Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bull002@seznam.cz

3. 5. 2011 9:24
Podívej, co dělají tví chráněnci:

Kraje / Mladík z Krupky chtěl znásilnit dvanáctiletou neteř, přistihla ho matka. Fuj! ;-D

0 0
možnosti
JM

Buckingham

3. 5. 2011 9:58
Re: Podívej, co dělají tví chráněnci:

Mno, např. v takovým Rakousku ti vaši "slušní bílí, konzervativní zastánci tradičních hodnot" klidně skladujou vlastní potomky hromadně ve sklepě...takže s barvou kůže to asi nemá moc co dělat. ;-) Nebo chcete tvrdit, že u nás...u nás...znásilňují jenom Romové? Nebuďte směšný.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 9:16
a naposled :)

Poznal jsem ve svém okolí lidi, kteří měli skutečný zájem pomoci problémovým Romům. Pomoci, opravdu. Ne jako pan Uhlíř, který se jen zviditelňuje před oblíbenou skupinou voličů TOP09 (mladí studenti atd.). Asi pochopíte, že to nebyli rasisté, byli naopak plni nadšení a ne nepodstatnou věcí je, že jsou to věřící lidé (protestanti). Zůčastnili se různých programů, jejichž společným jmenovatelem byla výchova romských dětí z právě problémových komunit a rodin.

Samozřejmě to nebylo nijak jednoduché. Ale ty děti měly šanci prorazit a změnit svůj život. Jen kdyby se nevracely zpátky ke svým... zní to hrozně ale je to tak. Jejich rodiny veškeré úsilí zmařily. Ti moji známi vydrželi tak 2 roky, pak vyhořeli, zabalili to a nikdy více. Jedna z příčin tohoto stavu je i ta, že ty rodiny nic nenutí, aby měnily své životní návyky.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 9:21
Re: a naposled :)

Vypadá to, že o mě asi nemáte dost informací. Zkuste se někde optat, dřív než budete pomlouvat, ale chápu, to by asi bylo mimo Váš vybroušený styl :-o

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 9:06
ještě doplním

autor o sobě píše, že je členem TOP09. Tedy strany, která se profiluje jako jediná správná pravicová a konzervativní. To by mělo v praxi znamenat, že kladou důraz na osobní zodpovědnost, individualitu, SLUŠNÉ chování, TRADICE a ODPOVĚDNOST :-). A také na to, že občan nemá jen práva ale i povinnosti a také, že by měl být plně odpovědný za své chování (i svých nezletilých dětí). A taky by hlavně měl platit daně, ať má Kalousek z čeho rozhazovat a kam nahazovat :).

-

Jenže, placení daní a dodržování zákonů je a bude vyžadováno jen po té zatím většině společnosti, bílé a sem tam barevné, která je tak blbá, že pracuje, cosi vydělává, vytváří hodnoty, vytváří vůbec společnost a prostor k životu.

Ti, kteří kašlou na všechna pravidla a kradou (ať už Romové nebo bilí z tzv. dna společnosti) nebo tzv. elity, kteří se liší jen tím, že kradou ve velkém a tváří se slušně, tak ti jsou nepostižitelní.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 9:08
Re: ještě doplním

pravá šťávičko, ty asi nikdy naším voličem nebudeš, nejsem si jist zda šťávičky mají volební právo, ale i tak moc děkuji za reklamu pro naši stranu! :-)

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

3. 5. 2011 9:03
A co si autor myslí o závadném textu

"Bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila, bílá tma a bílá noc, bílé není nikdy dost" ze včelích medvídků, který měl být také vyřazen na popud cikánských aktivistů? Nepoužijete je příště na plakáty, že včelí medvídci vlastně chtěli všude černou? Prostě stejně překroutit pravdu jako s Mikešem, kterého zlí lidí hodili do pytle. Protože ti zlí lidé byli .... , a za to měl být hloupými lidmi cenzurován. Vidíte, že si z vás taky umíme dělat legraci. K ničemu jinému, než k smíchu totiž nejste ;-D.

0 0
možnosti
JM

Buckingham

3. 5. 2011 10:10
Re: A co si autor myslí o závadném textu

Když vy si myslíte, že když o něčem budete mluvit jako o legraci, tak se tím z toho ta legrace stane... No...víte, fakt nestane. A smajlíkem nikdo legraci taky ještě neudělal. Takže...jak se soudobě pitomě říká: smolík!

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 8:51
tak

právě mi to pan autor potvrdil. I když jsem se k němu přes jeho neustálé osočování a urážky v diskuzi choval slušně, tak nakonec se mnou skončil, protože jsem dle něj zbabělec, který diskutuje anonymně. Mé kritické názory nebere nijak v potaz (ale ani jiných lidí), má jen svou vlastní pravdu, rozummá a slušná diskuze s ním není monžná, protože nechce vidět, nechce rozumět, lže a překrucuje. Lidé, kteří mají kritický pohled na zdůrazňuji NĚKTERÉ Romy, osočuje jako rasisty plné nenávisti. Přitom je plný nenávisti on. Smutné.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 9:07
Re: tak

ale houbičky, ale klidně si tady pomluvy tapetujte jak chcete, pokud Vás to uspokojuje :-)

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 8:40
podle mě je smutné

to, že lidem typu autorova "vyznání" vůbec nejde o lidi, kteří vysloveně trpí soužitím s problémovými romskými komunitami. Tito lidé přitom mají ze života doslova peklo na zemi, nemají nikde a u nikoho zastání (když se někdo ozve, tak je to rasista) a jejich jediná šance jak normálně slušně žít je v co nejrychlejším odstěhování z dané lokality - pokud tedy na to mají peníze (kterých bude i díky politikům z TOP09 do budoucna  čím dál méně).

0 0
možnosti
D

ddannnn

3. 5. 2011 8:25
Tak tohle nevyšlo, pane Uhlíři

Dnes jsou "humoristi" schopni použít rádobyvtipně kocoura Mikeše na

plakátu a vůbec si neuvědomují, že před pár měsíci byl díky nim kocour Mikeš div ne zakázán a mistr Josef Lada označen za rasistu!

Co je na to tom vtipného, pane Uhlíři??:-/Rv

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 8:26
Re: Tak tohle nevyšlo, pane Uhlíři

Někdo si umí udělat legraci sám ze sebe a někdo ne :-)

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 8:12
jak tak pozoruji poslední reakce autora v diskuzi

tak začíná mít méně argumentů, ale o to více se u něj objevuje agresivita a urážky.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 8:13
Re: jak tak pozoruji poslední reakce autora v diskuzi

Na hrubý pytel, hrubá záplata... Vy jste se jako malej nedíval na pohádky? :)

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

3. 5. 2011 8:07
Tak jsem se nasmál a váš článek

s dovolením pošlu otci (70let). On chtěl totiž volit TOP09. Jakmile zjistí, že TOP09 podporuje nepřizpůsobivé a smažky na úkor slušných lidí, dokáži si představit jeho reakci. Tedy vím, jak normálně hovoří ;-D. To si mezi sebou důchodci pošpitají ;-D

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 8:12
Re: Tak jsem se nasmál a váš článek

Děkuji za informaci a za propagaci článku. Na shledanou.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 7:58
autore,

Vy prostě nechcete některé problémy vidět. Obecně - existuje u nás velká skupina lidí, kteří si z barvy své pleti a způsobu svého života udělali dobrou živnost. Ve smyslu hesla - tady nás máte, pěkně se o nás starejte, zajistěte nám zadarmo bydlení, topení, potraviny, peníze na chlast, cigarety a herny.

Tito lidé jsou příživníci, parazité na hostitelském organismu. Existují sice i ve "světlé" formě :), ale ti nejsou tak úspěšní ve ždímání našeho státu a našich obcí.

A než mě nazvete rasistou plným nenávisti, vězte, že mým dobrým kamarádem je Rom, kterého si vážím. A myslím si, že se takových Romů najde více. Problém - velký problém - je v tom, že je jich málo ve srovnání s tou programově parazitující většinou. Kdyby náš stát a justice fungovaly tak jak mají, kdyby naši politici nebyly s....e, které se starají jen o své kapsy... kdyby kdyby.. :) tak tento problém neexistuje, protože by právo i povinnosti platily pro všechny bez rozdílu !.

To je ovšem asi utopie, v současné době....

0 0
možnosti