Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

janprazak

22. 5. 2012 15:28
Taky

je nosím, ze zdravotních důvodů, protože mám kuří oka. Komu se to nelíbí, ať se mi na nohy nekouká.

4 0
možnosti
TT

žepré

22. 5. 2012 15:25
Musím se zastat autorky,

když je tady taková smršť ze strany sandálovéch ponožkářů. Takže: já z toho mám taky osypky, jednak kvůli té estetice (a kdo tady píše, že má škaredý nohy a musí je zakrývat, ten je snad jenom výjimka, doufejme), ale to nebudu tak rozvádět. Hlavně kvůli funkci. Nejraději bych v letě chodil úplně bosky, to je zdravý, to je komfort - jenomže míst, kde si to člověk může dovolit, už je na tomhle světě jak šafránu, chodíme v samým "nevěstinci". Takže musím používat sandály. Ale v těch si tu bosou nohu vychutnám. Jó, a ti další sandáloví ponožkáři, co podle svéch slov používajó fusakle proti smradu, těm doporučuju používat častěji vodu. Na umytí noh, ne auta!

2 0
možnosti
EH

Amáálie

22. 5. 2012 15:30
Re: Musím se zastat autorky,

v létě se noha potí, pot se vsákne do ponožky, ponožka během dne převlékne, večer vypere,,,,, umývat si nohy třikrát denně je komfort, který si každý zřejmě nemůže dovolit;-), a já kvůli Vám ani nevyjdu kvůli estetice, abych někomu neublížila;-D

12 0
možnosti
VK

buchlovann

22. 5. 2012 15:24
nehledím na modu, ale na pohodlí

Myslím si, že se mně nohy nějak moc nepotí, ale když jsem si vzal dle zaručených rad sandály bez ponožek, tak se mi přilepovaly chodidla na sandály a to nebyl vůbec, ale vůbec přijemný pocit. Tak pro mě prosím běžte s těmi všemi modními doporučeními prosím k šípku.

9 0
možnosti
Q

QQ.

22. 5. 2012 15:23
Gejse

Alespon ve filmech dokonce i gejse a Japonky vubec nosily k takovym tem vietnamkam/japonkam (boty co se nasunou mezi prsty) ponozky, moc sexi to sice nebylo, ale asi k tomu maji duvod.

1 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

22. 5. 2012 17:06
Re: Gejse

A četly vůbec Cosmopolitan ?

0 0
možnosti
IH

misaviki

22. 5. 2012 15:18
Ale pořád ponožky v sandálech a igelitky! Je to každého věc!

Heleďte, jděte s těma ponožkama v sandálech někam. Co je vůbec komu do toho? Mě připadá legračnější ženština, která v -30 na zledovatělém chodníku kráčí v ultralehkých kozačkách s 10 cm podpatky. Ať si každý nosí co chce. Já osobně tohle hloupé pravidlo nechápu, když má někdo potíže nosit boty naboso, co má jako dělat? Pařit se ve vedru v zavřených botech nebo chodit s odřenýma nohama? Já tenhle problém nemám, kvalitní sandály mi naboso nevadí, ale můj manžel s tím má opravdu hodně velký problém. Pak řeší dilema, zda vyjít v ponožkách a otevřených botech a být v pohodě, ale vysmívaný debilama co nemají nic jiného na práci než sledovat kdo co nosí - nebo trpět. Řeší to do práce uzavřenýma botama (tam je klimoška) a nebo se vyhýbá tomu někam chodit když je hic. Mě osobně nevadí, když si dá do sportovních sandálů nízké ponožky stejné barvy a nechápu proč by to mělo vadit někomu jinému. Tak a příště mi můžete poradit, v čem mám nosit těžký nákup, když je nevhodné nosit igelitku.

13 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

22. 5. 2012 16:08
Re: Ale pořád ponožky v sandálech a igelitky! Je to každého věc!

R^ :-)Ale k tomu nákupu: manželka dostala geniální nápad a na farmářském trhu koupila velký proutěný košík. Chodím s ním nakupovat i já :-) Vejde se tam i možná o něco více, než do igelitky. A na lahve s mlékem či džusem k nezaplacení.

1 0
možnosti

vitvit

22. 5. 2012 15:17
už aby zas byla změna

Téda to je příspěvků za tak krátkou dobu, to u jiných blogů moc nevidím. To jste nečekala, že ??

Konečně pěkné téma a odpočinek od politiky. Píchla jste do vosího hnízda, jsem taky jeden z těch, kdo nechápe,  proč bych proboha nemohl nosit ponožky v sandálech?? Že to někde někdo napsal? V nějakém pipi časopisu ??

Už se nemůžu dočkat, až přijde nová módní vlna a cool budou tlustší ženy a ponožky v sandálech ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
J

Jyryn

22. 5. 2012 15:07
podle ponožek v sandálech poznáte

pravého módního rebela. Dobře ví, že pro takové mají ženy slabost. Když přidá ledvinku, tílko, kraťasy na gumu do půl žerdi ... neodolá žádná :-)

3 0
možnosti
EH

Amáálie

22. 5. 2012 15:10
Re: podle ponožek v sandálech poznáte

Ale houby, každá pečovatelka přece vidí, že je to chudinka malinká bez dozoru a je třeba se o něj starat a zahrne  jej svou všeobjímající péčí ;-), možná to dělají někteří schválně;-D.

0 0
možnosti
EH

Amáálie

22. 5. 2012 15:05
Modrá k zelené

pro blázna stvořené - se říkalo dřív. A co teď ? Každýmu je to šumafuk. Miluju hádky o ponožky v sandálech:-). A nemyslela to autorka taky tak, že onen člověk byl vzorný, nenosil ponožky do sandálů a přesto se stalo, co se stalo ;-)

0 0
možnosti
MK

wopi

22. 5. 2012 15:05
lituju lidi

co mají v hlavě jen poučky módních časopisů

6 0
možnosti
F

furtkecal@seznam.cz

22. 5. 2012 14:59
milá pipi, ponožky v sandálech nosím už 58 let,

co jsem dostal první sandálky !!! a vůbec mi to nevadí, na rozdíl od vás ;-O!!! ona totiž ta fusekle také saje pot :-P

11 0
možnosti
PD

DolevaP

22. 5. 2012 15:06
Re: milá pipi, ponožky v sandálech nosím už 58 let,

presne tak, samozrejme ze ne podkolenky ... no nechme slecnu at si zanarika, ja napriklad vubec nemusim ty prelivy co ma na fotce, ale je mi to naprosto ukradene

6 0
možnosti