Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

ErikM

6. 11. 2011 13:46
...

podle posledních zpráv romové již na severu čech zřídili několik koncentračních táborů pro přízpůsobivé čechy, dokonce již prý některé donutili i krást Rv

0 0
možnosti
J

johill

5. 11. 2011 22:24
karma

Romové jsou problém, který řešení nemá. Může se jen přesouvat nebo zmírnovat. V budoucnu snad možná pomůže něco na způsob genetického inženýrství - navýšení IQ, eliminování vrozených sklonů k násilí (ano, i tohle je geneticky částečně dané) apod. Výchova je pochopitelně velmi důležitá, ale zdaleka nemá na jedince takový vliv, jak si někteří zřejmě myslí.

jinak článek vtipný, přesto smutný. Karma

PS: opravte si prosím ty hrubky. Překlep se občas stane každému, ale zde je toho nějak moc;-)

1 0
možnosti
D

Dark5

6. 11. 2011 14:37
Re: karma

Ale ma to reseni. Striktni pravidla pro vsechny a pomoc pouze za praci. Pri prekracovani pravidel tvrde postihy, zadne lacine povalovani u barevne TV v nasich radobyvezenich.

To plati nejen pro cikany, ale i pro vsechny bile, cervene, cerne nebo zelene.

Jenze v tomhle state neni vule to resit. V tomhle problemu se toci obrovske penize v radu desitek miliard, to je neskutecny penezovod pro parazity, kteri si hraji na ochrance lidskych prav (respektive prav jen nekterych lidi). Cim dele a vetsi ten problem bude, tim vice penez z toho vydolujou pro sebe. Tam je zakopan pes.

1 0
možnosti
KL

cliff

5. 11. 2011 22:16
hýčkejme si své cikány

neb to budou oni, kteří díky postupnému vymírání slabě se rozmnožující zodpovědné menšiny jednou ovládnou tuto zemi. pokud tedy nezaniknou hned po svých živitelích.

zajímalo by mne, o kolik nákladnější by bylo namísto pouhého vyplácení sociálních dávek zorganizovat nějakou možná ne úplně nezbytnou, ale přece jen práci, třeba v lesích je jí spousta, stačí přistavit vlečku, města jsou pokryta spadaným listím.. i kdyby to bylo dražší než ty dávky, bylo by to jistě užitečnější.

0 0
možnosti
KL

cliff

5. 11. 2011 22:19
Re: hýčkejme si své cikány

asi by to chtělo důkladný dohled a kontrolu, které by se ale jistě

některý zodpovědnější cikán za náležitou mzdu rád chopil. jde o to, aby

si lidé, kteří v životě nepoznali práci a nesetkali se s ní ani

prostřednictvím rodiny, uvědomili, že peníze nepadají z nebe ani z EU,

a nikdo není povinen zajišťovat bydlení a obživu lenochům a povalečům.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

4. 11. 2011 21:16
Dal bych ... :o)

kdyby to nebylo tak smutný :-/

0 0
možnosti
F

FiS95

4. 11. 2011 20:23
Karma.

0 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

4. 11. 2011 15:55
Parada + karma

Jen skoda tech chyb, vypada to jak text z pomocne skoly

2 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

4. 11. 2011 12:54
Naprosto vynikající článek pane kolego

.... škoda těch hrubek ;-)R^

0 0
možnosti
N

Naihonn

4. 11. 2011 10:47
hm...

Nejveselejší je, jak když se přejde z oné události fiktivní na reálnou, o kolik víc chyb, překlepů a podobných věcí se najednou v textu autora objeví. Náhoda? To pochybuji. ;-D Jinak se dá jen podotknout, že blbců je a bude čím dál víc na obou frontách. Smutné, ale fakt. Autor si ovšem snad už splnil svou povinnost spravedlivě rozhořčeného a pobouřeného představitele utlačované bílé většiny a může se teď v klidu a doufejme už neplodně hřát pod paprsky souhlasných komentářů stejně pobouřených spoluobčanů, kteří mají podobné nutkání. Co je horší, řešení zůstává dál kdesi hluboko pod těmi všemi výkaly, skryté a naprosto v klidu bez strachu, že by jej někdo hledal. Však ono to nějak dopadne, hlavně ať je při tom hodně krve, že ano. Inu, člověk uvažující, vyhynulý to takřka tvor, si potichu víc a víc začíná přát, ať je tento už asi stotisící pokus o konec světa konečně realizován.

0 0
možnosti
M

maxas

4. 11. 2011 14:59
Re: hm...

vážený, řešení romského problému, neleží nijak hluboko, je známé a jednoduché, bohužel v jeho uvedení do života brání Charta lidských práv a svobod. Tento výdobytek euroatlantické civilizace je v současné geopolitické situaci přežitý a současně pro svojí zneužitelnost i škodlivý a to velmi. Ničím nezasloužená práva problémových jednotlivců, komunit i minorit znemožňují jakékoli rázné a tedy i účinné řešení. Protože její zrušení nebo alespoň významější revize je prozatím zcela nereálná, je problém nepřizpůsobivých menšin neřešitelný. Nezbývá než vyčkat až se problémy dostatečně vyhrotí a dojde ke spontánní reakci. Jinak se to nerýsuje, bohužel!!

4 0
možnosti

enrique

4. 11. 2011 8:18
Nevím,kde je problém...

Zmlátili tě cikáni,nebo někoho známého?Vem pár kámošů a oplať jim to! Vždyť je nás sakra víc než jich! Nejsou neviditelní a Bor není Praha,aby byli anonymní. Bijte je taky,kdo to déle vydrží se nabízí.

0 0
možnosti
Č

český_vesničan

3. 11. 2011 21:47
....BA.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,14
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...