Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nechran

8. 2. 2011 21:47
Zajímavost

V IZRAELI, když stávkovali lékaři klesla úmrtnost o 40% ;-D V Kolumbii o 30%.

Statistické data k zamyšlení :-)

0 0
možnosti
P

petr_stajm

8. 2. 2011 22:43
Re: Zajímavost

A kdy v Izraeli stavkovali lekari? Jsou ty nemocnice vubec statni?

0 0
možnosti
KT

Ježikača

8. 2. 2011 17:32
díky za úvod do reality.

v televizi mluvil MUDr. Povejšil (syn přítele mého otce), který vystudoval u nás a v Německu je primářem.  nabízel doktorům 4 volná místa jen v nemocnici, ve které pracuje. doposud mu nepřišla žádná nabídka

0 0
možnosti
PV

weitinger

9. 2. 2011 13:06
Re: díky za úvod do reality.

Pane! Nebojte, ta pakáž vyděračská neodejde. Kde by se asi měli tak dobře jako u nás? Těžko by jim někdo tu aroganci snášel. Ti by jeli!!!

0 0
možnosti
U

uzsutuzas

8. 2. 2011 16:17
vsechno je vocad az pocad

a doktori zasli az prilis daleko...

U me ztratili uctu a je to jen banda nenazranych vyderacu..

Jsou-li mezi nima i ti slusni, meli se uz davno ozvat, ale vypada to, ze prachy jsou prachy. Mlcici je nic, mlcici je nikdo.

0 0
možnosti
M

magelan

8. 2. 2011 21:06
Re: vsechno je vocad az pocad

Vy jste zase banda bezcitných otrokářů.  a BUĎTE SI JISTÍ ŽE LÉKAŘŮ TO PODPORUJE O HODNĚ VÍC,NEŽLI JEN TI, KTEŘÍ PODALI TY VÝPOVĚDI. \jen ať Heger nařídí stev nouze. Rozhodnou se i ti další...

0 0
možnosti

Gaspard

7. 2. 2011 15:56
Jak symptomatické, že

když vůdci akce DO přidáte před a za jméno jedno písmeno, vyjde vám MENGELE.

0 0
možnosti
U

UGAČAKA

8. 2. 2011 10:39
Re: Jak symptomatické, že

Váš příspěvek nechápu.

0 0
možnosti
B

bakules

6. 2. 2011 10:25
zklamu Vás i sebe -oni nepříjdou

Ti schopní jsou zaplaceni u nás a nebo už dávno odešli a lze jim jen fandit.Naší proreformní vyděrači/ nádherné slovní spojení/ se tu drží zuby nehty protože arogance,namyšlenost a evidentní neslušnost na práci v zahraničí jaksi nestačí.Lžou ,neustále mění důvody akce DO a co je nejhorší bez skrupulí vyhrožují pacientům ujmou či smrtí.Pevně věřím že vláda s plnou podporou obyvatel neustoupí a zveřejní jména těchto rádoby lékařů  aby se jim mohl český pacient obloukem vyhnout.

0 0
možnosti
LM

havran80

7. 2. 2011 15:00
Re: zklamu Vás i sebe -oni nepříjdou

lol, pane vy jste opravdu spodina.

0 0
možnosti
LV

Leonela

6. 2. 2011 8:15
nevimcotampsat@seznam.cz

Co tu předvádíš je fakt ubohé.Normální člověk pochopí o co jde.Ty sis přišel jen zaprskat.Co se na celé výzvě lidem nelíbí (těm normálním) není požadavek na zvýšení platů.Nelíbí se forma protestu.Pročpak slavní lékaři neodchází ve vlnách tak,aby neohrozili pacienty???Po 1000 měsíčně nebo čtvrtletně??Třeba proto,že by se mohlo zjistit,že jich až tolik odejít nechce,že si zdravotnictví bez pár set lidí v klidu poradí adt..anebo by se opravdu zjistilo,že to bez nich nejde a byli by za lepších podmínek průběžně nabíráni zpět.Proč,ale nestrčit médiím pod nos novorozence a kardiaky,aby bylo každému jasné,kdo je tady Bůh??Děsí mě pomyšlení,že by měl mít v péči mé dítě takový dobytek,který bezostyšně A JIŽ ZCELA EVIDENTNĚ PRO PRACHY dává v šanc životy jiných.Tak tedy ano Jděte do prdele! Ono zbude víc pro doktory,kterým LOK a Engel nevypláchli mozek.Rv

0 0
možnosti

vodní želva

6. 2. 2011 9:20
Re: nevimcotampsat@seznam.cz

Odpověď je naprosto jednoduchá.  Kdyby lékaři postupovali podle Vašeho scénáře, tak by absolutně ničeho nedosáhli. Připadá mi, že hledáte řešení, takové, které prostě není možné, a když Vás nikdo neposlouchá, tak druhého označíte za nenormálního člověka, který předvádí ubohosti. Takže normální člověk je ten, který má stejné názory jako Vy. Na tohle můžet jednou dojet.

0 0
možnosti
KM

underdog

6. 2. 2011 4:50
Nechali jste se nabulikovat, doktori, Vase skoda.

Kdybych byl mladym slusnym doktorem v Cesku, s blizicim se 1.brezna, vymenil bych helso: ''Dekujeme, Odchazime": za  "Demagoickou Ostudu".

Vetsina lidi, zijicich kdekoliv ve svete, si VUBEC nedovedou predstavit jak tvrdy je orisek emigrace....!!

0 0
možnosti
DN

Englishman

6. 2. 2011 9:21
Re: Nechali jste se nabulikovat, doktori, Vase skoda.

Pokud máš trochu dobrodružnější povahu, tak emigrace zase tak tvrdý oříšek není. Problém nastává, když 1) máš manželku, která už tak dobrodružnou povahu nemá 2) máš větší děti 3) jsi profesionál v nějakém regulovaném oboru, a chceš v tom oboru zůstat - a vůbec nejhorší to asi je u doktorů.

0 0
možnosti
P

pitbulek

6. 2. 2011 0:03
jojky

jejížíši páni doktoři přestaňte plakat a táhněte v prd.el tmavou aspo si konečně dokážete že všude jinde lítaj pečený holuby do huby

0 0
možnosti
SK

sersa

5. 2. 2011 23:37
diky za slovicka

Jsem cerstve dokonceny absolvent lekarske fakulty a uz shanim misto v zahranici - pravdepodobne v bavorsku a popravde ani uz nemam naladu v cechach nastupovat. Prace se nebojim, zkusenosti uz nejake mam, jazykove si verim.

At si rika kdo chce co chce - ceske zdravotnictvi je skutecne na svetove urovni (mohu po nekolika studijnich pobytech v zahranici posoudit), ale je vykoupeno za neuveritelne chovani spolecnosti a zejmena vladnich garnitur k lekarum (na platech je to asi videt nejvic - na statisticky prumerny plat lekare ve skutecnosti dosahne pouze zlomek z nich, na youtube ted koluje pomerne zajimave video jak se k tomuto nesmyslnemu cislu doslo, celkem doporucuji)

Dekuji tedy za par zakladnich slovicek v bayerisch a za pripominku s turectinou - oboje jeste budu muset dopilovat, vse se bude hodit :)

0 0
možnosti
IN

harras

6. 2. 2011 0:03
Re: diky za slovicka

to je od vás hezké. Předpokládám podle vašeho projevu, že jste Čech a studoval jste zde v Čechách. Mohu se tedy zeptat, zda bylo vaše studium (a s tím i spojené  jiné studentské úlevy) a zahraniční stáže hrazeno ze zahraničí? Pokud ne, dovoluji si vás požádat, abyste na můj účet převedl aspoň tu částku, která byla za vás jako studenta odvedena zdravotní pojišťovně a kterou nehodlám sponzorovat ze svého daňového odvodu. Děkuji.

0 0
možnosti
D

doldoo

5. 2. 2011 22:41
brečení a nevážení si je výsada čechů

známá z Německa

"ano, presne tak ... to je vysada cechu

[22:39:36] tady se plati poplatek  doktorovi 10euro. my mame tri petky a lidi sou cely hin ... eee? Kde na to ma stat brat porad? jasny, stary lidi a deti, fer .. ale jinak?"

0 0
možnosti
DH

nevimcotampsat@seznam.cz

6. 2. 2011 2:13
Re: brečení a nevážení si je výsada čechů

10 EUR za čtvrtletí, ty pako. Čili roční limit 40 EUR = méně než 1000 Kč. A v ČR je limit kolik, prosím??? Ano, pětinásobek. Holt si to můžeme dovolit. Stejně tak platit zbytečné poplatky bankám, ale hlavně že máme svoji korunu, na kterou musíme být v čele s Tunelpapíkem hrdí, co? Jojo, ohnout páteř a nechat si na...t na hlavu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Caveat venditor (Prodávající by měl dát pozor. )
Odpovědnost za vlastnosti prodávaného zboží nese prodávající.
To platí nejen v ekonomii, ale i v politice.