Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GF

gay focker

23. 5. 2012 9:27
Ivetko,

takže se mám těšit, až mi módní policie sebere ponožky kvůli podezření ze spáchání trestného činu nošení ponožek v sandálech?;-D

A co takhle nosit sandále v ponožkách?:-P

0 0
možnosti
IK

IvetaKob

23. 5. 2012 15:17
Re: Ivetko,

Můžete to zkusit :-)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

23. 5. 2012 8:59
No...

Sice ponožky do sandálů nenosím (tedy pokud nepočítám večer na čundru v rumunských horách, kdy je člověk rád, že se vyzuje z trekovek, v kterých chodil celý den, ale zase naboso už je večer zima), ale když vidím ty vypatlané pipinky s hlavinkou vymytou "módními" časopisy, jak je to děsně pobuřuje a jak se nad to hloupě a směšně povyšují, leckdy mám chuť je natruc začít nosit taky :-P

6 0
možnosti
BT

markyz.Gero

23. 5. 2012 8:17
no dobré

0 0
možnosti

mamina2

23. 5. 2012 8:08
Bože , vy jste pitomá

Proč myslíte, že každého musí zajímat vaše módní časopisy? Protože nic jiného než móda tenhle názor není, z hygienického hlediska jsou dokonce lepší sandály s ponožkami, protože ponožky jdou na rozdíl od bot prát.

Jinak i ta móda se mění, ještě za mého dětsví bylo nepřijatelné, aby se objevila dáma i v sebevětším horku bez punčoch, natož aby měla bez punčoch obuté dokonce lodičky. Dneska to vidíte běžně a módní policii to asi nevadí. Prostě se jen změnila móda, nic víc ani nic míň to není. Jen hlupák z toho dělá něco víc.

6 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

23. 5. 2012 9:17
Re: Bože , vy jste pitomá

Tak tak. V dobách mé puberty za nejhorší prohřešek platilo vzít si ponožky do lodiček. Rychlejší způsob, jak se společensky znemožnit, asi neexistoval. A najednou hop! a z módního časáku na mě vykoukla nejnovější móda: Do lodiček ZÁSADNĚ a JEDINĚ bílé ponožky s ohrnovacím kanýrkem. Pak to zase pominulo, tak čekám, kdy se to zase vrátí, protože co si budem povídat, je to děsný, ale pohodlný ;-)

1 0
možnosti
AKZJ

Absolutní křupan z Jarova

23. 5. 2012 7:10
Poslyšte,

že vy budete ta rozkydlá machna s medvídkem Pů vytetovaným na pneumatice přetékající přes o tři čísla menší kalhoty pod o tři čísla menším trikem, co se do bráchy tuhle navážela v Kotěhůlkách na pouti u kolotoče tak nechutně, že se za ni nepokrytě styděly i ty dvě děti, co vláčela neurvale za sebou...;-D;-D;-D

5 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

23. 5. 2012 0:57
Synovec měl pravdu

Zajímal by mě jediný věcný argument PROTI ponožkám v sandálech (že je to móda není argument... ta se stejně furt mění).

Za to je řada argumentů PRO.

4 0
možnosti
C

carolusI

22. 5. 2012 22:56
Chtěl jsem se zeptat, zda jinak jsou všichni doma zdrávi

ale synoveček to zachránil. Čistá dětská duše obdařená zdravým rozumem. Přeji ať mu to vydrží.:-)V

7 0
možnosti
KH

frantaflinta99

22. 5. 2012 22:06
Jak to vypadá, tak ta nepřímá úměrnost

mezi vlasy a rozumem má reálný základ.

2 0
možnosti
PP

Peregrina

22. 5. 2012 22:05
no booože<<

0 0
možnosti
PP

Peregrina

22. 5. 2012 22:13
Re: no booože<<

omlouvám se, ujel mi nadpis...no booože, říkám znova, to jste nám to nandala...můj muž například nosí sandály i naboso, ale když je prostě vedro, tak nesnese, jak mu nohy v sandálech kloužou, potí se a "mlaskají", což je naprosto příšerný zvuk, který se dá srovnat snad jen se skřípáním nehtů na tabuli...ble...tak si radši vezme kvalitní nízké ponožky v neutrální barvě, nebo přímo šedivé, jako jsou sandály a neobtěžuje okolí "koupáním svých bosých nohou ve vlastní šťávě.." Ať vám to příjde odporné či ne, v tomhle případě beru esteticky rozhodně ponožky do sandálů....chodidla mého manžela jsou sice esteticky hezká, ale ve vedru se potí jako chodidla všech a kdybyste si měla vy osobně vybrat mezi čvachtáním a zvukům mlaskání chodidel koupajících se v sandálech ve vlastním potu, nebo klídek s nízkou ponožkou, vybrala byste si to první. Tak tu nemoralizujte. Mě se to taky nelíbí, ale než čvachtat, to raději pořeším tu ponožku.

10 0
možnosti
JN

Janhura

22. 5. 2012 21:56
Čím větší blábol, tím větší čtenost

a o to zřejmě Kobylákové jde.

A teď se Kobyláková nad příspěvky zlomyslně raduje, kolik chlapů tímhle blábolem popudila. ;-D

0 0
možnosti
JN

Janhura

22. 5. 2012 22:02
Re: Čím větší blábol, tím větší čtenost

Ačkoliv, když si teď prohlížím její obličej, tak z něho čtu, že opravdu může patřit k těm prostším, co si někde v rubrice něco přečtou a pak to rychle jdou podle toho dělat.

.

Bohužel je i takových velmi mnoho :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
„Psát pro kritiky se nevyplatí, stejně jako dávat přivonět ke květinám někomu, kdo má rýmu.“
— Anton Pavlovič Čechov

Seznam rubrik