Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Velkej chytrak

17. 7. 2012 7:32
Vy si prostě nejste schopen uvědomit jednu věc

neustále totiž zaměňujete příčinu a následek - příčinou této kejdy - ve které jsme až po krk - jsou právě lidé,jako Vámi ( familierně) zmiňovaný Mirek Macek - lidé,kteří si představovali,že zde zavedou ryzí liberalismus ( pochopitelně ovšem až tehdy,když se postarají sami o sebe - například výhodnou privatizací a následným prodejem Knižního velkoobchodu). Jenomže tak to milej pane nejde - buďto se hned od začátku hraje podle správnejch not,a nebo se hraje falešně. Takže se klidně dál poplácávejte po ramenou s Mirkem Mackem,Vlastou Tlustým a já nevím kým dalším z pravověrné ODS - veřejnosti je ale už většinou jasné,s kým má tu čest ...

9 1
možnosti
K

klapste3

17. 7. 2012 9:48
Re: Vy si prostě nejste schopen uvědomit jednu věc

R^k tomu není co dodat, trefil jste to úplně přesně.... Ve výčtu Pavoukových soukmenovců ještě chybí taťka z Hradu...

1 1
možnosti

KarelSind

16. 7. 2012 22:56
Karma

Také si v poslední době často říkám, že ODS nějak není ta strana, co jsem volil... Dobře, že je ten pocit rozšířen i v členské základně.

0 0
možnosti
PH

picky

17. 7. 2012 10:36
Re: Karma

Potíž je v tom, že špína obvykle plave nahoře a  když ji náhodou proud strhne dolů, tak po pár metrech zase vyplave nahoru. Jedinou cestou je důkladná sanace a toho není ODS historicky schopna.

0 0
možnosti
PM

rory2k

16. 7. 2012 22:42
Člověče,

jak Vás tak čtu, tak mi připomínáte zarytého fotbalového fandu, jehož tým ve třetí minutě nastavení 2.půle prohrává 0:3 a on ještě doufá, že to bude aspoň plichta.Smiřte se s tím, že ODS už nikdy nebude tou stranou, jakou se deklarovala v dobách, kdy jste do ní vstupoval.Poradím Vám: položte členství a navštivte adresu Perucká 2196/14

120 00 Praha 2, tam si vyzvedněte a vyplňte přihlášku do strany, která je v současnosti asi jediná skutečně pravicová v celé ČR.ODS je mrtvá, tam už nemá valný význam se o něco pokoušet, to mi věřte:R^

0 0
možnosti
PK

ahaswer

16. 7. 2012 22:57
Re: Člověče,

To je SSO,co?

Hmmm,ODS taky tak začínala jako jediná pravicová strana..A kde je dnes?Jak jsem psal níž,bude to repete. Rv

0 0
možnosti
OST

Obrácena strana Temnoty

16. 7. 2012 22:31
Je to těžké co? Před 89 Vás zradili Komouši, ted zas ODS

Už asi nevíte, co si máte myslet. Dyt jste pokaždé tak správně uvědomělý. Ono ale pořád nic nefunguje. Musíte si připadat jako užitečný (sprosté slovo). Komunisti pořád říkali, že přijde Ráj, kde budou mít všichni stejně a bude jim dobře, zavírali lidi, popravovali, strašili je, ale pořád slibovali, že je to jen přechodná fáze, abychom došli ke Komunismu, že to musíme vydržet. Socialismus je jen začátek k opravdovému levicovému ráji bez třídní společnosti. A skutečnost. Aparáčníci kradli loupili ve vlastní prospěch, každý občan využíval stranickou knížku jenom jako výtah k moci naplnění ambic a ctižádosti. Prostě humus. A nyní? Ted musíte smýšlet pravicově a Vy tak i činíte, ale zase slyším Ty sámé kecy, musíte se k tomu pravicovému Ráji dopracovat. Jak Klaus říkal, že za 20let tu budem žít jak Němci a realita? Aparáčníci kradou stejně. Vidíte sám. Ani to, ani ono nefunguje, je to mýtus, ideál, kt. je v praxi neuskutečnitelný. Nakonec závisí na Vás, na Vaši osobě jestli zaprodáte sebe

1 1
možnosti
JAP

Culeto

16. 7. 2012 21:50
Mohl bych mít škodolibou a

velkou radost, že od Vás čtu taková slova, ale nemám, věřte mi. No uvidíme, na podzim se stěhuje ptactvo do teplých krajin- uvidíme kam se rozletí Vaši kolegové.

0 0
možnosti
PK

ahaswer

16. 7. 2012 20:24
Dejà vu

Tak nevím,jestli se smát a nebo brečet.Milý autore,dnes nic proti vám,ačkoliv váš údiv nad tím,co vaše rodná ODS provádí je zpozdilost(velmi mírně řečeno).

Konstatujete,a naprosto správně,že ODS neplní svůj program a že je to trestuhodné.Krásné je,že vám tu připomínají,že v podstatě mluvíte o programu SSO....ANO,jistě že ANO.

To,co před 20 lety slibovala ODS,dnes slibuje SSO.Budiž,proč ne,řekneme si,konečně někdo nahradí ODS.Jenže to by musela ochrnout paměť...Možná bych to SSO věřil,kdyby nevyrostla na myšlenkách ODS a zejména "profesora".ODS zklamala a její "pohrobek"(já vím,je to předčasné,ale bude to tak)volá po důvěře...Ani náhodou!!!Chcete snad znovu prožívat minulých 20 let???

Já tedy určitě ne!!

3 1
možnosti
P

petrajana

16. 7. 2012 19:13
100 miliard ročně rozkradete, tak už máte našetřeno!

3 1
možnosti
KD

SecondWisdom

16. 7. 2012 19:16
Re: 100 miliard ročně rozkradete, tak už máte našetřeno!

A za co ty peníze asi utrácí? Na jakých účtech tedy jsou? Myslíš, že má 300 miliard v podlaze? Byl si vždy takhle směšný? Můj odhad, že ano. ;-)

0 0
možnosti

martin013

16. 7. 2012 18:57
Komunisti

A čemu se proboha zrovna vy divíte? ODS je přece plná bývalých komunistů. Co asi tak mohli soudruzi vymyslet jiného, než je zvýšení daní? Co asi tak čekat od soudruhů jiného, než jasný rozpor mezi předvolebními sliby a povolební realitou? Co čekat od soudruhů jiného, než přihrávání si do vlastních kapes na veřejných zakázkách? Jen jedno nechápu. Jak je možné, že soudruzi jsou jen a pouze ve vleku Kalouska. Proč se ho po soudružsku nezbavili. Odpovídám si, že jim vlastně vyhovuje a udělá špinavou práci za ně. Takže všem bývalým (a ideově a myšlenkově i současným) soudruhům v ODS zdar. Tak dlouho se buduje strana rádobypravicová, až je z ní strana čistokrevně komunistická. No jo, ale když oni ji od samého začátku budovali komunisti, tak jak to asi mohlo dopadnout.

7 1
možnosti
PP

paulczynski

16. 7. 2012 19:39
Re: Komunisti

To musela být makačka na bednu tenhle příspěvek. Gratuluji.

2 1
možnosti
VC

veverka Chip

16. 7. 2012 17:53
Ústava České republiky

Článek 23 odst. (3) Slib poslance a senátora zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".

Článek 26 - Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem a nejsou přitom vázáni žádnými příkazy.

-------

pokud to je proti jeho vůli a proti zájmům republiky, tak porušují výše citovaný zákon 1

tzn. žádný poslanecký klub nemá nařizovat svému poslanci jak volit.

2 1
možnosti
PP

paulczynski

16. 7. 2012 17:59
Re: Ústava České republiky

Šedivá teorie. Ale zelený je strom života.;-)

0 0
možnosti

petr66

16. 7. 2012 17:45
Ano rostou,

ale dle vyjádřenÍ některých poslanců ODS , při hlasování trpí. To přece musí občany povzbudit  a budou se jim daně lehčeji snášet. když ví jakou obrovskou bolestí kvuli nim poslanci trpí.:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.