Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gumidos

14. 4. 2011 12:09
A já si myslím, že je to správně

že existují podobné skupiny. V podstatě tím veřejně deklarují to, že matka příroda zjevně usoudila, že dotyčný materiál je pro vývoj genofondu zcela nevhodný a postarala se o to tímto nenásilným způsobem.  Takže važme si jich, jsou to pitomci odsouzení k vymření. :-)

To, jak to nahlas komentují a okecávají, už je jenom balast na věci ničeho neměnící.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

14. 4. 2011 12:12
Re: A já si myslím, že je to správně

Až budou v sedmdesáti ležet  nemohoucí na LDN, sami, jako kůl v plotě nebo budou z nich báby, obklopené pěti kočkama a dvěma čoklama, tak možná zjistí, že něco v žvotě prošvihli.  Ale teď ve dvaceti je to prostě hudba vzdálené budoucnosti:-)

0 0
možnosti
M

majja

14. 4. 2011 12:07
Článek na Onadnes

jsem četla. A vaše reakce na 100% souhlasí i s mým názorem. Akorát, že já to neumím tak dobře napsat. Dík, že jste to udělala i za mě. A karma.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

14. 4. 2011 12:10
Re: Článek na Onadnes

DěkujiR^V 

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

14. 4. 2011 12:06
Jako,

až na ty podniky zakazující děti to máme ale nééémlich stejně, Medovnice, palec a karma!;-DR^

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

14. 4. 2011 12:09
Re: Jako,

VláHo, co je špatnýho na No kids podnikách ? Já tyhle podniky mám naopak ráda, když jdu s dospělými, tak jsem ráda, že tam nekřičí a neotravují cizí smradi,ale když jdu s holkama, tak tam, kde jsou vítané a ne trpěnéR^

0 0
možnosti
MH

jedovinka

14. 4. 2011 12:04
už jsem babička

a stále tvrdím, že děti a psi do hospody nepatří.

Teď vážně - když se dítko zvládne samo bez pocintání širého okolí samo, byť "jen" lžící nakrmit, nevidím důvod, proč s ním ve výjimečných případech nezajít na oběd mimo domov. Stejně tak nakojit lze mimino i nedemonstrativně, stejně tak i pro nutnost přebalení jistě obsluha najde klidnější kout, než je stůl uprostřed restaurace, nehledě k tomu, že v mnoha podnicích už mají na dámských toaletách místo jednoho umyvadla přebalovací pult.

K bezkonfliktní výchově mám mnoho výhrad. Dítě musí znát hranice a musí ,mít nějaký denní rozvrh. Je čas na práci (hraní, učení se), čas na jídlo, čas na hygienu a čas na odpočinek.

Buďte klidná. Nejste ani děloha a ani vykojenej mozek. Jste úplně normální "většinová" máma.

0 0
možnosti
A

APEG

14. 4. 2011 11:44
...

Diskutující buxus to vpodstatě vyjádřil, podobně jak to vidím - ubývá základní slušnosti. Někdy mám problém souhlasit s názorem, který by mi byl jinak blízký, jen proto, jak je prezentován. Se sprosťáctvím se nelze ztotožnit, ať už ho propaguje kdokoli. 

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 4. 2011 11:30
No já si myslím, že hlavní problém

... je v narůstajícím buranství a bezohlednosti lidí u nás. Ono je pak už celkem úplně jedno jakým způsobem ostatní kolem se be otravují či si řeší své problémy na cizí účet. Jestli je to prostřednictvím nevychovaného dítěte, rozmazleného a neposlouchajícího psa, řízením a parkováním svého auta, řvaním do telefonu ve veřehjných dopravních prostředcích, atd.

Lidé, kteří chtějí mít děti a mjsou rádi, že je mohou mít jsou v tom pak zcela nevinně. Hnutí "no kidding" si pak jen vyhledává záminku, aby ospravedlnilo své postoje.

0 0
možnosti
MN

Kajle78

14. 4. 2011 11:23
autorce

celý to bylo dobrý, až na větu že necháte děti koukat na Růžovku, nebo Superstar, tím jste to totálně pohřbila a víceméně jste potvrdila jejich slova...ach jo

0 0
možnosti
R

Rilian

14. 4. 2011 11:17
Máte moji podporu

Společnost bez dětí je společnost bez budoucnosti. Respektuji to, že někteří lidé nechtějí či nemohou mít děti, a pokud to je z nesobeckých důvodů (služba druhým, těžké životní podmínky, zaměstnání, které vyžaduje naprosté nasazení, atd.) není na tom nic špatného. V jiných případech jde o duševní mrzáctví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 2880x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik