Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZC

Zefram Cochrane

11. 10. 2012 14:09
to už i na vás přišel syndrom Okamura?

Ten považuje také za nutné se vyjádřit ke všemu i kdyby o tom jen zaslech v tramvaji.

7 0
možnosti
RM

r_o_s

11. 10. 2012 11:07
....

Nebudu nic namítat, každý má svůj názor. Ale Berdych žádal o ukončení zápasu a bylo mu to zamítnuto. Tenis v takovém větru kdy se člověk stěží podá už není tenis.

Jak mi vysvětlíte, že když žádal o přerušení kvůli větru Novak Djokovič, tak se mu vyhovělo?

Jinak zápas Lukáše jsem viděl. Rus byl jasně lepší. Jestli podvodem nehodnotím, to musí hodnotit jiní, ovšem ne pan Olšer. Další věc je, co pronesl Lukáš na tiskovce. Má snad být boxer na tiskovce jako ušlápnutý? Bez sebevědomí? Sakra že ne. Musí být plný bojovnosti a sebevědomí...

2 0
možnosti
JD

jachimx

11. 10. 2012 23:29
Re: ....

také jsem zápas viděl, nejsem odborník,ale nemohu říci,že Konečný byl horší.To nepřátelské publikum a Kličko byli

ovšem nepřekonatelní.Pokud Konečný chce v této šou uspět, musí mu jeho lidé připravit podmínky.

0 0
možnosti
JP

Jimmík

11. 10. 2012 9:38
Raději

se pane blogere nevyjadřujte k něčemu čemu nerozumíte, jak je vidno z vašeho pamfletu. Až bych řekl že jste si vždy přál být úspěšný sportovec ale nepovedlo se vám to, zbývá vám pouze plivat na ty úspěšné. Zápas jsem neviděl, ale vzhledem k tomu že Lukáš zápas nevzdal, bojoval do konce, jenom za to by měl mít obdiv.

Co takhle zvednou se od počítače, zajít k Lukášovi na trénink a říct mu že je fňukna?

8 0
možnosti
IB

isabell

11. 10. 2012 10:00
Re: Raději

Že bojoval do konce je fajn, ale není to nic echt hrdinského- ovšem to "hrdinství" následným prohlášením o "pálících očích" zase pohřbil.

Koukala jsem na celý zápas hodně pozorně, byl slabší, nejspíše mu hodně škodí shazování do tak nízké váhy, ale to je jeho věc.

Po zápase jsem se tak letmo zeptala manžela, jestli si myslí, že se bude Konečný na něco vymlouvat .... jeho odpověď samozřejmě zněla ne, Lukáš je přece zkušenej boxer, hloupě by se z fér porážky nevytáčel.

A jak to nakonec dopadlo? :-/ Ale uškodil jen sobě, Kličko by si nějakým nesmyslem svoji pověst jistě poškodit nenechal.

6 0
možnosti
VT

Johyn

11. 10. 2012 8:40
Neřekl to jinak?

L. Konečný řekl, že chce li V Kyjevě vyhrát, musí soupeře knokautovat nebo zmlátit jako prase. Řekl to z toho důvodu, že soupeř byl členem domácí stáje obhájce tritulu a dalo se čekat, že toto sudí ovlivní v rozhodování v případě bodování. Tak to v profiringu prostě chodí. Proto, musí vyhrát tak aby to bylo bez pochybností.

Pokud se týká samotného zápasu tak L. Konečný byl horší a prohrál. Bojoval ale do poslední vteřiny a nezabalil to. Zda měl nebo neměl něco s očima nevím. Ovšem profibox není fotbal. Zde se nehraje každý týden ale na jeden zápas se připravuje třeba 1/2 roku. A oprava většinou není možná. Zklamání je tedy obrovské. Proto jsou velké i emoce. A proto se hledají i příčiny porážky. A špatně se říká připravil jsem se špatně. Toto jsem udělal blbě.

Možná, že ho opravdu štípaly oči. Ovšem je otázkou zda by vyhrál kdyby ho neštípaly. Nemyslím, že by v ringu byl dezorientován. Je spíš otázkou zda je možné shazovat před zápasem 12 kg. L. už má roky a to se musí projevit.

3 0
možnosti
JT

JuraT

11. 10. 2012 8:45
Re: Neřekl to jinak?

R^.

0 0
možnosti
JT

JuraT

11. 10. 2012 8:29
Přiznejme si, že autor má pravdu.

Jaký občan, takový politik a takový sportovec. Už za socialismu jsme se naučili, že než poctivě pracovat, je lepší tu práci raději nějak okecat. A v tom jsme mistři světa. A budeme, do té doby, než se to tu po.ere. A to se stane v okamžiku, kdy nám ten svět, ti hodní zahraniční investoři přestanou půjčovat a my nebudeme mít možnost rozkrádat náš státní dluh.

2 0
možnosti
PS

lecaks

10. 10. 2012 22:43
Doplnění

Drulákovo zostuzení? Díky za ně!

Vlastně tím chlapce nahecoval k nejlepšímu výkonu a oni dokázali, že jsou takového výkonu schopni, když o něco jde. Nyní v tyto dny by to asi taky potřebovali. Napište nebo zavolejte někdo panu Drulákovi, ať je zase znovu osloví, oni se správně naštvou a potom ať jim odpustí jejich neslušné výlevy.R^

0 0
možnosti
PZ

0xf

11. 10. 2012 9:57
Re: Doplnění

k vykonu jo :-D ta tragedie je dokreslova pak jeji letisni tragedii... kdyby neco predvedli ok nelibilo by se mi to ale pochopil bych to ale ta jejich sice vitezna kreace fotbal pripominala fakt hodne vzdalene a proto byli i hodno vzdaleni moznosti se smat drulakovi...

0 0
možnosti
KV

THE APE

10. 10. 2012 22:13
FOTO č.1

Já teda nevim jak vy, ale já vidim zdvižené prsty dva a ani jeden z nich neni prostředník, ale ukazovák a malíček...?

3 0
možnosti
JAP

Culeto

10. 10. 2012 20:43
Pane Olšere

zápasy Konečného ,Štěpánka či onu velkou nespravedlnost páně Collinovu jsem neviděl, takže nedokážu soudit,možná jsem přišel o tu špetku emocí, které sporné situace vyvolávají. Občas si Váš blog přečtu a zaujme mě myšlenka, kterou máte,ne vždy musím souhlasit , ale beru to jako pohled na věc z jiné strany a tím mě může Váš blog obohatit. Tady jsem však na pochybách, píšete o sportu a o emocích a přitom jakoby bez emocí ,jedinný závěr který jsem si z toho udělal je, že jsme národ skuhralů . Bohužel tento blog mi pouze říká, že se dělíme na skupinky lidí, kteří berou svět jak jde, na ty co zkuhrají a na ty co zkuhrají, že češi skuhrají.BTW co se týče hokeje, který hraji ačkoliv ho neumím :-) Hokej má i svá pravidla a v těch je řečeno, že hráč odpovídá za hru tělem i svou hůl, kontakt z hráčem je taky definován. Mezi bodyčekem (mimochodem docela často pokus o něj končí menším trestem -ono se to fakt musí umět) a faulem je trošku rozdíl.Stejně tak mezi blogem a zapšklým plkáním.

1 0
možnosti
VD

aron

10. 10. 2012 18:16
Filozofujte si o politice

Sport nechte být....

1 0
možnosti
AP

AlesPresler

9. 10. 2012 14:11
Pane Olšere, tváříte se jako světák,

ale o světě nevíte vůbec nic. Když jste tedy odborník na box, pak se podívejte na tiskovky před významným utkáním, tam se kolikrát na sebe těžkotonážní boxeři i vrhnou a jen díky padesátikilovým redaktorům jsou od sebe odtrženi a k bitce jako nedojde. Tomu se říká píár, aby byl o utkání větší zájem a daří se to.

P.S.: Nevzal byste, když jste ten odborník na všechno z Ostravy, post fotbalového trenéra Baníku? Anebo byste nám alespoň mohl vysvětlit, proč je v lize na chvostu...

5 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce