Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

kelner

22. 5. 2012 13:40
Neznalost

Nějak si neumím vytvořit názor jest-li Rath vadil víc koalici nebo ČSSD.

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:54
Re: Neznalost

Dopustil se - což je nanejvýš pravděpodobné - trestného činu.

1 0
možnosti

Ghost Dog

22. 5. 2012 13:37
karma jako vždy :-)

.. jako vždy velmi kvalitní článek pane Streite R^ ..

.. někdo se diví, někomu je z toho do pláče, jiný se otřásá hnusem a někdo propadá depresi .. já jako pozorovatel se usmívám, víte, mně je těch všech hromadilů majetků vlastně líto, oni vůbec nepochopili, že štěstí se penězi koupit nedá a když to vezmu ještě šířeji, tak s ohledem na existenci na tomto světě si nikdo z nich vlastně z toho majetku nic neužije ..

.. až se jich Zubatá zeptá co že jako to měli za život, jak ho prožili, kolik pocitů štěstí měli, tak se jim před očima zjeví jen jediný obraz, obraz chamtivosti ..

.. a jak říká můj kamarád "rubáš kapsy nemá" .. takže já jim nezávidím, nejsem bohatý, ale nejsem ani chudý, zato jsem prožil život, za který se nemusím stydět .. :-)

5 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:40
Re: karma jako vždy :-)

Nechám působit ticho...

Jen špitnu, děkuji (že Vás mám pod svým blogem) R^

2 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

22. 5. 2012 13:32
v případě Drátha si hlavně myslím,

že začal přerůstat ČSSD přes hlavu a z penězovodů do stranické pokladny upouštěl  do své kapsy více než měl. a v konečném důsledku překážel jak ODS tak i ČSSD. je úsměvné poslouchat jak nikdo nic ještě pořádně nevěděl, ale vrcholní představitelé ČSSD jasně upozorňovali na selhání jednotlivce. i kalousek jen opatrně naznačoval, že by mohlo jít o systém financování stranické pokladny, asi má své finanční toky lépe chráněny, ale přesto mu lepilo.

1 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:37
Re: v případě Drátha si hlavně myslím,

V žádném případě se to stranám nemůže hodit.

1 0
možnosti
MJ

kizt

22. 5. 2012 13:26
Já s Vámi pane Streite samozřejmě souhlasím

ale ,já už jsem tak k těm naším politikům podezřívaví, že se mi to s tím Ráthem zdá všechno až příliš hladké , snadné, a jednoznačné a tak to přeci v běžné praxi nebývá. Rád bych se mýlil.

1 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:36
Re: Já s Vámi pane Streite samozřejmě souhlasím

Nekomplikujte to ;-)

1 0
možnosti
II

Igor Indruch

22. 5. 2012 13:24
Obětní beránek nikoliv, „zástěrka“ patrně ano…

Samozřejmě nemám k dispozici žádné privilegované informace, ale vycházím z obecně známých skutečností. A případ Rath se v mnoha ohled až příliš podobá takovému klasickému scénáři, kdy se „kluci a holky, co spolu kamarádí“, tajně domluví, že s jedním či jednou, co dřív také kamarádili, už kamarádit nebudou. Jednak, protože jim leze na nervy, a druhak proto, že když začne společenské klima přituhovat, je dobré tu a tam někoho veřejnosti předhodit, ať si má na kom schladit žáhu. Přestanu této teorii věřit teprve v okamžiku, kdy po případu Rath budou následovat další podobné kauzy, jejichž výsledkem bude nejen spravedlivé potrestání viníků, ale především vyvlastnění nakradeného majetku.

3 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:33
Re: Obětní beránek nikoliv, „zástěrka“ patrně ano…

Vždyť by to bylo kontraproduktivní!

1) Lovci přičichli ke krvi 2) Společenská objednávka zní na další viníky 3) Když se kácí v jeho lese, nikomu nedopřává "klid na práci" 4) Oběti budou kecat! 5) Když uvolníte lavinu, nesmíte stát pod ní... 6) Čeho je moc, toho je příliš a jednou se ucho utrhne...

1 0
možnosti
VK

vava

22. 5. 2012 13:17
Vážený pane

všechny, které jste ve svém příspěvku jmenoval jsou křišťálově čistí a ještě křišťálovější.  Ono se to prokáže a budeme platit z našich daní odškodné jako v případě zámku v Budišově a ten práskač z Brna bude obsouzen a zavřen

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:22
Re: Vážený pane

Jsem rád, že nemusím žít s vaším "optimismem". :-/

0 0
možnosti
M

MJFA

22. 5. 2012 13:04
Vážený pane Streite

Doufám, že budete tak čestný a prásknete advokáta respektive notáře. Jinak jste morálně na úrovni Ratha. Totiž spoluviníky jsou i lidé, kteří jim ty čachry umožňují.

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:13
Re: Vážený pane Streite

Než konám, tak si důvěrné informace, pokud je to možné, ověřím.

Advokát je v tom nevinně, pouze něco slyšel, i když z důvěryhodných zdrojů. Jestli má pochybnosti notářka, tak ji razítko se státním znakem zavazuje oznámit nekalosti policii.

Tak ze mě nedělejte práskače. Nemám žádnou, ani morální povinnost udělat více, než to pro dokreslení zmínit na svém veřejném blogu.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

22. 5. 2012 13:02
Rath samozrejme neni obetni beranek...

...tim je nevinna osoba, na kterou se proste jen neco hodi...Rath je proste jen jeden z mnoha a zdaleka ne nejhorsi. To, ze je zavrenej, je naprosto v poradku. Co v poradku neni, ze ti, co maj nakradeno daleko vic, zavreni nejsou. At mi nikdo nerika, ze Topolankove se svymi Daliky a Bemove se svymi Janousky toho nemaji na svedomi daleko vic...U politiku by slo takto jmenovat velmi dlouho, cisty tam nebude nikdo napric politickym spektrem. Treba takoveho Cunka dostali na blbeho pul milionu...to si myslim, ze je docela rekord a Cunek by tak byl dobrym kandidatem na titul "zabar desetileti", ostatni jedou v miliardach...

1 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:16
Re: Rath samozrejme neni obetni beranek...

Buďme rádi za to. A věřme, že tím to nekončí.

Ani vykrádače aut nechytí všechny. Jen někoho lapnou při činu. A někdo to "umí" sofistikovaně jako Gross, někdo jako žabař spoléhá na imunitu a nosí milióny v krabicích. Za zpupnost mu to patří.

0 0
možnosti
PJ

bez_tolerance_hlouposti

22. 5. 2012 13:01
pokud si myslite

jelikoz policiste a statni zastupitele jsou take jenom lidi, pak je velice naivni si myslet, ze se najednou vysetri veskere kauzy. Rath byl opravdu pouze beranek na oltar tzv programoveho boje proti korupci.

ja se obavam,ze podobny pripad muze nastat pouze v pripade, ze nekoho, jako je on, proste hodi pres palubu. Je to jako horkovzdusny balon, jemuz dochazi plyn a klesa...

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 5. 2012 13:19
Re: pokud si myslite

Nevyšetří se VŠECHNO. Ale konspirace o obětním beránkovi je stupidní.

A vy si myslíte, že Bradáčová, kterou stíhání Ratha proslavilo, by si příště nechala diktovat od politiků? 8-o

0 0
možnosti
C

czernej007

22. 5. 2012 12:58
no

to ,že by se blýskalo na lepší časy věřit nemůžu a nebudu,ano Ráth si naběhl na vidle,při své aroganci a domýšlivosti si myslel,že mu drobné zdodějiny projdou,jsem přesvědčen,že kdyby se stejné prostředky nasměrovaly např. na Drobila,že by výsledk nebyl jiný,neli horší,tady jde o priority

2 0
možnosti
PJ

bez_tolerance_hlouposti

22. 5. 2012 13:03
Re: no

souhlas R^   ...bohuzel

0 0
možnosti