Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ippokorny

3. 5. 2011 11:21
Politiky bych trestal za nečinnost

Snažil jsem se pochopit s čím souhlasíte a s čím ne a nějak se v tom ztrácím. Někdy méně znamená více.

K tomu, že někdo nabízí rychlé řešení. Když někdo desítky let neřeší problém a najednou někdo jiný nabídne řešení a dokonce rychlé, tak takové řešení běžný člověk spíše vezmě, jiné totiž nemá. Tedy pokud politici nechali problém desítky let neřešený, měli by být potrestání za nečinnost, jako může být trestána policie. P.P:

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 11:15
jestli tu někdo mluví o úctě k lidskému životu

tak by měl jako politik udělat také něco proto, aby justice v tomto státě trestala vraždy a vůbec násilné trestné činy tak, aby se pachatelé měli čeho obávat. (nemyslím zrovna trest smrti).

Jako zastupitel města Prahy by se také mohl zasadit o to, aby městská policie chránila primárně životy a zdraví obyvatel Prahy, nikoliv jen příjmy do městské kasy.

Ale to všechno chce práci, konstruktivní myšlení a nikoliv jen plané žvanění.

0 0
možnosti
JF

honzaf

3. 5. 2011 11:00
Hloupostí proti "nenávisti"

Kdybyste pane "politiku" místo odsuzování těch, kteří nabízí "zdánlivě efektivní a především rychlá a radikální řešení" raději nabídli skutečně efektivní, méně radikální, byť i pomalejší řešení, udělali byste mnohem lépe.

.

S neonacisty by pak málokdo sympatizoval, protože podpora A.H. a jemu podobných je většině lidí naštěstí cizí.

.

Vy ovšem nenabízíte vůbec nic a myslíte si, že potlačením nějakého následku se odstraní jeho příčina. Z toho usuzuji, že jste sice politicky korektní (tudíž novináři oblíbený), ovšem bohužel hloupý politik (tudíž zřejmě nikdy nic nevyřešíte).

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 11:05
Re: Hloupostí proti "nenávisti"

zajímavý názor, souhlasím. Také si myslím, že naprosté většině lidí je cizí a odporný neonacismus, či jakýkoliv zvrácený a agresivní ...ismus. To, že DSSS nebo jakýkoliv jiný odvar této strany má šanci na stoupající podporu, je zaviněno mimo jiné právě tím, že tzv. tradiční strany a jejich politici nemají skutečný zájem řešit romské problémy a v podstatě i jakékoliv jiné problémy, kromě svých kapes.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 10:59
to Buckingham

Vy jste přesně z té sorty lidí, co by chtěli ostatním určovat ten správný jediný názor, ten svůj. Já zde na diskuzi píši své názory, případně projevuji svůj nesouhlas s názory jinými a snažím se o to slušně věcnými argumenty. Ale neberu právo jiným mít nesouhlasné názory, nebo jakékoliv názory. Vy tady pátráte po tom, o co se tu jako snažím (no o co asi ? :) ) a kdo mě platí. Ani bych nebyl moc překvapený, že kdyby diskuze nebyla anonymní, už by jste na mě podával trestní oznámení, případně jinak dehonestoval.

0 0
možnosti
D

ddannnn

3. 5. 2011 10:50
Hehehe...

Na tomto fotoblogu je humorné pouze to, že autor blogu zařadil do výběru "POUZE" čtyři fotografie, na kterých figuruje on sám.:-P

Trošku narcis, pane Uhlíři, že?;-D

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 5. 2011 10:58
Re: Hehehe...

ne, proč? :-) každá z těch fotek něco vyjadřuje, například, to, že na jednom místě může bezproblému koexistovat pravičák a pankáč, protože mají společné hodnoty, např. úctu k lidskému životu a fotka s cedulí, ta je tam záměrně, aby se to sdělení dostalo k co největšímu počtu lidí, že máme na Hradě tak ostudného prezidenta

0 0
možnosti
S

sal.....

3. 5. 2011 10:46
Odpudivé.

Pan autor evidentně každého, kdo není prodejná sv.ně z TOP 09, smažka či příživník a multikulti, šmahem vhodí do pytle s visačkou NÁCEK. [>-]Rv

0 0
možnosti
V1

vver440 1@klikni.cz

3. 5. 2011 10:35
ten humor se mi zdá

poněkud zvrácenej. nějak nechápu ty hákáče a podobný nesmysly namířený proti slušným lidem. ano, vážení-totiž opravdu pravých nácků je v týhle republice cca 10. jistě-v průvodu dsss jsou i násilníci, ale hlavně tam sou lidi, který konečně chtějí udělat stop bezpráví slušných lidí.. takže si nebudem nic nalhávat-lidem jako autor vůbec nejde o pomoc romům, stejně tak jako kocábovy a různým lidumilným spolkům. jde jim o peníze a kariéru. o tom to celý je

0 0
možnosti
DT

dr. Tereskin

3. 5. 2011 10:20
Mě by jen zajímalo

podle čeho soudíte že jde o nácky. Abych to vysvětlil, vždycky se dočtu, že náckové, tohle, náckové tamto, ale když se zajímám proč náckové, dočtu se maximálně na AFA, že tenhle a tenhle někde hajlovali. Opakující se skupina cca 30ti lidí. A v Brně jich bylo 500.

Jinak podle mě, i kdyby šlo o nácky, mají právo svoje názory říct, nejlépe úplně a naprosto otevřeně. Protože demokracie neznamená, že souhlasím s tím co říkáte, ale udělám vše proto, aby jste to říct mohl. Ano, neonacismus je špatný, ale pokud máme demokracii, je i to promile neonacistů právoplatnýmy občany této země a mají právo svůj názor vyslovit. Pokud se v jejich projevech neobjeví výzvy k páchání tr. činnosti, ať mluví. Mladí lidé alespoň pochopí, kde je pravda. Tím, že jim berete právo se projevit ve své myšlenkové nahotě, tím jim velmi nahráváte a nutíte je své názory upravovat do podoby která osloví i lidi, kteří by s jejich opravdovým záměrem nikdy nesouhlasili. A krom jiného taky rušíte demokracii - jste stejní.

0 0
možnosti
JM

Buckingham

3. 5. 2011 10:04
Dotaz! Hej pán DŽUS... :))

Mám dotaz na "pana Džuse": kolik vám (a kdo? no, tose raději neptám...) platí za to, co tu provozujete? ;-) - Mně jako nezúčastněnému se to totiž jeví jako čistě účelová činnost - už jsem viděl mnohé diskuse, kde psali lidé nudící se blbečci...vy máte, jak to vidím, nějaký "záměr" (lze -li to tak nazvat).

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 10:41
Re: Dotaz! Hej pán DŽUS... :))

No já nevím, jestli Vás má odpověď uspokojí a zda o ni vůbec stojíte. Zdá se mi, že názor již máte pevně vytvořený :). Ale ok, nikdo mě neplatí. To je vůbec takový evergreen zdejších diskuzí, zvláště těch "politických", že se diskutující osočují, někdy i navzájem, z placené činnosti pro některou stranu. Často je to fakt komické :-). Ale překvapuje mě to tady, zdají se Vám mé názory takové, že je musí někdo platit ? ;-D. A to Vaše tzv. ironické oslovení mě celkem nevadí, nevadí mi, když mi někdo ZDE tyká, bylo by vhodné si přečíst si celou mou diskuzi s panem Uhlířem, možná pak pochopíte. No a ta zmínka o blbečcích, to je trapné vysvědčení pro o Vaší úrovni.

0 0
možnosti
D

ddannnn

3. 5. 2011 9:46
Pane blogere,

když jste si zakládal

blog, vzdal jste se dobrovolně své anonymity - Vaše věc. V pravidlech je, že je diskuze anonymní, takže pokud diskuzi pod svými články otevřete, PŘISTUPUJETE na

tato pravidla a máte je respektovat! Takže Vaše napadání diskutérů jako anonymních zbabělců je od Vás velmi hloupé a hodně to o Vás

vypovídá. Jak už bylo níže řečeno - pokud neunesete názory diskutujících, s

kterými nesouhlasíte, tak diskuzi neotvírejte nebo nediskutujte, nebo se smiřte s pravidly diskuze a neurážejte diskutující, kteří dodržují daná pravidla! Nebuďte za vola, který nerespektuje žádná pravidla, jen ta svoje.

0 0
možnosti