Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Tomio  a ten Myckey Mause se podepsal tříprstou nebo čtyřprstou ruku ? :-)

5 12
možnosti
Foto

Výhrady p.Tomio Okamury jsou závažné a já jej ve sporu se státním justičním aparátem podporuji. Drž se Tomio a rozhodně podej žalobu R^!!

20 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
Foto

Přesto, že mým prezidentem je někdo jiný, držím palce a nedejte se "odprásknout" . L.Č.

11 5
možnosti
AN

Jen to podej,ať se ukáže.

13 4
možnosti
JR

J61i63ř47í 89R10o63m97a72n

17. 12. 2012 18:54

Ano samozřejmě to musí podat,ale všichni vidíme jak se zachází s rozhodnutími ústavniho soudu.Nikdo je nerespektuje a to je hlavní problém.Respektování práva je tu sto let za opicema."Své právo "tu mají pouze vyvoleníRv.

8 5
možnosti
MM

Nemám problém s argumentací pana Okamury. Cítí se být pošpiněn, má právo se odvolat.

18 5
možnosti
VH

Právo podat ÚS stížnost jistě jako kandidující má (stejně jako paní Samková s tuším něco víc než stovkou dopisů). Přesto byste problém s jeho argumentací o "odstavení"  "jediného správného a vše znajícího" kandidáta problém mít měl.

8 5
možnosti
VH

Pane Okamuro (dodatečně soustrast nad odchodem matky), senáty i jiná uskupení mívají zpravidla lichý počet členů - platí to nejen pro soudy, ale např. i pro představenstva či dozorčí rady. Důvod je prostý: že na rozhodnutí se zpravidla lidé neshodnou.  Protože však rozhodnutí musí padnout, rozhoduje většina senátu (či řídícího orgánu). A toto rozhodnutí platí - alespoň v demokracii.  Nevím, jestli politickým nazvete každé rozhodnutí soudu, vzniklé těsnou většinou. Pokud ano - zvažte, kolik "nepolitických" rozhodnutí by asi soudy vynesly. Pokud v ostatních případech (nejen soudů, ale i představenstev a rad) takto neuvažujete, měl byste říct, proč ta nejednotnost soudců naznačuje politický důvod v tomto jediném případě. Já si dovedu představit jediný: sebestředný Okamura byl vyřazen.

  Pane Okamuro, soud rozhodoval, zda MV postupovalo ve smyslu zákona či nikoliv. Dospělo k závěru, že ministerstvo nepostupovalo ve smyslu zákona a jeho rozhodnutí napravilo. V případě kandidáta na prezidenta, pana Okamury (a pana Dlouhého) dospělo k závěru (ke kterému jsme došli všichni, kdo umíme číst), že tito pánové nesplnili podmínky pro registraci. A  n e b y l o   t o   p r o t o ,   ž e   ú d a j e   b y l y   p s á n y   j e d n o u  rukou!!! Bylo to proto, že nevyhověly dle zákona. Když chcete kandidovat, přečtěte si ten zákon ještě jednou.  Žádnou jinou metodu NSS   n e m o h l   použít. To by měl kandidát na prezidenta považovat za naprostou jistotu. Bohužel - místo toho fantazíruje.

9 10
možnosti
BK

A to já bych zase předsedovi soudu Baxovi věřil, že to rozhodnutí bylo politické a že všichni ti soudci velmi dobře věděli, že ten zákon je protiústavní, ale čtyři z nich rozhodli, že radši špatné volby než žádné volby.

1 0
možnosti
JH

J73a77n 95H10l22a98v19a21t57ý

17. 12. 2012 18:30

Způsob sčítání hlasů byl proveden na objednávku a prezentovaný výsledek (tedy že pan Okamura má tolik neplatných hlasů) je matematicky nemožné dosáhnout. Vyvrací to několik nezávyslých studií renomovaných matematiků. Jako shrnutí doporučuji článek: http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/jak-v-kocourkove-vyradit-prezidentskeho-kandidata-iv?page=0,1

Okamura je prostě pro současnou mafiánskou lobby zcela nepřípustný a jelikož chobotnice je prorostlá jak médii, tak i soudy, je zcela jasné, že pan Okamura nesmí být prezidentem.

13 5
možnosti
JR

J55a60r32a 68R13a98n62k

17. 12. 2012 20:30

A Vy, pane Hlavaty, byste takoveho presidenta chtel?Je velky rozdil mezi vedenim cestovni kancelare a byt reprezentantem zeme, i ten pan Franz je vice vzdelany, pripraveny na diplomatickou drahu, ve svete nikomu jeho tetovani vadit nebude.

2 6
možnosti
ZB

Můj příspěvek má dvě roviny. Tou první je moje podpora vaší kandidatuře. Tou druhou je ale můj nesouhlas s vaším dalším krokem k ÚS. Měl jste si hlasy lidí lépe ohlídat.

4 15
možnosti
JM

V ústavě je, že má každý kandidát získat 50 000 podpisů. MV to ale s tisíci zaměstnanců není schopné zkontrolovat a odvolává se na jakési přibližné statistické výsledky. A teď bych rád věděl, jak přesně totéž má zvládnout jeden jediný člověk 8-o

10 3
možnosti
JD

J51a64n 44D67r60t94i62n36a

17. 12. 2012 18:07

Možná nemám ty správné informace, ale já jsem to pochopil tak že kontrolní vzorky byly přepočítány správnou metodikou a na základě nových výsledků byli pan Okamura a pan Dlouhý z volby presidenta vyloučeni. Pokud to tak je, tak na tom nic divného nevidím....

8 4
možnosti
BK

Tím, že byla napravena jedna banální, avšak závažná chyba, není řečeno, že celý postup není poznamenán celou řadou daších fatálních vad. Počínaje tím, že nikdo nepočítal skutečné podpisy, ale jen řádky s údaji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/