Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Ještě jedna poznámka. Karel není cool, on je rovnou frikulín, čili - free cool in

5 4
možnosti
PV

Velice pěkný příspěvek, dík. Sepsal jste to dobře, já bych asi nebyl tak mírný. Mi na něm vadí mnohem, mnohem více věcí. Třeba i to, že zastupuje takovou tu skupinu evropského neofeudalismu, napojeného na bankéře a mafiány toho nejhrubšího zrna (Šlouf by se před nimi červenal a třepal hrůzou). A ta podpora předávání financí církvím! To je další věc... ale je toho moc. Podlézání omladině, nechutné. Dnes mluvil o férovosti kampaně. Že nemluví o svém působení v té vládě naprostých šílenců.

6 8
možnosti
PR

Zajímalo by mě, pane Fajkusi, jestli něco víte o dřívějších postojích pana Schwarcenberga, třeba před rokem 1989? To by mě opravdu zajímalo, protože to by jste asi takto moc nepsal.

7 9
možnosti
HP

O dřívějších postojích koho?? 8-o ;-D

5 2
možnosti
PR

Havlista, rozumíte dobře tomu co sám říkáte. Zvát dalajlámu je špatně? Svoboda je špatná, je lépe držet hubu a krok. S Vaším přístupem by tu byli stále ještě komunisté a o tomto článku na blogu by jste si mohl nechat jen zdát mladý pane.

11 9
možnosti
JF(

Jméno mám sice stejné, ale moje maličkost to nepsala. Nicméně argumenty autora nelze jen tak pominout, zejména tento mne zaujal: Schwarzenberg = Kalousek, předseda a místopředseda TOP 09, je to tým, který ovládá současnou velmi nepopulární vládu pana Nečase, ten je tam jen za fackovacího panáka, ve skutečnosti vládnou ti výše jmenovaní. I pan ministr Heger se také pohybuje poblíž, takže se současně hlasuje pro zvyšování daní, církevní restituce, zelenou elektřinu, podivnou reformu zdravotnictví, obdobně podivnou důchodovou reformu, staré i nové Gripeny, Pandury, zachraňování Řecka a jižního křídla EU, i Eura jako takového, to by si měl každý volič uvědomit. A že by tito dva byli těmi pravými bojovníky proti korupci?? Nakonec bylo toho zde v článku již pregnantně vyjmenováno dost. Z médií se to ale nedozvíte. Ne, že by byl protikandidát jaksi lepší, dost podobného by se dalo sepsat i o něm, také se to již v hojné míře děje, ale nějak mi vadí ta jednostranná mediální masáž "českými" médii, vlastněnými ovšem většinou německými majiteli, včetně Internetu a Facebooku, napřed pro Fischera, když se nepovedlo, tak nyní pro Schwarzenberga. Vždy když není hra "fair play", fandím poškozenému. Asi nejsem sám, zřejmě proto pan Fischer tak zřetelně neuspěl.

6 4
možnosti
PJ

P89e78t35r 54J64a30n92s20k63y

13. 1. 2013 21:01

knize neni cool ale vuul

13 12
možnosti
Foto

Nedemokratické a totalitní chování médií nutí každého demokrata volit Miloše Zemana. Doufejme, že lidé k volbám přijdou a státní moc sečte hlasy řídně, bez podvodů !R^

12 13
možnosti
JV

J43a29n39a 29V86e19s34e92l59á

13. 1. 2013 20:26

Dobře sepsáno. R^

Na Zemana by se toho sice taky dalo napsat dosti, ale i tak bych mu dala před knížetem přednost.

16 10
možnosti