Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Lanolin

15. 4. 2012 12:11
daně je nutno zvyšovat

první generace porevolučních politiků již provedli loupež za bílého dne, kterou nazvali privatizace a restituce.

Dnes už není skoro co rozkrádat, proto je nutno pro ten velkovýkrm prasat najít novou potravu - zvýšení daní a poplatků. Naši pašíci totiž nejsou troškaři.

Kecy o úsporách a nutnosti zvýšení odvodů jsou směšné. Děravé potrubí je třeba nejdříve opravit a pak teprve pustit vyšší tlak.

Komunisté nás vedli 40 let do krtele, tihle našli zkratku. A co jsme tehdy považovali za tragedii je rájem oproti tomu, kam nás tito vedou (ekonomicky určitě).

5 0
možnosti
JH

Jahnn

15. 4. 2012 9:24
Pane Kříži, klobouk dolů, to je nejlepší článek popisující

trýznivou situaci na poli naší politicko-ekonomické mafie, který jsem kdy vůbec četl.

7 0
možnosti
K

klobouk.emanuel

14. 4. 2012 13:09
Když pan Kalousek ví

je již podané trestní oznámení? Nebo je to jen pomluva líné závistivé socky, která se válí na kanapi a leje do sebe jeden lahváč za druhým místo aby se zapojila a taky si něco odklonila?

0 0
možnosti
JP

joserpor

13. 4. 2012 22:11
Obávám se pane Kříži

Obávám se pane Kříži, že jste mimo mísu. Asi máte nějaký osobní problém, který si kompenzujete nenávist ík členům vlády. ten váš problém neznám, ale jsem si jist, že členové vlády ze něj nemůžou. Mě jen konsternuje, kde se ve vás bere tolik nenávisti,. Kromě té nenávisti je vidět, že nerozumíte ani ekonomice. Připadá mi, že věříte, že členové vlády mají penězovod do svých baráků (Kalousek třeba do Bechyně), a že naše těžce vydřené daně putují tímto penezovodem k nim pod postel.

Naše situace zase není tak špatná, patříme mezi 10% bohatých obyvatel světa, tu úděsnou náladu způsobili nezodpovědní, po vyšších nákladech novin toužící novináři.

Mám k vám otázku : vy nekradete ?  v práci využíváte celou pracovní dobu a neulejváte se ? Pochopitelně ne, a tak je to s větinou kverulantů - plnou hubu kritiky, ale ruce od práce.

Kromě toho krádež hodnot, tyto hodnoty nezničí, to je pouze přesun k jinému majiteli, ale pro společnost to mínus neznamená.

Se soudružským pozdravem !!

0 0
možnosti
S

Smrť

14. 4. 2012 9:54
Re: Obávám se pane Kříži

Obávám se, uživateli "joserpor", že buď máte hlavu hluboce zaraženou mezi vlastními půlkami, nebo jste pevně přisátý na státní penězovod a tudíž Vám současný stav kleptokracie zcela vyhovuje. Já patřím mezi daňové otroky, donedávna se mi dařilo přežívat od výplaty k výplatě, ale to se mění a "úsporný balíček" to posychruje. Autor mi mluví z duše, podepisuji každé jeho slovo. Radost z vítězství pravice při posledních volbách se změnila v naprosté zděšení a maximální znechucení. Tentokrát se při volbách nenechám zmanipulovat tvrzením, že hlas pro malou stranu je zahozený a je tedy lépe volit menší zlo: už totiž nemám jistotu, které je vlastně menší. Žádná z parlamentních stran (současných či minulých) pro mě není volitelná, jediná cesta ke změně vede přes výměnu stálých (prolhaných) politických struktur. Snad se mezi novými najde vyšší procento nezkorumpovaných, schopných lidí, co budou pracovat ve prospěch této země a ne ve prospěch kmotrů a vlastních zahraničních kont...

24 0
možnosti

haes

13. 4. 2012 20:31
Vše v různých sazbách,

na různých úředních místech, s různě vybíranou platbou na různé účty. Tak, aby se nikdo nikdy vlastně nedopočítal o kolik je státem okraden.

.

Já to odhaduju na 75 %. Pokud bychom 75 % snížili třeba jenom na 50 % (i to je dost), hned by se všichni měli 2x lépe.

3 0
možnosti

aji

13. 4. 2012 17:05
naprosto souhlasím se

zveřejněním všech výdajů vlády, ministerstev a pod. komukoliv k nahlédnutí, snad kromě nmimisterstva obrany, tam určit kontrolory. Platíme daně, tak bychom měli vědět na co. Je to demokracie, tak by to tak mělo být.

4 0
možnosti
JS

ikaika

13. 4. 2012 17:01
Karle přiznej se

že jsi to nepsal;-D ale pokud jo tak se zdá že nám konečně dospíváš;-D

3 0
možnosti
K

krllo2

13. 4. 2012 16:38
Ale je zde velká parta občanů - živnostníci, kteří neplatí nic nebo skoro nic !!

2 0
možnosti
KK

Karel Kříž

13. 4. 2012 16:44
Re: Ale je zde velká parta občanů - živnostníci, kteří neplatí nic nebo skoro nic !!

Aha. Zajímavá myšlenka. Neměli bychom je tedy raději znárodnit a zakázat. Budeme žít z daní úředníků a zastupitelů. Ale kdepak oni vezmou peníze na svoje výplaty, ze kterých daně odvedou? Asi budeme muset každý měsíc nějaké natisknout.

9 0
možnosti
I

Inzheim

13. 4. 2012 15:57
Tak asi

Češi inklinují svým naturelem k levici, motorem jednání a vztahů je závist a třídní nenávist, nechtějí pochopit, že do politiky se vstupuje výhradně z důvodu zbohatnout. Jiným to vyčítají, na ulicích vyhrožují, ale jakmile se jednomu z těch řvounů naskytne příležitost--- krade jako straka !! Kolektiv politiků je ekonomicky propojen a provázán s podnikateli za pomoci manažérů a lobby-stů, tak tomu bylo vždycky, za Husáka přes místopředsedy Okres výborů KSČ a Krajských výborů KSČ--- poznatky se sbíraly na Ústředním výboře KSČ--- úkoly a zakázky se předávaly na ministerstva, která bez připomínek konala. Spravedlnost v Čechách NIKDY nebyla, tak se nedivte ničemu.

0 0
možnosti
OU

13. 4. 2012 16:01
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU

13. 4. 2012 15:53
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MB

Beaver.PV

15. 4. 2012 13:45
Re: já tomu nerozumím

To už budete ale dávno po smrti (a několik generací po vás taky) ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz