Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M33a28r92t36i30n 30P14á27t12ý

17. 12. 2012 16:25

Už s tím jste docela trapnej.

radši ukažte, jak pracujete v senátu a v komunální politice a až za váma bude kus práce, lidé vám rádi podepíšou archy v příštím kole.V

9 18
možnosti
ZB

Už jste viděl za nějakým senátorem kus práce...?

4 0
možnosti
MM

Dobrý den mám zato že diskriminační je už nerovnost při shánění podpisů. Nač 50000 podpisů? Ať se přihlásí třeba 500 kandidátů je to přece lidová volba, ale necht si každy zaplatí svou kampaň sám. Pak věřím že skutečně odpovědných kandidátů bude tak 10 - 15 a cena kampaně je dnes přinejmenším diskutabilní. A řeči že pak si mohou dovolit lepší kampaň bohatí kandidáti na úkor chudých se dají eliminovat možností vést kampaň pouze ve veřejnoprávních médiích.

Z toho co se děje před první volbou prezidenta je mi mírně řečeno nevolno a jen doufám že budu moci dát hlas Vám pane Okamuro. Bojujte !

18 6
možnosti
Foto

Myslím, že vaše zdůvodnění je jen účelová konstrukce, abyste obhájil že se obracíte na ÚS, ačkoliv jste to dřív vylučoval.

Kdybyste to zdůvodnění opravdu myslel vážně, tak byste se bránil proti nařčení soudce Šimíčka, ale k tomu není určen ÚS. Proto myslím, že neříkáte pravdu a fabulujete.

5 18
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Aha, takže ústavní stížnost nebude proti rozsudku NSS, ale proti "mediálním lžím" Vojtěcha Šimíčka. A tyhle pohybu, pane Okamůro, to vám poradil kdo? Vaše právnička Klára Samková? ;-D

Pro pořádek, byl jste vyřazen, protože příliš vysoké procento vašich petentů nebylo ztotožněno, tzn. na uváděných adresách nebydleli uvádění lidé. Nikoli proto, že vaši petenti mají stejnej rukopis. To byla jen třešnička na dortu. A teď bude celá republika kvůli vašemu egu s volbama čekat, než vám tu vaši hovadinu ÚS zamítne. :-/

10 17
možnosti
SV

Mám za to, že postupujete správně a doufám, že ÚS politicky rozhodovat nebude, že si to prostě v této věci nedovolí, i když v minulosti rozhodoval někdy politicky také. Soudě podle komentářů Elišky Wagnerové, emeritní ústavní soudkyně, máte reálnou naději uspět a jsem rád, že to neděláte jenom kvůli sobě, ale hlavně kvůli lidem, kteří Vám dali důvěru.

18 3
možnosti
Foto

Ústavní soud pod vedením Rychetského rozhoduje jen politicky.

9 8
možnosti
Foto

M24a84r20t95i89n 15L61ö91w

17. 12. 2012 16:03

Hodne stesti. Nase justice je karikaturou a vysmechem spravedlnosti.

19 4
možnosti
JP

J79a15n 21P98a62v37l90í83k

17. 12. 2012 16:03

Vážený pane, vaši voliči od vás očekávaji, že se budete věnovat své práci jako senátor a ne se zabývat chimérami o prezidentské funkci, na kterou naštěstí těžko dosáhnete.

10 23
možnosti
SV

Voliči možná, ale ti, kdo podepsali petici, jsou jiného názoru a je jich zřejmě víc než voličů.:-)

9 4
možnosti
JM
Foto

Ano, ale u civilního soudu je důkazní břemeno na straně žalobce, jste schopen tedy vy prokázat, že na těch arších je více než 50 000 podpisů od existujích lidí? Ono by to chtělo sehnat, nechat je podepsat notářsky ověřeným podpisem čestné prohlášení, ano, upsal jsem se.

10 3
možnosti
SV

Tady není problém ani tak ve skutečné existenci petentů, jako spíše v tom, že někteří uvedli jiné místo bydliště, než je místo jejich trvalého pobytu, protože zákon č. 275/2012 Sb. o volbě prezidenta ČR jasně stanoví, že každý občan, podporující kandidaturu kandidáta, uvede na podpisový arch své jméno, příjmení, datum narození a adresu místa trvalého pobytu a připojí vlastnoruční podpis. Nevím, kolik takových občanů na Tomiových podpisových arších bylo podepsáno, ale jestli jich bylo více než 11500, je to vskutku problém, který by však Ústavní soud mohl vyřešit změnou tohoto ústavního zákona. No,uvidíme.

12 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/