Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

hahoc

5. 5. 2011 9:27
Tak ja bych prosil

Vás a jako třešničku na dortu i tu čokoládu, Kikinu nepotřebuji:-)

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

5. 5. 2011 9:30
Re: Tak ja bych prosil

;-)

0 0
možnosti
V

vItava

5. 5. 2011 9:18
Někteří ano

Někteří muži uměláckou kikinu chtějí.

Jinak se nedá vysvatlit, že něco takového mají doma.

No a proč ne. 100 lidí 100 chutí

0 0
možnosti
B

Brumbal

5. 5. 2011 13:39
Re: Někteří ano

To je naprosto stejne jako u zen.. Taky kazda sni o dokonale vyrysovanem naparfemovanem a hladce oholenem :-) frajerovi.. Az casem holcicka zjisti ze nagelovani frajirci pro zivot moc nejsou.. Stejne jako plastove barbinky stezi uvari a k rozumne diskuzi asi taky nedojde..

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

5. 5. 2011 9:17
Bezva baba s čokoládou v ruce?

To si představím ty ubrečené tlustoprdky v teplákách, co doma roní slzy nad tím, jací jsou ti chlapi haj**ové, že je nechtějí. Ale v životě by je nenapadlo zvednout zadek a dělat něco se svou vizáží či postavou. Takže žádnou kikinu, ale ani žádnou šmudlu - zlatý střed, to je odpověď. A pěkných bezva bab je naštěstí většina:-)

Mimochodem, chlapi (alespoň ti normální) kalhotky nenosí!!! 

0 0
možnosti
MJ

Labia Majora Zemanová

5. 5. 2011 9:23
Re: Bezva baba s čokoládou v ruce?

;-DR^

0 0
možnosti
DM

M.alha

5. 5. 2011 9:00
...ale Kikina..

... je přeci na Hradě!!8-o

0 0
možnosti
JNN

Joey nikdy neodejde

5. 5. 2011 8:33
Vás bych miloval okamžitě

už jen pro ty oči a úsměv ;-)

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

5. 5. 2011 8:37
Re: Vás bych miloval okamžitě

čmuky čmuk ;-)

0 0
možnosti
LG

l.g

5. 5. 2011 8:28
Dobrý článek

Jen to ve skutečnosti není tak černo-bílé. Dobře píšete, že muž je vizuální zvíře. To je a s tím toho moc nenaděláte. Vzhled jistou roli hraje vždy, i když si budete namlouvat něco jiného. Vzhled = sexuální přitažlivost a to, jak jistě uznáte, není věc zcela nepodstatná. Druhá věc je, že vzhled má vazbu pouze k tomu sexu. K ničemu jinému. Kikina nemůže být nikdi nic víc než jen sexuální trofej. Pro vše ostatní je lepší a důležitější ta vaše "bezva baba". Ale pokud bude žena vypadat jako Helena Růžičkova, tak i když bude "nejvíc nejlepší bezva baba", zas tak moc si s tím "skóre" nevylepší, protože muž je prostě to vizuální zvíře. Další věc je, že se vzhledem se dá něco dělat. S povahou zas tak moc ne.

Inu jak už to tak v životě bývá obvyklé, každý extrém je špatný a ideální je střední cesta. Prostě od každého něco.

0 0
možnosti
A

Alfie

6. 5. 2011 10:51
Re: Dobrý článek

Nejde jen o sexuální přitažlivost, ale i/hlavně o trofej! Muži touží získat hlavně takovou ženu, kterou jim ostatní muži budou závidět a považovat je za "borce". Což rozhodně nemusí být (a v současné době nejsou) klasické sexuálně atraktivní objekty, alébrž objekty těžko dosažitelné. Což souvisí s módními trendy.

Biologicky by pro muže měla být atraktivní žena "krev a mlíko", tedy žádná vyzáblina. Ne rozteklou "hrošici", ale majitelku ženských tvarů a oblin, kromě prsou tedy boků a zadku = tvarů s příslibem plodnosti.

S nástupem doby hojnosti se ovšem společenský ideál oddělil od biologického, vzácnější začaly být ženy hubené, tudíž se i staly cennější trofejí. S dostupností silikonových vycpávek pak nastoupily hubené "krásky" bez boků, ale s obřími prsy.

Čistě biologicky by takové ženy neměly muže vzrušovat, neboť neodpovídají původnímu účelu (rozmnožování). Ale společenská trofej je cennější a rozmnožování někde daleko vzadu v řadě kýžených úspěchů. Takže vítězí "kikiny", no :-)

0 0
možnosti
D

doldoo

5. 5. 2011 8:21
Svatá pravda

na pindulíny není nikdo zvědavý. Samozřejmě mám rád krásný ženy, ale nejvíc se mi stejně milá líbí o víkendu v teplákách na zahradě. Včera jsem byl v centru Prahy a zjistil, že polovina ženských má barevné holínky... Tj., jako nějaká moda?? Tak to k čertu s ní. Ženský vzpamatujte se, nohy jsou příliš sexy na to, abyste je měli obepnutý barevnou gumou

0 0
možnosti
MJ

Labia Majora Zemanová

5. 5. 2011 8:27
Re: Svatá pravda

;-D;-D;-D maji barevny holinky ... PANEBOZE NO A COOOOOOOOOO ??? Proc to [>-] tolik resi, co maji ostatni na sobe? Proc se lidi nestaraji sami o sebe? To je prave to, co absolutne nechapu ;-D

0 0
možnosti
MB

beres.bloger.idnes.cz

5. 5. 2011 8:07
Super clanok!

Ohromne úžasná úprimná výpoveď. A s tým spoločenským samotárstvom sme si hodne podobní. Veľa šťastia a príjemný deň. Marián Béreš

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

5. 5. 2011 8:10
Re: Super clanok!

Ďakujem a tiež Vám prajem pekný deň;-)

0 0
možnosti
K

kočka

5. 5. 2011 8:05
Moc hezké a pravdivé!

0 0
možnosti
JL

igna

5. 5. 2011 8:01
KARMICE!

Andrejko čtu vás poprvé a hned chválím ;-) Je to, jak píšete, normální chlap chce normální ženskou a ne ty anorektičky z magazínů a tevevíze. Já mám takovou doma a za nic bych ji neměnil, je krásná, milá, baculatá, ráda se směje, bruslíme, chodíme po zemích Českých a někdy i cizích, dokonce se baví tím, jak fandím hokejistům :-) Vy vypadáte z podobného těstíčka, super, piště dál a mějte se skvěle a zdravě R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)