Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Bílá paní

17. 4. 2011 11:34
Většinou Vás čtu ráda,

ale dneska nic moc......Nechápu, proč se z toho dělá taková aféra. Fajn, Klaus udělal blbost, ale krádeží bych to nenazývala, spíše jen takovým nedorozuměním.

0 0
možnosti
MM

captain cook

17. 4. 2011 14:20
Re: Většinou Vás čtu ráda,

zda to byla ci nebyla kradez, to presne nikdo nevime, protoze nikdo oficialni nevystoupil a konkretne nerekl "to pero mu nemelo patrit, mel ho dostat signatar smlouvy Schwarzenberg" anebo "mel to byt dar chilske hlavby statu ceske hlave statu".

Male nedorozumeni? ROTFLMAO! Klausuv ZPUSOB PRIJETI byl bohuzel buransky a primitivni, naprosto nehodny hlavy statu. Stalo se to na mezinarodni scene, je to tedy ostuda mezinarodniho rozsahu a zadna afera se z toho "nedela'', ona to totiz mezinarodni afera skutecne je. Bohuzel to znamena, ze hodne lidi si rekne "jaky pan, takovy kram" a budou podle hlavy statu usuzovat, ze buranstvi pripisovane obvykle mene vyspelym statum je v Cesku normalka.

Pokud to mel byt darek, prezident se navic provinil tim, ze za nej oficialne nepodekoval, verejne neocenil praci chilskych umelcu a ze se pozdeji vyjadril o "obycejne propisce"!

0 0
možnosti
M

midlos

17. 4. 2011 11:33
Souhlasím

Prostě ho "čórnulů" ať se to někomu líbí, nebo ne.

Bezostyšně si ho přendal pod stolem do druhé ruky a šup s ním do kapsičky saka.

Pokud by bylo to pero určeno pro něj( třeba bylo, to já nevím ), tak proč ho normálně nevzal i s krabičkou po skončení protokolu ?

On ale zavřel prázdnou krabičku, aby se na to nepřišlo a šupajdá i s perem v kapse pryč.Takhle to dělají cigáni v obchodech.

Já tam nevidím ani jeden rozdíl ve stylu provedení.

0 0
možnosti
TI

TristanTzara II.

17. 4. 2011 11:38
Re: Souhlasím

Souhlasím s vámi. Kdyby si po skončení to pero vzal i s krabičkou, nikdo by nic neřešil. Ale tohle? Vytahnout ho z obalu, šmrdlat tam s nim pod stolem a nakonec zavřít prázdnou krabičku? No Pružinský se zase ukázal Rv

0 0
možnosti
F

Folcwine

17. 4. 2011 11:31
Zajímavý blog xD

Klaus je politekem formátu, který tahle zeme dlouho neměla a asi už nikdy mít nebude. Chrání naši ubohou zemičku přes sajrajty od zelených, EU a jiných zlosynů. V porovnání s těmito dobrými skutky je mi úplně ukradeno, že si vzal propisku, která by pravděpodobně stejně české delegaci byla darována.

A i kdyby to nebylo jednání prezidentů, ale třeba jen jednání manažerů firem a někdo by takhle zabavil pero hostitele, tak by se to nanejvýš přešlo upozorněním, že pero není dar, aby jej vrátil.

Tak dětinsky a nevinně jak se VK tvářil při té domnělé kráděži, tak se netváří ani čtyřleté dítě, když ujídá mamince jídlo při vaření. Opravdu nepředpokládám, že by VK měl byť jen zlomek zlodějského umu většiny diskutérů zde.

Když jsem ještě pracoval, tak se na mém pracovišti objevovala jedna nová tužka denně, a když jsem omyylem nic nepřemístit, tak jsem si zašel za sekretářkou, aby mě dala novou propisku .).

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

17. 4. 2011 11:38
Re: Zajímavý blog xD

R^

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XV.

17. 4. 2011 11:25
a huž :-))))))))))))))))))))

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XV.

17. 4. 2011 11:18
a v kterýto zemi ta Šula vlastně žije?

0 0
možnosti
M

medovec

17. 4. 2011 11:01
Ono to bylo vaše pero?

Zatím mi narozdíl o vás k celé události chybí to zásadní. Pokud došlo jak říkáte ke krádeži, zcela jistě jedna strana utrpěla újmu a druhá se obohatila, přičemž nedošlo k dobrovolné směně. Nikde jsem nezaregistroval, že by právoplatný majitel pera označil VK za zloděje a požadoval vrácení pera. Pokud tak někdo učiní, pak by bylo vhodné požádat VK, aby pero vrátil, případně uhradil i další tímto činem vzniklou škodu, pokud taková škoda bude prokázána. Nevím, kdo je právoplatný majitel, já jím v žádném případě nejsem a vcela jistě vy také ne. Právoplatnému majiteli tedy nevznikla žádná škoda, protože jen a pouze on má právo na to tvrdity opak, jakoli podezřelá manipulace s perem byla VK provedena. majetkové vypořádání a ostudu nechte prosím na těch, kterých se to týká. Jak jsem se dozvěděl od bývalého zaměstnance zprávy Pražského Hradu, protokolární pera jsou velmi cenným suvenýrem především fotografů a novinářů. Nejspíš na něj měl zálusk někdo jiný.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

17. 4. 2011 11:03
Re: Ono to bylo vaše pero?

R^

0 0
možnosti
MM

captain cook

17. 4. 2011 10:58
kradez ci buranstvi? To je otazka.

Protoze nevime se 100% jistotou zda krabicka s perem byla urcena Klausovi, ktery jen prihlizel podpisu nebo Schwarzenbergovi -signatari smlouvy, neni mozne Klause se 100% jistotou obvinovat, ze neco ukradl.

Kazdopadne ZPUSOB jakym to stopil je trik hodny kapsare, ne prezidenta reprezentujicho republiku v zahranici. Tim vetsi ostuda jestli timto vylozene buranskym a kapsarskym kapsarskym stylem vzal vec, ktera mu (az) po zakonceni projevu mela patrit a kterou mel v tom pripade prijmout verejne, s gracii obdarovaneho a slovne vyjadrenym obdivem k mistrovstvi chilskych umelcu, kteri to vytvorili.

Darek se se ve slusne spolecnosti neprijima STAZENIM POD STUL, POKOUTNYM STRCENIM objektu DO KAPSY jako cviceny kapsar, zavrenim prazdne krabicky a jejim odstrcenim, aby nebylo videt, ze je vybrana.

Klausova slova o obycejne propisce jsou jen dalsi urazkou darce a umelcu.

0 0
možnosti
TI

TristanTzara II.

17. 4. 2011 11:33
Re: kradez ci buranstvi? To je otazka.

Souhlasím R^

0 0
možnosti
H

hanita

17. 4. 2011 10:55
bez studu

Já jsem v posledních dnech nevycházela s údivu. Prvně jsem nestačila sledovat dění v naší koalici a pak jako třešinka na dortu přišla zpráva ze zahraničí, co tam "náš pan prezident" zase vyvedl. Tuto událost uvedlo více zahraničních médií, takže jestli mě tady někdo označí za chudáčka, tak si to musí myslet i o zbytku celého světa, který na nás díky tomu taky tak pomýšlí. Je mi jedno, jak to pan Klaus později okomentoval, že si při zahraničních cestách takto propisky běžně vyměňují, měl počkat a pak si ji po domluvě vzít a ne to dělat takovým hezky řečeno "pokoutným způsobem"!!! Celý zbytek světa totiž nezajímá, že ta propiska, jak si pan prezident na svou obranu říká byla "obyčejná", jde o to, že to prostě zapůsobilo jako "krádež"!!! Prezident je od toho aby reprezentoval. Ale pozor pane Klausi, proboha, ne takovým způsobem!!!!!!!

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

17. 4. 2011 10:46
Kdo bez viny, hoď první kamenem.

Rv

0 0
možnosti
FM

František Matějka

17. 4. 2011 10:54
Re: Kdo bez viny, hoď první kamenem.

No, podívejte. Pan Šula vystudoval za státní peníze (jako VK) a živí se za peníze z veřejných rozpočtů v příspěvkové organizaci (tedy též z rozpočtu, jako VK, který kromě toho poměrně úspěšně prodává například své knihy - které prodával dobře už v době před tím, než se stal prezidentem). No a už vidím, jak si pan Šula nikdy neodnesl domů nějakou tužku nebo papír ze svého zaměstnání, nepoužívá pracovní prostředky svého zaměstnavatele pro svůj osobní prospěch (například počítač, tiskárnu, toner, kopírku, cesťáky...) Takže ano, máte pravdu. Kdo bez viny, hoď kamenem. R^

0 0
možnosti
DK

dakram1

17. 4. 2011 10:37
Je zloděj...

Protože asi každý průměrný by tu propisovačku možná ze studu nechal...a on si ji nezostyšně vezme...a když vezme...tak u nás se to zlehčuje, že to byla propiska..jo umělecká...!!!!!!Mám presidenta zloděje...;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.