Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

31. 8. 2011 13:35
Každému,kdo píše tyhle bludy,

bych nastěhovala do domu jen jednu cikánskou rodinu. Myslím, že by koukal, jak by se mu změnil život,vedle takových sousedů. A ten kdo tady vykřikuje něco o sviních, jsou většinou cikáni a to zcela beztrestně.Proč bychom měli stále někoho něco učit, buď jsou to svéprávné osoby, nebo nesvéprávní lidé .

3 0
možnosti
PA

Pepan A2

31. 8. 2011 13:34
Je zajímavá jedna věc.

Obhájci Romů tvrdí, že Romové jsou takoví proto, že byli neustále diskriminováni, pronásledováni, Hitler je skoro zlikvidoval, protože je posílal do plynu, většinová společnost na ně koukala přes prsty. Jenomže totéž v průběhu staletí zažívali i židé a nevšiml jsem si, že by zakládali ghetta, okupovali sociálku a vyřvávali něco o rasismu. Čím to asi bude?

2 0
možnosti
M

mamcanamaterske

31. 8. 2011 13:18
Musím se ozvat

Jako obyvatelka Šluknovska, která bydlí poblíž 2 romských ubytoven a paneláku z většiny obývaného Romy mám už dost toho, jak ti, kteří situaci zde neviděli nikdy na vlastní oči, dělají z náš všech, co jsme se nyní nahlas ozvali, rasisty a pravicové radikály. Ti rasisticky vykřikující jsou jednotlivci, kteří zneužívají situace, ale většina z nás je prostě zoufalá. Jenže vy po nich neuklízíte vyházené kontajnery, vám nezapalují popelnice, před vaším panelákem se Rom veřejně neuspokojoval, vy jste neslyšel jejich vulgární nadávky, když jim někdo něco SLUŠNĚ vyčetl, na vaše děti neplivaly malí Romové, vám nevykradli garáž, vás v přesile nepřepadli a takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Co dělají tito pro integraci? proč se máme snažit my ?Jsem proti těmto demonstracím,protože to je voda na mlýn pro pseudohumanisty, aby z Romů OPĚT udělali oběti a na prvotní příčinu všeho se zapomene. Mě jde o bezpečnost mých dětí, protože se nyní OPRAVDU bojím, ale to Vy, který v tom nežije, NEPOCHOPÍ

8 0
možnosti
M

milenkamikes

31. 8. 2011 13:23
Re: Musím se ozvat

milá mamino,on nechce pochopit,on je nejspíš placenej nějakou romskou organizací.

Psala jsem níže o radu tohoto p.Pelikána- co MÁME UDĚLAT,ale neodpovídá.Asi hledá další důkazy, že za všechno můžeme my.VV

1 0
možnosti
MB

buxus

31. 8. 2011 13:16
Ačkoliv s něčím mohu souhlasit, dopouštíte se ....

...  tradičních omylů, čímž nevybočujete z mainstreamového pseudohumanistického proudu:

1. Cpete majoritní společnosti psí hlavu paušálního viníka, který může za všechno. Jako mnoho ostatních, nám říkáte (a nikoliv Romům) co chtějí Romové slyšet - tedy, jejich etnika zmizí jako mávnutím proutkem.

2. Kritizujete současnou vládu (ne, že bych byl její fanoušek), jenže problém se táhne mnoho desetiletí, ne-li staletí. A skutečnost, že zatím nikde v demokratické společnosti nedokázali řešit soužití s nepřizpůsobivými občany je evidentní a tristní.

2 0
možnosti
MB

buxus

31. 8. 2011 13:17
Re: Ačkoliv s něčím mohu souhlasit, dopouštíte se ....

Oprava: .... tedy, že problémy jejich etnika zmizí jako mávnutím proutkem, jakmile majoritní společnostustoupí od rasistických postojů ..

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

31. 8. 2011 13:10
Prostředky na integraci jdou nejspíš

hlavounům romských organizací. Nebo se pletu??

1 0
možnosti
IH

misaviki

31. 8. 2011 13:04
?

Kam? Co jim takhle dát město, kde budou žít jen oni a ať ukážou, co v nich je? I když někdo nemůže sehnat práci a přitom chce, proč si neuklidí kolem paneláku a proč přes noc flámuje a budí ostatní?

1 0
možnosti
D

ddnes

31. 8. 2011 13:03
reakce

ve spoustě věcí s vámi souhlasím dnes je jasné,že ačkoli by jsme třeba i všichni chtěli tak cikány nikam pryč z této země ani z celé evropy nepošle.Správně jste řekl,že totiž není kam!Takže tady "bohužel" s námi zůstanou je na státu aby začal fungovat a konečně začal tuto situaci řešit jinak se můžeme těšit na skutečně velké násilnosti které v budoucnu budou tak velké a tak drahé,že budou ovlivňovat i hospodářství celé republiky!

0 0
možnosti
M

milenkamikes

31. 8. 2011 13:02
a vůbec

platí Vás Romea, abyste se jich zastával?Pokud nás přesvědčíte a dokážete, že máte pravdu,jste fakt dobrý právník.V

1 0
možnosti
N

nam.

31. 8. 2011 13:01
ne ,ne.

Uz zadne integracni pokusy, zadne ulevy. Nikam to nevede. Cozpak Slovaci,Ukrajinci ci Vietnamci potrebuji integrovat? Cukru jiz bylo dost, ted je na poradu dne bic.

1 0
možnosti
H

hahasverus

31. 8. 2011 13:01
Přípravné třídy pro cikány

předškolního věku tady byly. Bylo jich jen několik, ale byly. Jak myslíte, že to dopadlo?

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik