Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Kahlan Amnell

11. 1. 2012 10:15
Vždycky mě zamrazí,

když je někdo uctíván jako geniální a bezchybný člověk. Hitler byl také jemný milovník umění. Z Ebena známe jenom jeno mediální obraz, až ho poznám osobně (nebo v jiných souvislostech než se momentálně prezentuje), udělám si vlastní názor.

2 0
možnosti
MK

sarumánek

11. 1. 2012 16:18
Re: Vždycky mě zamrazí,

Přirovnat Hitlera k Ebenovi, to už je fakt vrchol blbosti. Navíc - pokud bychom si mohli dělat názor pouze na to a na ty, co známe osobně, museli bychom většinu života mlčet.

1 0
možnosti
PR

desa

11. 1. 2012 1:53
marek eben

Děkuji za info, článek v blesku jsem zahlédnul a nechtěl tomu věřit. Trošku mne mrzí některé příspěvky, nejde přece ani tak o pana Ebena a jeho povahu, ale o zveřejňování lží a nesmyslů v nenovinách Blesk. Pana Ebena, jako většina z Vás,  osobně neznám, ale jeho odpověď na onen článek, kterou uvádíte je pro něj typická a já mu závidím schopnost takovéto reakce. Ještě jednou díky za článek.

1 0
možnosti
B

BoaBo

11. 1. 2012 4:08
Re: marek eben

Myslím, že o zveřejňování lží a nesmyslů autorce právě jde. Jen mě zarazil titulek, tím Ebenovi trošku ubrala, ono na titulky typu GEN sou lidi dost hákliví.

0 0
možnosti
PT

petr88

10. 1. 2012 12:16
Tak kdo kecá.

Například moderátor Marek Eben a

herec a zpěvák Jiří Macháček se ale proti jejím slovům ozvali. "Je nám

to velice líto, ale tvrzením paní Bobošíkové, že jsme se jí omluvili, se

cítíme zmanipulovaní víc než celou televizní krizí," poslali

svoji e-mailovou reakci Eben a Macháček

0 0
možnosti
ZF

doprde

10. 1. 2012 9:38
Noblesní pán? Jak kdy.

Vážená paní. Chtěl bych Vám trošku napovědět a zmírnit Váš obdiv k panu Ebenovi. Přečtětě si prosím knihu od Jany Bobošíkové NEBUDU MLČET. Podle toho jak se pan Eben choval za " krize" v české televizi, jde spíš o neomaleného chudáčka, jehož charakter se projeví při krizovém jednání. Za urážky se jí údajně omluvil a protože jsem nikde nepostřehl jeho reakci na slova p. Bobošíkové nemám důvod jejím slovům nevěřit. Ke své ženě se chová úžaně, k jiné jako prase.

2 0
možnosti
N

neznalek_na_mesici

10. 1. 2012 10:10
Re: Noblesní pán? Jak kdy.

Bobosikova tady fakt chybela :-) Treba to tak bylo a treba ne. Ovsem 'Za urážky se jí údajně omluvil a protože jsem nikde nepostřehl jeho

reakci na slova p. Bobošíkové nemám důvod jejím slovům nevěřit.' jste se dokonale znemoznil/a.

6 0
možnosti
PS

WetSinglet

10. 1. 2012 9:23
diskuze k diskuzi

Hudba bratru Ebenu je svym zpusobem zvlastni, ale jsou to mistrovske kousky, ktere si najdou sve posluchace. Stejne, jako si sve posluchace najde techno nebo soul nebo folk. A proto bych Markovu muziku nezatracovala, ani kdyby se mi nelibila. Jeho vystupovani je vetsinou elegantni a gentlmanske, nikoho neurazi a na Plovarne miva hosty, kteri by do show napriklad Jana Krause nebo hypoteticke show Leose Marese nikdy neprisli. Je tady a nikomu se nevnucuje. A ani media ho nijak vyrazne nevnucuji, protoze ma neskandalni zivot. Napriklad Ivetka nebo Helenka - ty dve nam jsou predkladany porad. Marek neni buh. A ani kolem nej nevznika zadne uctivani. Je zde jenom normalni ucta k cloveku, ktery i v dnesni dobe dokaze zit hezky zivot bez hysterie. Mozna se nam jenom tak jevi, ale kazdopadne si dokaze oproti jinym sve soukromi uhlidat. P.S. nemam rada facebook :-)

10 0
možnosti
JR

Honza_z_mesta

10. 1. 2012 7:48
Mám rád Ebena

...a nestydím se za to. To ještě neznamená, že ho uctívám, jen mi prostě vyhovuje jeho styl chytrého humoru a způsob vystupování. Obojí využil při své odpovědi na žvásty v bulváru. R^

Eben na hrad? Myslím, že by nechtěl... To ale nic nemění na faktu, že by měl případně určitě velikou podporu.

8 0
možnosti
AT

pája_

9. 1. 2012 12:10
Pachuť čehosi shnilého ....

Tak jsem paní Souhradová s úsměvem četl, přikyvoval, říkal si jaký je ten MB borec a zároveň  ve mně rostl obdiv, že takový do vlastních řad střílející příspěvek napíše novinářka. Než jsem dočetl k pointě a rázem pochopil proč článek vznikl.... a mohl vás zařadit zpět do stáda.

Ono je totiž rozdíl, když o vás jednou za uherský rok (jak jste sama napsala) vyjde nějaká pomluva, to se dá s nonšalancí přejít a něco vtipného k tomu také přidat.

Ale když vám někdo dnes a denně pokládá ty samé, zhusta trapné a přitroublé otázky, nedivte se, když mu ujedou nervy a s chutí vás nakopne do (_|_)

3 0
možnosti
E

ES5

10. 1. 2012 11:22
Re: Pachuť čehosi shnilého ....

Zdravím,

váš názor mě zaujal, zdá se, že dokonce mluvíte z vlastní zkušenosti. Píšete, že novináři často pokládají "trapné a přitroublé otázky". Klidně kopnu do vlastních řad - někdy si to také myslím, a pak si říkám, proč mu to ten politik prostě jednoduše a slušně neřekne?

Stejně tak novinář by měl naopak přímo reagovat na obhroublosti a zeptat se politika (otáčím se pořád na těch politicích,protože to jsou asi nejčastější případy), jestli by se nemohl chovat slušně! To je ten nadhled, o kterém jsem v článku mluvila. A že ujedou nervy? Jasně, je to pochopitelné. Pak má ale přece následovat omluva a uznání chyby, a to se na naší veřejné scéně skoro neděje... Obhroublost a neslušnost se pak stává normou - to je špatně a na to jsem chtěla poukázat.

Reakce pana Ebena mi posloužila jako ideální příklad, ke kterému bych se chtěla sama alespoň přibližovat:-) Díky a hezký den všem! Eva S.

1 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

8. 1. 2012 18:33
hmm

dokud nenasbírá ban za vulgární příspěvky, tak u mne není vhodným kandidátem na žádnou politickou funkci ;-D

0 0
možnosti
V

vsamotar

8. 1. 2012 9:30
Eben na hrad!

Já myslím, že kdyby ho někdo navrhnul, tak by spousta lidí šla. Když je v pořádku uvažovat o Töpferovi či okamurovi, proč ne o Ebenovi? Stejnětak by to mohl dělat i Špaček. Vystupování má dobré, takže by ostudu nedělal a současná "demokratická" většina stejně přehlasuje každé veto a dřív či později prezidenta zbaví pravomocí, takže tam může být i loutka.:-P

0 0
možnosti
B

BoaBo

8. 1. 2012 9:38
Re: Eben na hrad!

Jo a je fešák, tady dosud nepublikovaná fotka

 

http://boa-boa.nazory.cz/111225/images/1971.jpg

1 0
možnosti

Mablung

7. 1. 2012 22:57
Nesnáším Ebena

Důvodem není to že to co hraje nemá s hudbou nic společné. Důvodem není to že to s hraním na jemného intelektuála přehání.

Důvod je jediný. Média a uctívači. Stejně jako z Diany, stejně jako z Havla, tak i z Ebena dělá spoustu lidí poloboha. Naskakuje mi z toho kopřivka. Nebýt těch uctívačů, byly by mi výše zmiňovaní lidé absolutně ukradení. Ale to co se kolem nich občas děje/dělo mi prostě způsobuje alergii už jen na jméno.

7 0
možnosti
F

FirstIdea

7. 1. 2012 23:02
Re: Nesnáším Ebena

To je ta nemoc dnešní doby, všechno, co jen trochu zavání tím, že to má rádo nebo si to myslím moc lidí, je fuj :-P

5 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky