Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Uvažovala jsem o tom, že bych volila pana Okamuru v případě, že by se do druhé kola nedostal Vladimír Franz. Pokud je to, co stojí psáno, opravdu psáno panem Okamurou, přehodnocuji své rozhodnutí a volit ho rozhodně nebudu. Nemyslím si, že se zastává zločinů komunismu, ale tahle jeho akademická debata je naprosto odtržená od staleté reality, nemyslím, že komuny vždy přinášely blaho a když vzpomenu na francouzskou revoluci, která masakrovala ve jménu rovnosti celé jiné komuny, běhá mi mráz po zádech. A jasně, že Vietnam byl zase jen další masakr. Po světě se děje spousta svinstva jaksi kontinuálně a furt. Ale hovořit o tom, že původní myšlenka komunismu byla super a spojit to s tím, že současní komunisti se už dost naomlouvali, to je alibismus. Stalin, Mao, Lenin, Ho-či-min, Pol-pot, Hitler, Gottwald, Berija, Göbels a spousty dalších, všichni ze stejného hnízda a používají naprosto stejné metody.

Proto spojovat životaneschopnou ideu a činnost komunistické strany je naprostá blbost.

8 9
možnosti
IL

I92v93o 68L45í17s96e70k

22. 11. 2012 8:57

Přečtěte si konečně ten Okamurův blog a ne jen to, co o tom kdo píše, se zájmem to překroutit. V něčem je možná havlovštější než byl Havel.

0 2
možnosti
LK

L36i39b60o20r 89K79u98š62k72a

21. 11. 2012 18:22

Tak mám takový pocit, že se někomu opravdu moc nehodí, že Okamura kandiduje na prezidenta. A má kamaráda tady v té redakci.Nemohu se zbavit pocitu, že takovéto zkreslování pravd tu už v minulosti bylo. Myslím, že se rozhodně nezastává zločinů komunismu, tak proč autor článku zveřejňuje pouze jednostranné blogy proti Okamurovi. Okamura na hrad!!! Máš můj hlas.

14 12
možnosti
VK

Blog pana Okamury je straslivym prikladem jeho manipulatorstvi. A je citit, jak  to zabira. Stacilo totiz, ze se jen tak jakoby mimochodem zminil o minulosti soucasne vladni spicky a uz rada lidi nevidi co napsal dale. Je celkem jedno co hajil, ovsem pokud nekdo rekne, ze komunismus je nejdemokratictejsi, pak takovy clovek pozbyva veskere duveryhodnosti a to, ze to bali do jakehosi trpytiveho obalu parizske komuny, na tom nic nemeni.

9 9
možnosti
MK

Ano a je to výsměch všem zavražděným komunistickým režimem

6 10
možnosti
Foto

Jeden vedle druhého - respektivě jeden pod druhým - demagog a překrucovatel pravdy. Nemyslím si, že by ti autoři Okamurův text nepochopili, nebo že by ho dokonce nečetli. Četli a pochopili. Sami vědí, co tam Tomio obhajuje, a co ne. Ale nehodí se jim do krámu (do karmy) a tak sáhli k lacinému a jednoduchému převracení pravdy, k demagogii, a začali pálit. Nesmyslem. Naštěstí slepými a poslepu. A kdo by si nepliv, že ... RvRvRv

13 5
možnosti
Foto

přesně tak souhlas,líp jste to napsat nemohl;-(RvRv

6 1
možnosti
AA

Jenže je to povětšinou primitivní antikomunismus který u občanů moc nezabírá,co kdyby než žabomyší vojnou začala se pravice skutečně chovat jako pravice a stala se elitou ve společnosti!!

4 1
možnosti