Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

olesian

11. 7. 2012 22:13
blábol placeného bloggera

ehm...vyjma nadpisu článku,který sliboval objektivní hodnocení,velké opravdu velké zklamání.Snůška nesmyslů,nemá cenu trávit čas rozebíráním tak tendenčního článku napsaného na objednávku v dnešní revoluční době.staré struktury se snaží udržet u moci všemí způsoby a někteří se rádi zaprodají...tedy jen stručně-znárodnění versus privatizace,stejně zločinné.A ještě jedno heslo Pitra-Pitr.Zasvěcení vědí o čem mluvím ale autor tohoto článku nikoliv.Děkuji

7 0
možnosti
JH

Jiri Hemerle

11. 7. 2012 22:25
Re: blábol placeného bloggera

tak jen stručně privatizace náprava-znárodnění. Zasvěcení vědí Vy asi nikoliv.

5 0
možnosti
TK

psycholog.idnes

11. 7. 2012 19:52
Škoda, že jste pane Hemerle neodpověděl na otázku

položenou níže, na které že podobně jednostranné články, nebo blogy vychvalující socialismus má být toto reakcí. Protože podobnými články hrdinně kopajícími do mrtvoly minulého režimu jsme jak oficiálními médii, tak přicmrndávači stávajícího podivného mafiánského režimu celkem slušně zavalení (hlavně před volbami).

2 0
možnosti
P

polto

11. 7. 2012 20:14
Re: Škoda, že jste pane Hemerle neodpověděl na otázku

Co to proboha melete? Stavajici rezim neni nic moc (viz posledni odstavec clanku), ale to co se delo za totace bylo podstatne horsi. Nikdo stavajici mafiansky rezim neobhajuje, nejvyssi cas poslat jej na smetiste dejin, kde uz dvacet let popravu smrdnou komousi. Nemluve o tom, ze ti sami rudi soudruzi dnes zaplevelili ourady a ministerstva. Je to stejna havet...

9 0
možnosti
FM

fr-mottl

11. 7. 2012 14:25
rozhodne byl lepsi sex

ty holky vonely nejak prirodne a i nechraneny styk byl mozny. HIV udrzeli komuniste za hranicema a kdyz bylo dite na ceste, tak taky zadna katastrofa, clovek dite vzdycky nejak uzivil.

A dnes? Pro samej stress se chlapovi uz ve 40 ani nepostavi. Muj tatinek mel praci jistou a zil plnym sexualnim zivotem az do 70 bez jakekoliv erkcni disfunkce - to snad tenkrat ani nevedeli ze existuje.

4 0
možnosti
JH

Jiri Hemerle

11. 7. 2012 14:35
Re: rozhodne byl lepsi sex

;-D HIV udrzeli komuniste za hranicema ;-D co Ti chrabří kluci všechno neuměli a to slibovali jak poručí větru dešti

je mi 40 a se erekcí problémy opravdu nemám ;-D;-D tak teď nevím koho jste myslel ;-D

4 0
možnosti
TA

tajny agent

11. 7. 2012 14:12
Jinak je celkem zajimave jak z te propagadny vzdy vypadne

to, ze jsme patrily do vlivu SSSR kde kazda zeme i komunisty vedena jinam zazila okupace a represe ze strany kolonizatora ... vzdy se to umne hodi na ceskoslovenske komunisty ac u nas takovy Dubcek chtel jit smerem vetsi demokracie, uvolnenych vztahu se Zapadem a pod.... a to, ze nas odepsaly zapadni velmoci jak pred valkou tak i po valce a hodili nas kolonizatorovi to se moc nevyklada. Ani to, ze po padu vychodniho bloku nam "pomohli", "odcinili jejich zradu" tak, ze si misto nas zacaly do jejich zemi sackovat muslimy takze se nebudu divit, kdyz se tady brzy budou resit obcanske valky ... at si to ale vyresi oni.

0 0
možnosti
JB

generál Failure

11. 7. 2012 14:22
Re: Jinak je celkem zajimave jak z te propagadny vzdy vypadne

Odepsaly... To je moc silné slovo. Podívejte se, co se děje teď. My, nyní na straně západu, tady také houfně požadujeme odvolání vojáků z Afghánistánu (přeci jim nebudeme vnucovat demokracii, když o ni nestojí), kašleme na Sýrii (kdo ví, co se tam vlastně děje), doporučujeme Izraeli ať se vzdá všech svých území (rozpínaví Židé utiskují ubohé mírumilovné Palestince) a podobně. Stejně to bylo i všude jinde, obyvatelstvo nechápalo nebo nechtělo chápat, proč by se jejich státy měly "vměšovat" a pomáhat nám, když jsme si ty komunisty přece ve svobodných volbách sami vybrali.

0 0
možnosti
RJ

neni.mi.to.jedno

11. 7. 2012 12:18
Škoda, že autor není schopen ani sebemenší

objektivity. Vyhrabal jste jen ta největší lejna tehdejšího režimu. Vlastně se chováte jako některé současné hysterky, které pláčí, jak je nyní úplně vše strašné. Ukázal jste, že jste stejně ubohý, jen stojíte na opačné straně.:-/

7 0
možnosti
ČP

nemorose

11. 7. 2012 12:40
Re: Škoda, že autor není schopen ani sebemenší

Kdyby měl autor vyhrabat všechna lejna bývalého režimu, četl byste to ještě teď a pak ještě dlouho poté, soudruhu.

6 0
možnosti
A

Antidukat

11. 7. 2012 12:06
Komunistický režim měl svoje výhody

90% národa se mělo plusmínus stejně povinně špatně, a proto si ildi neměli moc co závidět, tudíž sociální vazby byly mnohem vřelejší a rovnější. Ani kriminalita nebyla vysoká - prostě nebylo moc co ukrást. Život byl prostě poklidnější, pohodovější a s vyššími jistotami - byť v poněkud zasmrádlém chlívečku. Ta malá skupinka nomenklaturních papalášů a dalších prominentů (řezníci, zelináři, pinglové, vexláci, taxikáři...), co požívala nebývalých privilegií a majetku, se dokázala úspěšně izolovat od dělné chátry, proto nikdo moc nevěděl, co vlastně provádí a lidi nemuseli být tak naštvaní. Že tu komouši hostili všelijaké gaunery (i lidi na seznamu nejhledanějších teroristů) a cvičili sebevražedné atentátníky, českého knedlíka trápit nemuselo.

0 0
možnosti
VN

naroznej

11. 7. 2012 12:11
Re: Komunistický režim měl svoje výhody

Já nesouhlasím s tím , že zde nebylo co ukrást.

Příčina nízké kriminality je někde jinde. Tato země byla státem , kde u policie pracovalo mnohem více lidí než dnes , dalších x stovek tisíc brigádníků bylo přílžitostnými policisty. V naposlední řadě STB včetně donašečů měla také x stovek tisíc lidí.

2 0
možnosti
VN

naroznej

11. 7. 2012 11:47
To , co jste popsal jsou 50-tá léta

V osmdesátých letech to již fungovalo trochu jinak.Tím nechci říci , že to byla procházka růžovou zahradou. Ale žádné vykontruované procesy , žádné uranové lágry . Nikdo nikomu již nic neznárodňoval .

Ba dokonce po nástupu Gorbačova už nebyl takový problém vyjet za hranice.

Když píšete o komunismu , měl byste zohlednit celých 40 let.

5 0
možnosti
JM

janacz

11. 7. 2012 11:57
Re: To , co jste popsal jsou 50-tá léta

Asi jste si dovedl zařídit devizové přísliby- mně se to nikdy nepodařilo ;-(

2 0
možnosti
A

Antidukat

11. 7. 2012 11:18
Český národ holt nějakou svobodu nepotřebuje

A proto ji s klidem vymění za 30 Kč, pastelkovné, dotovaný bůček a panelákový byt. :-/

2 0
možnosti
VN

naroznej

11. 7. 2012 11:54
Re: Český národ holt nějakou svobodu nepotřebuje

Češi mají svobody poměrně hodně. Hodně jich dokonce neví , co s ní .

1 0
možnosti

MirekPHA

11. 7. 2012 10:43
Za nynějšího režimu je nám skvěle!

Běžte se zeptat na venkov. Nebo těch, kdo pobírají mzdu +/- 10 000 Kč. Není jich málo. Zeptejte se důchodců, kteří žijí v nájemních bytech. Ať je režim takový nebo onaký. vždy jsou rozdíly v životní úrovni lidí.  Otázkou je, kolik jich je skutečně dole. Troufnu si odhadnout, že dnes více.  No, a tehdy nám dávali vizi jakéhosi dokonalého socialismu, dnes nevíme, jestli se za nějaké roky bude dávat důchod (ač nás stát brousí dokonale), jak to bude se zdravotnictvím pro obyčejné lidi... Prostě tyto příspěvky jsou o ničem. Akorát se člověk dozví, na kterou stranu to pisateli politicky myslí...

5 0
možnosti
H

hafusak2

11. 7. 2012 8:49
Tohle je článek při kterém je těžko neusnout.

Furt a furt ty samé fráze, ty samé pindy, co nejvíce připomínat minulost, jen aby se řeč nevedla o problémech dnešní doby. Chápu, že dnešní doba nemá nic, čím by se dalo chlubit. Takže bezradnost, omezenost a neschopnost vypořádat se s dnešními problémy i vytvoření určité vize do budoucna zaplácávají tisíckát omleté fráze o minulosti.

A jak Vám tam dole nabízejí členství v ProtiAltu - berte to, mezi ten spolek krásně zapadnete. Rv

5 0
možnosti
JS

Kolumbo

11. 7. 2012 9:56
Re: Tohle je článek při kterém je těžko neusnout.

Jaké "problémy dnešní doby"? Žádné nejsou - pominu-li ten, že není možné kopnout do pr..le všechny ty "Hafusaky", nas..at jim na tu jejich "solidaritu" a poslat je někam, kde by se starali o sebe a necpali se do životů jiným. Dneska jim pranic nebrání vytvořit si třeba i komunismus - ovšem dobrovolný, z vlastních stoupenců! Předchozí "socialismus" byl jen jinak nazvanou reinkarnací nevolnictví či systému otrokářského. Nechť "hafusaci" prosadí omezení státu a jeho přerozdělování, svoje prachy si nechají a poté "spravedlivě přerozdělí" mezi sebou. S ostatními nemusí nic směňovat, nebude-li se jim to z hlediska jejich "zásad" jevit výhodné.  Já osobně budu raději žrát tuřín a riskovat problémy bez  "státní zdravotní péče" a "sociálního zajištění" než riskovat "pohodlný život plný jistot" řízený "hafusaky" a jejich klony. Toho si plně užívají v KLDR a pro tuto Planetu je tím míra tohoto typu radosti doufám vyčerpána. Howgh.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
jsem svobodný a samostatně myslící člověk, pro kterého je skutečná svoboda a odpovědnost, nikoliv anarchie a bezpráví, tou nejvyšší hodnotou v životě.