, extrémně vysoké ego, neschopnost komunikace s novináři, Klaus v bledě modrém, opětovné námluvy s komunisty, najednou velké přiklánění se k levici s pochvala tolikrát kritizované sociální demokracie, neprůhledné financování, buranství... Každá mince má dvě strany ;-)

16 13
možnosti
JK

"Je to havlista a bude nam sem zvat ruzne dalajlamy" ;-D vy ste se mel narodit o par let driv, jako nastenkari v Rudem pravu by vam to evidentne slo ;-)

22 11
možnosti
BB

Vážně dobré, včetně těch pádných argumentů R^.

10 13
možnosti
RK

Jenže ono by to chtělo podívat se o zrcadla. Připomíná mi to Paroubka, který vyčítal Topolánkovi nevěru a sám už tou dobou dávno rajtoval s Petrou. Zeman by ve většině případů dopadl úplně stejně, někde i hůř.

15 9
možnosti
RK

Brusel nám přikázal co je marmeláda. A co na to Klaus? Leda prd. Co by na to řekl Zeman? Maximálně by přestal komunikovat s belgickými novináři.

13 1
možnosti
MK

Autore, já jsem volil paní doktorku Roithovou. Vzhledem k výsledku voleb je pro mně v druhém kole přijatelný pouze Karel Schwarzenberg. A je to logické. Kníže zastává stejné anebo podobné hodnoty jako paní doktorka. Za to Zeman představuje vulgaritu a nihilismus.

22 14
možnosti
JR

J81i97ř93í 84R88y78m34e62š

13. 1. 2013 19:10

U Karla se alespoň nemusím bát, že poleze do zadku rusákům (zemanovu kampaň nefinancovali rusáci jenom proto, že je jim líbí jeho bonmoty) a nemusím se bát, že bude pokračovat v zametání důsledků oposmlouvy jako její spolupachatel. Karel je totiž spíše solitér, který má pět pohromadě a jeho popularitu využili jak zelení, tak Kalousek. A to pak ani zeleným nevadilo, že hájí Temelín. I když se v politice pohybuje docela dlouho, tak, za sebou nemá žádnou kauzu typu olovo, Bamberk a nemá za sebou ani Šloufa.

20 10
možnosti
PP

Máte na tyhle názory plné právo. Snad vás nepopudí, že mi připadají ......é,.......é,..........í,

...........é a ............é a ponechám si názor svůj.

8 7
možnosti