Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Muci-Pucinek-v3.0

6. 1. 2012 16:35
...

Poloviční japonec a poloviční lybijec. Nebe a dudy. Tomio ano R^ Vy neRv

2 0
možnosti
Z

Zed1985

6. 1. 2012 16:39
Re: ...

Jste vůlR^ Ať si z toho autor nic nedělá, na internetu píšou lidé anonymně, urážejí a napadají... V reálu pokud se budete chovat jako čech, tak Vás budou i tak hodnotitR^

5 0
možnosti
PZ

překladatel do reality

6. 1. 2012 16:18
Vážený autore, u vás ovšem jde čistě o jedinou věc...

.... zda dědictvím z otcovy strany kromě genů je či není také adherence k politicko-ideologicko-náboženskému komplexu zvanému islám, kterýžto je zcela inherentně a otevřeně v nesmiřitelném konkurenčním a nepřátelském vztahu s kulturně společenským a civilizačním fundamentem tohoto národa: od nejmenších podružností typu, které jídlo je halal až po nejobecnější vztah k filozofickým otázkám života, reality a logiky. A ne, nebudeme si tu hrát jako děti na říkanky typu "umírnění muslimové nejsou/jsou tohle a támhleto" ani "asi toho o islámu a muslimech moc nevíte" (to byste se totiž možná poněkud podivil) a řekněme to natvrdo přímo k jádru věci: Můžete říkat, kolikrát chcete, že jste Čech, ale pokud jste adherentem tohoto zcela otevřeně, vědomě a úmyslně těm nejzákladnějším fundamentům naší civilizace nepřátelského politicko-ideologicko-náboženského komplexu, pak jím dobrovolně nejste, protože kromě znalosti češtiny a toho, že tu nyní žijete, toho totiž s nimi jaksi moc společného nemáte :)

4 0
možnosti
AO

Otman

6. 1. 2012 16:28
Re: Vážený autore, u vás ovšem jde čistě o jedinou věc...

No, já jsem ateista a nikdy v žádného Boha věřit nebudu a v islám už vůbec ne. To, že mají muslimové halal jídlo, neboli povolené jídlo je jejich věc a nevím proč to sem taháte, že to pro Vás není přijatelné je přece Váš problém. Jinak věřte, s mnoha Čechy bych ani nic společného mít nic nechtěl, protože když vidím ty jejich zvyky se ožítat a drogovat tak po tom ani netoužím. Díky za názor. A.

1 0
možnosti
D

DanielCech

6. 1. 2012 16:01
..

U Okamuri mam smisene pocity... v necem s nim souhlasim a v necem zase ne asi stejne jako autor clanku, diky za objektivni nazor na vec. P.S.: z tech mamlasu tady si nic nedelejte, ti vzdy budou R^

0 0
možnosti
AO

Otman

6. 1. 2012 16:03
Re: ..

Díky za názor. Čtenáře nemám za mamlase, každý má nějaký názor a je jedno, zda-li pozitivní nebo negativní. Hezký den.

0 0
možnosti
FV

Fidozasne

6. 1. 2012 15:58
Otázka zní

zda všechno dobré má být špatně jen proto, že to zavání populismem....I když dnes s Vámi nesouhlasím, rozhodně patříte k tomu lepšímu co tu píše....

0 0
možnosti
1

1777

6. 1. 2012 15:51
Pane autore...

já mám zase pocit - a to Vás také moc neznám - že se chcete jednoduše přiživit na Okamurovi, který je posledních pár  dní velkým tématem. Vaše kritika je laciná a jednoduchá a mám pro Vás nápad... zkuste to jako on, třeba se také zalíbíte a stanete blogerem roku 2012, co Vy na to?

1 0
možnosti
AO

Otman

6. 1. 2012 15:53
Re: Pane autore...

Nikdy jsem nepsal blog proto, abych se přiživil, je to můj koníček a nějaký bloger roku je mi opravdu ukradený. Pokud ten pocit máte, číší to z Vašeho nitra - podle sebe - soudím Tebe. Navíc jsem vůči Okamurovi negativní, takže nevím jak bych se přiživil, když ho každej hltá. Díky za názor.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

6. 1. 2012 15:49
Nic takoveho jako polovicni cizinec neexistuje

Cizinec / ne cizinec to je otazka obcanstvi a ne narodnosti.

0 0
možnosti

Vladimír Škopek

6. 1. 2012 15:48
Ale kdepak

Proč by se chtěl apriori chtít zalíbit? Japonci prostě za sebe a svojí kulturu bojovat umí, takže není důvod proč by měl být zrovna Okamura výrazně jiný. Navíc, vy možná budete jedna z výjimek, tak jako třeba mnoho arabských křesťanů, ale celkově lidé ze středního východu prodchnutí nenávistným islámem představují pro Evropu smrtelné nebezpečí - tak se nedivte že to mají arabové trochu těžší, je to sebezáchovný reflex. Jo, svět není fér, ale je nutné spíš agitovat do řad místních arabů a pod., protože zatím tu největší PR dělají agresivní imámové z mešit a protiizraelské demonstrace. Prostě největší arabský problém není přirozená český xenofobie, ale islám. Ostatně ta poslední tvrdě antisemitská demonstrace na Václaváku, ta už je v širším povědomí.

1 0
možnosti
P

pěnice

6. 1. 2012 15:36
Píšete, že ho neznáte,

nic o něm nevíte, ale působí na Vás jako někdo, kdo se chce zalíbit.? No, já o Vás nevím také nic, pár článků jsem si u Vás přečetla, mnohdy souhlasila, hlavně co se týká napadnutí Libye, ale dnes jste moje sympatie ztratil. Napsat takový článek jen proto, že se Vám něco zdá ? Podle pár slov Vy soudíte, kdo jaký je ? RvRvRv

1 0
možnosti
AO

Otman

6. 1. 2012 15:40
Re: Píšete, že ho neznáte,

Myslím, že každý má právo na svůj názor a proto jsem ho napsal na SVŮJ blog. Ten člověk tak na mě působí, ale neznamená to, že to musí být pravda. Záleží pouze na čtenáři co si z toho vezme a pokud ho to nezajímá, ať to nečte. Nakonec píšete, že jsem ztratil Vaše sympatie a vlastně taky jen podle pár slov jste tak usoudila, jak se tedy lišíte? :-) Má úcta.

0 0
možnosti
PP

časy jsou zlé, kamile

6. 1. 2012 15:34
původ pana Okamury je mi ukradený

a nechápu, proč vypichujete, že je poloviční cizinec i do nadpisu (pokud vím, narodil se tu, žije tu a cítí se být Čechem, takže je to Čech).

Jinak ovšem souhlas, že je to populista a jeho blogy jsou takový písánky o tom, co si dav rád oposlechne, bez jakýhokoliv nastolení nějakýho nosnýho tématu, za kterým by si stál a který by mělo nějakou inovativní myšlenkovou hodnotu. Je to prostě takovej kýčař, takže si myslím, že jako prezident by byl vlastně ideální - takovej sádrovej trpaslík politiky, což sedí i na ten úřad sám o sobě.

0 0
možnosti
A

Alokii

6. 1. 2012 15:28
Kdy vás to napadlo?

Včera? Když byl článek s velice podobným nadpisem v a obsahem v Reflexu? ;-)

1 0
možnosti
AO

Otman

6. 1. 2012 15:32
Re: Kdy vás to napadlo?

Zdravím Vás, Reflex jsem si v životě nekoupil a pochybuji, že by obsah mohl být podobný, když píšu o sobě, ale děkuji za názor. Nadpis je opravdu jen shoda náhod - je někde ten článek na netu? Rád si přečtu, kdo to vidí stejně jako já. Děkuji a hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik