Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Jan Ruzicka

19. 5. 2011 10:15
Je to složité.

Na jednu stranu - nahrávání soukromých rozhovorů je neuvěřitelná prasečina. Na druhou stranu - obsah těch nahrávek je přinejmenším zajímavý. Co s tím? Asi nekamarádit s lidmi, kteří si nahrávají.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

19. 5. 2011 10:21
Re: Je to složité.

Ale jděte. Zfalšovaná nahrávka je něco jiného než nahrávka pravá. Divím se, že Vám nepřijde na mysl, že pokud by nebylo prasáckého uvažování dotčených, neměly by ani ty nahrávky žádný prasácký rozměr. I tak vidím prasátví jen jedině - u těch aktérů. Podle Vás to zjevně není ve věřejném zájmu veřejnosti zvěděti to. Podle Vás je ve veřejném zájmu - ty pravé důvody vstupu do politiky pečlivě tajit. Na textu autora snad proboha není nic tak složitého - snad bzste už něco o tom veřejném zájmu vědět mohl.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

19. 5. 2011 10:15
Inu

Benda je Benda. Nevědět jakým fontem napsat diplomovou práci, ale vědět jakého počtu stránek má býti dosaženo - jest dokladem té nejvyšší inteligence v určitých politichých stranách, dokládá nejlépe proč takového člověka dát na kandidátku do parlamentu a pak už se tam chová ve vlastním zájmu. Ona taková nahrávka by mohla o Bendovi nakonec ukázat, že je opravdu poněkud mdlého ducha. na to je ještě inteligentní dost, aby věděl, jak na to, aby se to jisto jistě neyjistilo.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2573x
matematik, statistik, sociolog, předseda odborové organizace LIBERI, k ochraně sociálních práv dětí a rodičů.
Není mi lhostejné, co se děje v naší zemi a ve světě, proto volím různé cesty, jak alespoň něco vylepšit.

Seznam rubrik