Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

honzaf

3. 5. 2011 14:08
Medvědí služba nebo chladný kalkul?

Já myslím, že různí hluční zastánci Romů musí vědět, že jim dělají medvědí službu, tak hloupí zase nejsou. Přece musí vidět, že Romy naučili, že postarat se o sebe a dodržovat zákony není nutné, a že si většinou vystačí se slovem "diškrymynáce", když po nich někdo chce desetinu toho, co po většinovém obyvatelstvu. Myslím, že z jejich strany jde o chladný kalkul.

.

Oni sami totiž ten problém potřebují. Co by dělal třeba takový pan Uhl, kdyby "romský problém" neexistoval? O čem by mluvil a psal?  S kritikou Kuby a Číny by naši "ochránci lidských práv" dlouhodobě nevyžili a nutně potřebují nějaké téma, které je tak nějak poruce a dá se řešit průběžně pořád.

.

A takové téma si udělali z Romů. Nadhazují jim tak, že Romové provokují svými postoji a nároky většinu, ta je logicky naštvaná a je co řešit, je o čem psát, je z čeho být živ. Takže se dělají komise a řeší se s cílem nevyřešit. K čemu by byla komise, která problém vyřešila? Rozpustila by se. Chtějí to její členové?

0 0
možnosti
P

palič;.

3. 5. 2011 14:06
Zvláštní

ty vysmažený trosky tam nosí závadné symboly, narozdíl od těch "nácků" ;-D

0 0
možnosti
W

Whisper_88

3. 5. 2011 13:02
Super.

Davam karmu.  Z nejakeho duvodu pritahujete prevazne kritiky, a to jeste kritiky zvlastni.  Hlavne se nedejte zdeptat.

Mozna jedna jedina vec jako kritika, kdyz uz jsem tady a pisu o kritice - vas text obcas trochu neprehledny a myslenky plynou spis v jedne dlouhe megalinii plne zakrutu, nez jako rozporcovany text.  Sice to pusobi autenticky, ale blbe se to cte.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

3. 5. 2011 13:12
Re: Super.

Vzhledem k reakcím autora, kde "kritiky" dehonestuje komolením jmen, familiérním tykáním a navíc je to spojené s neschopností argumentovat. Tak sem rád, že se tu další politik odkopal.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 12:26
ona ta anonymita v diskuzích má něco do sebe

cituji pana Uhlíře z jeho blogu "BRNOblokuje: Redaktoři, nejsme levicoví extrémisté, jsme občané!" :

Včera odpoledne mi do mailu dorazil následující vzkaz: "uhliri byli drive lide, kteri museli velice tvrde pracovat a vse si zaslouzili. Mno, zijeme uz v jine dobe. Tebe bych rad potkal osobne beze svedku!" (konkrétně z IP adresy: 83.240.74.4) - rozhodl jsem se podat trestní oznámení, nebudu čekat na to, až ta zbabělá fašistická pakáž bude hrozit násilím mým nejbližším.

-

S tím vzkazem pochopitelně nesouhlasím, ale pan Uhlíř na mě působí čím dál nesympatičtěji. Nejsem si jistý, zda by některé zdejší diskutéry taky nepotkalo trestní oznámení, pokud by je pan Uhlíř měl šanci lustrovat.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 12:28
Re: ona ta anonymita v diskuzích má něco do sebe

přijde mi to od Uhlíře jako poměrně dost přehnaná reakce na takový anonymní internetový štěk. Kdyby se tak chovali všichni blogeři, tak se justice a policie už úplně zblázní :-)

0 0
možnosti
PS

schelak

3. 5. 2011 12:07
přesně...

přesně pro takové chvíle je mi líto, že jsem se po pěti letech z Cejlu odstěhoval. Protože přesně těmhle lidem jako je pan Uhlíř, Kocáb, Liška a spol. bych navrhl, vyměnit si na čtrnáct dní bydlení. Ať tihle, od reality naprosto odtržení lidé, vůbec vědí, koho vlastně podporují. Možná byste se, když už jste vážil cestu do Brna, mohl zeptat vašich kolegů na radnici, jaké jsou dluhy na nájemném a které etnikum ty dluhy vytváří. Možná, když už jste byl kousek od Radlasu, mohl jste zajít na JME, zeptat se, kteří občané tzv. Bronxu kradou elektřinu.

Ale proč to vlastně dělat, že? Když jste vlastně úplně stejný člověk, porušující zákony, jako oni (nevšiml jsem si nikde, že by vaše blokáda byla řádně ohlášena, takže jste jen vyrazil do ulic dělat bordel stejně, jako cikáni, obývající tuhle lokalitu dělají každý den).

PS: je mi líto, že občané v Praze mají tak nevzdělaného zastupitele, který nerozlišuje mezi nacismem a nacionalismem.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 12:06
k fotkám

:), pan Uhlíř na nich vypadá docela srandovně s cedulkami, notabene s tím výrazem v obličeji :-). Jen bych si dovolil poznámku - Klaus v Chile nevzal diamantovou propisku, ale propisku zdobenou polodrahokamy lapis lazuli.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

4. 5. 2011 7:15
Re: k fotkám

Škoda, že jste nepochopil nadsázku první poloviny onoho nápisy, ta druhá už je bohužel krutě pravdivá. Jinak mimochodem, šéfka chilského prezidentského protokulu mluvila o vzácném peru, propisku z toho udělal náč pan prezident :-)

0 0
možnosti
LZ

košťálka

3. 5. 2011 11:57
Pan Uhlíř

tu figuruje jako jediný spravedlivý a rovný muž s neotřesitelným názorem na věc a nepřipouští jakoukoliv diskusi-inu, správný TOPák. Na celém průvodě mě zarazila a vyděsila jedna věta, kterou ubozí utlačovaní Romové se zaťatými pěstmi vyřvávali: "Ulice je naše, ulice je naše!!!" Myslím, že to už nepotřebuje další komentář...

P.S. Pane Uhlíř, vás tedy komentovat nebudu, vy jste neokomentovatelný, pokud nechce být člověk vulgární, a to tedy nechciRv

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

3. 5. 2011 12:01
Re: Pan Uhlíř

To s tou "jejich ulici" od  minority ale neslysim poprve.

Moc by mne zajimalo, jak by se svaty Uhlir tvaril, kdyby se vetsinovi obyvatele shromazdili na nejakem namesti a kriceli totez.

Asi bychom tady meli dalsi clanecek o nacizujicich se cechaccich a potrebe zasahu utvaru rychleho nasazeni proti temto extremistum.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

3. 5. 2011 11:54
... politické spektrum je kruh...

... kde oba extrémy mají k sobě nejblíž, a i když po sobě štěkají, ve skutečnosti se vzájemě potřebují... protože se vzájemě posilují...

... čím nečinnější je střed politického spektra, tím aktivnější jsou jeho okraje, a svými vzájemnými "protiakcemi" postupně vytlačují obyčejné lidi směrem k extrémům...

... můžeme to vidět v celé evropě, že neřešené, respektive "aktivisticky" řešené problémy vedou k výrazné radikalizaci obyvatelstva, a strany, které ještě před pěti lety nestály nikomu za pozornost, najednou útočí na nejvyšší pozice...

... třeba se TOPka chystá nasednout na nějakou extrémní vlnu a připravuje si půdu...

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

3. 5. 2011 11:58
Re: ... politické spektrum je kruh...

Jako ze budou extremne multikulturni?;-)

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

3. 5. 2011 11:47
trochu mimo téma

občas se podívám na blog Lubomíra Šuly. S některými jeho názory nesouhlasím, ale to je teď druhotné. Pan Šula se v diskuzi (alespoň ke mě) choval vždy věcně, slušně a myslím, že to byla i obohacující zkušenost.

Je to rozdíl.... :-)

0 0
možnosti
LH

acvil

3. 5. 2011 11:52
Re: trochu mimo téma

...souhlasím... pan "jedinápravda" Uhlíř je značně militantní, jak o tom svědčí jeho reakce...tak to bývá, když  nejsou argumenty...:-)

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

3. 5. 2011 11:27
A už je to tady

Kocourek Nácíček coby obraz českého nácka. Kdy se můžeme těšit na cenzuru politicky nekorektního kocoura Mikeše? Pamatujme, cikáni tam jsou zobrazeni jako lidé na okraji společnosti, kteří unášejí a kradou a děti by si na ně měly dát pozor. Je to tedy kniha škodlivá, protože lidi se mají třídit na lepší a horší podle svých politických názorů, ne podle rasy nebo životního stylu...

0 0
možnosti
S

sal.....

3. 5. 2011 11:33
Re: A už je to tady

Takže patří-li k mému životnímu stylu jako způsob obživy loupež, krádež, rušení nočního klidu a asociální chování, jsem dle vaší specifikace zcela bezproblémový občan, zasluhující ochranu před ostatními?

0 0
možnosti