Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NN

akazu

21. 1. 2012 15:46
Na jednu stranu opravdu nemusím žaloby pro nic

Ale na druhou, pokud opravdu v těch dokumentech byly nějaké nedostatky, nemůžeme se divit. Ale všichni známe naše úředníky - že ano? Přečíst 100 stran A4 se dá klidně i za jeden den. Pokud někdo dokázal najít ROZUMNÝ důvod za tento čas, pak ten dokument musel být poskládaný hodně chabě. Pokud ten důvod není rozumný a bude se to táhnout, tak to poukazuje na pružnost a efektivitu našeho soudnictví.

0 0
možnosti
ZJ

James Bond

21. 1. 2012 16:19
Re: Na jednu stranu opravdu nemusím žaloby pro nic

1. Ve schválené verzi byl zakončen panel protihlikové bariery radiusem o ploměru 50mm. Děti země požsdují 55.

2. Na teplicku se objevil (prý) v roce 1876 jelen. A pod plánovanou dálnicí není žádný podchod.

3. V září 2008 přeletělo nad budoucím staveništěm hejno vrabců.

1 0
možnosti
JS

Juraj 1

21. 1. 2012 11:23
ekolog teroristou

Pravý ekolog je buď příslušník ekosekty, se vším, co k tomu patří, nebo vychcánek a darebák, který na tom rýžuje peníze, případně obojí.

Můžeme na ně sice nadávat, můžeme je nenávidět, můžeme s nimi i diskutovat a je to dopředu jasně k ničemu.

Problém je zákonodárství a chování státu. Jasně, probírejme to, když si chce podnikatel postavit v centru města zapáchající hlučnou fabriku e´kologicky škodlivou.

Na druhou stranu jsou jasné zájmy státu, čti nás všech, nebo většiny z nás, jako třeba obchvat Plzně atp, tady kulhá čr legislativa. Pokud jde v německu o liniovou stavbu- dálnice, železnice, plynovod, vysoké napětí... jistě hledají se šetrné varianty, jistě, spolupracuje se s melouny, ale s jasným zadáním že stát to potřebuje v dohledné době a taky si to může (zákonnou cestou) prosadit. Pak je zadání pro melouny jiné, vědí, že jim zbývá konstruktivní spolupráce nebo nic a proto všechno běží jak po drátkách. Watsone, jak jednoduché. Přebíráme z Bruselu kdejakou ptákovinu,

7 0
možnosti
JS

Juraj 1

21. 1. 2012 11:28
Re: ekolog teroristou

Přebíráme z Bruselu kdejakou ptákovinu, sledujeme panoptikum  našich politiků v parlamentu, ve vládě i opozici, ale že by to někdo v předchozích 20 letech pojal jako prioritu, to ne. Starají se o sebe, čím větší chaos v investicích , tím je jednodušší odklánění.

Soudruzi politici všech barev. Opisovat od sousedů se smí. udělejte něco alespo|ň občas pro normální a ekonomický chod státu. To žvanění zleva doprava a z prava doleva vám už nikdo nebere.

PS : Zelený = meloun , zelený na povrchu, rudý uvnitř. Přezdívka pochází z ekologicky uvědomělého Německa

2 0
možnosti
J

ještěněco

21. 1. 2012 8:50
„Už něco píšu“.

I mne to vyděsilo. Ta bezohledná, sprostá, nekompetentní  a vůči společnosti hulvátská sebejistota! To je jejich pravý obraz!  Taková individua by se měla vyloučit z možnosti spolupůsobit a spolurozhodovat v životě společnosti. Takoví zahleděnci jen a jen do vlastní pravdy likvidují rozvoj země.

9 0
možnosti
JH

děteněkam

21. 1. 2012 17:12
Re: „Už něco píšu“.

Škodná se má střílet.

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

21. 1. 2012 7:32
Já bych tyto pomatence nebo spíše ziskuchtivce

kopal někam. Protože se zcela jasně nabízí ta alternativa, že zdržováním dostavby dálnice ukáží svoji "sílu" či spíše slabost demokratického systému a potom budou o to snadněji vydírat soukromé investory. Moc ty události nesleduji, ale mám dojem, že v Nošovicích vyrazili z investora deset nebo více miliónů jako "sponzorský příspěvek" a najednou bylo "vše v pořádku".

Demokracie je nepochybně moc krásná věc, ale, jak se spisovně říká: "vocamsaď až pocamsaď" a ani o krok dál.

7 0
možnosti
KR

Králík Roger

21. 1. 2012 12:43
Jistý Adolf Hitler se dostal k moci proto, že rozhádaní

politikové nedokázali vyřešit skoro nic, a proto je mohl snadno oynačit za "parlamentní žvanily." Nakonec nedokázali ani sestavit vládu bez jeho účasti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.