Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PI

pavlik05

7. 1. 2012 23:09
zíííív

0 0
možnosti
B

BobSenklar

7. 1. 2012 18:43
Vážení daňoví poplatníci,

nejedná se pouze o Romea, ale máme tady stovky dalších pochybných romských sdružení, které si vesele žijí na náš účet. A žijí si velmi dobře. Například takové občanské sdružení Romodrom dokázalo rozfofrovat za tři roky zhruba 26 miliónů kourn a to se jim zdá ještě málo. Statutáři berou průměrně tak 60000 měsíčně, nepočítám k tomu cestovné a jiné požitky a když začínají docházet peníze, požádají o další projekt, který dostanou. Výsledky těchto takzvaných integračních projektů jsou žalostné, jenom si pořádně napakují kapsy a své soukmenovce v tíživé situaci odkazují na sociálku. Nějaké účetnictví. pravidla hospodaření je vůbec nezajímají a kupodivu státní správu taky ne. Takže nějaké občanské sdružení zdravotně postižených musí podrobně vyúčtovat každou korunu, ale Romodrom si z dotací kupuje auta a staví baráky. A to jim my platíme. Jak dlouho si to necháme líbit?

5 0
možnosti
JR

raz

6. 1. 2012 19:32
No já nevím

Každý napadený má právo se bránit. Každý útočník musí předpokládat, že napadený se bude pránit účinně. Účinná obrana je každá, která vede k odvrácení útoku. To se stalo naštěstí již ustálenou judikaturou i v ČR.

Držitel zbrojního průkazu skupiny "E" má právo užít legálně drženou zbraň v případě ochrany zdraví, života a majetku. Takže jediným úkolem vyštřovatelů je zjistit, kdo byl útočník a kdo napadený. Otázka oprávněnosti použití zbraně v případě, že útočníky byly Romové je podružná.

5 0
možnosti
O

okmnbhuij

6. 1. 2012 15:41
Má někdo nějakou další informaci???

Ještě jsem se nikde nedočetl to nejpodstatnější - byli střeleni do zad? Pokud ne a střelec je zároveň zraněn (což jsem někde snad četl), tak podle mě není moc co k řešení...

Pochybuji, že někdo dobrovolně zaútoči na viditelně ozbrojeného člověka... (předem připravená zbraň a tady pak zřejmě vražda)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

8. 1. 2012 11:52
Re: Má někdo nějakou další informaci???

Já bych to s tím směrem výstřelu zase tak jednoznačně nebral. Pokud by byl střelen do zad, mohl se zrovna otočit, aby vzal těžký předmět a střelce s ním praštil po hlavě. A naopak pokud se člověk chystá utéci, může zrovna tak být z nějakého okamžiku otočen ke střelci čelem. Pokud na mě někdo míří zblízka pistolí a chystá se vystřelit, jediná rozumná reakce je vrhnout se po něm. Samozřejmě asi člověk v takové situaci nestačí vytáhnout nůž a pořezat střelce zezadu na hlavě. Každopádně to vypadá, že zastřelený si svůj konec zasloužil a dokud je na Hradě Klaus, existuje šance, že z toho střelce vyseká a to i v případě, že nevyzpytatelné české soudy budou ze střelce chtít udělat zločince. Každý, kdo se chystá podporovat Fischera, by si měl uvědomit, za koho ten pán smutného obličeje bude kopat. Za slušné pracující,, podnikatele a důchodce určitě ne.

2 0
možnosti
JS

Kolumbo

6. 1. 2012 14:10
Pan Gorol

by měl sedět za rasistické výroky.

7 0
možnosti
DH

David H

6. 1. 2012 10:09
je nutno donutit politiky

ke zveřejnění statistiky trestné činnosti romského etnika s porovnáním k ostatní populaci a začít tím, že nestačí se k romům jen nehlásit. Zároveň přestat strašit fašismem, tady jde o přežití civilizace, a nebo ať rovnou přiznají, že jejich cílem je, že jednou budeme všichní uvažuvat a chovat se jako romové a Gorol...

1 0
možnosti
LR

route78

5. 1. 2012 23:50
Nedávný případ

v pražském metru. Bílý muž upozorňoval cestující na cikánské zlodějky,snažil se v okrádání zabránit a byl zbit cikánským ochráncem / tyhle partičky mají vpovzdálí své bodyguardy/.

Stačilo málo: jeden člověk ,který by hrozbou použití zbraně cikána zpacifikoval a předal policii /netřeba střílet/.

Již smrtelně vážně o pořízení zbraně uvažuji,protože vzhledem k  vlnám přistěhovalectví,zhoršující se ekon. situaci,se domnívám, že ji budu potřebovat.

1 0
možnosti
PF

FireDrake

5. 1. 2012 14:06
pan Gorolovec

...a všichni jemu podobní by si měli uvědomit, že tohle se teď může stát komukoliv z jejich loupežníků a že by si "ti jeho hodní chlapci" měli začít opatřovat peníze legálním způsobem, jinak se holt se zlou potážou!!;-O

5 0
možnosti
L

Leinad

7. 1. 2012 8:17
1 0
možnosti
JH

sent

5. 1. 2012 12:58
Re: Ukázka práva jak má fungovat

-to by si měl soudruh etnobyznysmen Gorol přečist,co je právo a k čemu je zbran.

0 0
možnosti
FH

Bouše

5. 1. 2012 10:50
To už je skutečně vrchol...

Dva mladíci někoho počestně loupežně přepadnou a vyslouží si za to kulku do břicha. :-P

6 0
možnosti